Jack Опубліковано 2 Червня, 2013 в 09:00 #26 Опубліковано 2 Червня, 2013 в 09:00 Перепрошую але хочу привести приклад ALICO AIG типу пенсійне не державне накопичення, воно тріщало в США і її держава (США) "підтримала" тому рухнула б фінансова піраміда.кому інтересніше про її діяльність можу відповісти в ПП.
katjka_9 Опубліковано 2 Червня, 2013 в 09:02 #27 Опубліковано 2 Червня, 2013 в 09:02 чего чего??? я не зрозуміла вашої думки, можна конкретніше?
ToxaViking Опубліковано 2 Червня, 2013 в 09:07 #28 Опубліковано 2 Червня, 2013 в 09:07 Перепрошую але хочу привести приклад ALICO AIG типу пенсійне не державне накопичення, воно тріщало в США і її держава (США) "підтримала" тому рухнула б фінансова піраміда. кому інтересніше про її діяльність можу відповісти в ПП.Напиши мені
katjka_9 Опубліковано 2 Червня, 2013 в 09:07 #29 Опубліковано 2 Червня, 2013 в 09:07 Перш ніж писати такий бред почитайте хоча б про історію пенсійного фонду взагалі!!! Бо прочитала перші повідомлення і в мене волосся стало дибом, що ви там пишете. А що стосовно налого обложения це зовсім інша тема, не путайте мух з котлетами. Я особисто хочу працювати в міру сил поки буде можливість, бо є бажання приносити користь людям, а не піти на пенсію в 55 років і сидіти на шиї держави, дітей і внуків і нити що все кругом гавно.
Deemon Опубліковано 2 Червня, 2013 в 09:47 #30 Опубліковано 2 Червня, 2013 в 09:47 katjka_9, чекаєм такої бравади в житті, як зараз на форумі, у році так 2045...
romaxa11 Опубліковано 2 Червня, 2013 в 10:54 #31 Опубліковано 2 Червня, 2013 в 10:54 Пенсію в союзі почали платити десь в 60-х роках, коли порахували вигоду для держави і аж ніяк не для просто працівника. Ми не живемо в довгострокові перспективі, тому відкладати якісь папірці на 40-років вперед -це дуже сміливий крок Щоб незабули: за 20 років у нас вже були рублі, купони, гривні. Стабільності майбутнього не видно на цій території, правильних прогнозів ніхто не дасть. Хоч якась стабільність є в тих хто будує систему розвиваючи власний бізнес. Вкладіть в свою освіту, наприклад станьте хорошим програмістом, якщо є вміння і бажання - відкрийте бізнес. Ну і не забувайте, що діти - найкраща інвестиція.
Єретик Опубліковано 3 Червня, 2013 в 07:12 #32 Опубліковано 3 Червня, 2013 в 07:12 Проблему пенсійного віку можна вирішити, якщо не виплачувати пенсію працюючим пенсіонерам. Або пенсія, або З.П. Є такий рід робіт, де можна працювати і до 80 р. Але якщо подивитись на працюючою за станком, робітника на будівництві, або щось подібне, то я не уявляю, як людина в похилому віці зможе виконувати ту саму роботи, що молоді люди до 30 р. Хоча в мене батько працював 4р на заводі і після досягнення пенсійного віку і перевиконував норму, але на здоров'я все це лишає відбиток. Якщо підвищувати пенсійний вік, то потрібно зважити на середню триваліть життя в Україні, і тривалість робочого тижня. Адже в багатьох розвинених країнах він скорочується. Наприклад в Нідерландах він складає лише 27 год в тиждень. Я тут прикинув це виходить робота з понеділка до четверг до обіда при 8 год. робочому дні. Ось умови, при яких потрібно підіймати пенсійник вік. А це взагалі краще комінізму : NEF (New Economics Foundations) рекомендовал двигаться к 21 часовому стандарту рабочей недели. Это позволит решить проблемы безработицы, выброса СО2, низкого благосостояние, укоренившегося неравенства, переутомления, нехватки времени на семью и общей нехватки свободного времени. Джерело
Rude Boy Опубліковано 3 Червня, 2013 в 07:28 #33 Опубліковано 3 Червня, 2013 в 07:28 Спочатку, потрібно дожити до 2035 року, а вже потім до 68)
ToxaViking Опубліковано 3 Червня, 2013 в 08:44 #34 Опубліковано 3 Червня, 2013 в 08:44 Ну і не забувайте, що діти - найкраща інвестиція.я розумію, діти батьків в біді не покинуть, але ж не хочеться всю старість сидіти в них на шиї. Під інвестицією розуміється те, щоб вкладати гроші в їхні знання, щоб вони могли заможно жити
ToxaViking Опубліковано 3 Червня, 2013 в 08:51 #35 Опубліковано 3 Червня, 2013 в 08:51 Перепрошую але хочу привести приклад ALICO AIG типу пенсійне не державне накопичення, воно тріщало в США і її держава (США) "підтримала" тому рухнула б фінансова піраміда. кому інтересніше про її діяльність можу відповісти в ПП.так я і не отримав від тебе ніяких пояснень. І чому в приват? Напиши в тему нехай усі почитають. Я особисто не довіряю "нашим" банкам довго зберігати свої гроші. Завжди є роботодавець і працівник. Як в кривій попиту і пропозиції, оплата праці і тривалість будуть виходити з реалій ринку і жоден чиновник на це не зможе вплинути. Більше того, не потрібно щоб він на це впливав, бо вплив чиновника - це корупція, за яку розрахується роботодавець з грошей працівника. Ці всі норми, якщо я не помиляюсь, беруться з давнини, коли робітники були закріплені за певним підприємством і не мали права переміщатись по різних територіях - це за ранніх совітів. Як бачимо жостке регулювання ринку праці призводить до тотального безробіття на рідній території роботодавця. Він починає шукати інші ринки праці, меньш зарегульовані. Так все і пішло в Китай, де держава по мінімуму вказувала що і кому робити. В наших умовах жостке регулювання ринку праці - це миттєвий колапс і економіка давайдосвіданія. п.с. я не роботодавець.донедавна шукав роботу (знайшов), оголошень тьма. Згоден, багато вакансій продавцями, але вже краще на таку погодитись ніж сидіти вдома і скаржитись що про вас ніхто не попіклувався. Дбайте про свій добробут самі, не надійтесь ні на державу ні на щасливий випадок.
katjka_9 Опубліковано 3 Червня, 2013 в 09:02 #36 Опубліковано 3 Червня, 2013 в 09:02 Якщо підвищувати пенсійний вік, то потрібно зважити на середню триваліть життя в Україні, і тривалість робочого тижня. Адже в багатьох розвинених країнах він скорочується. Наприклад в Нідерландах він складає лише 27 год в тиждень. Я тут прикинув це виходить робота з понеділка до четверг до обіда при 8 год. робочому дні. Ось умови, при яких потрібно підіймати пенсійник вік.Щось розумне є в ваших словах, але зважте на те що і податки там більші і на пенсію самі вони собі відкладають, про це всі забувають)
ToxaViking Опубліковано 3 Червня, 2013 в 09:05 #37 Опубліковано 3 Червня, 2013 в 09:05 Можу погодитись тільки з тим, що не варто правоохорнців, військових та інших службовців в 45 на пенсію відправляти
VilanS Опубліковано 3 Червня, 2013 в 09:28 Автор #38 Опубліковано 3 Червня, 2013 в 09:28 Якщо підвищувати пенсійний вік, то потрібно зважити на середню триваліть життя в Україні, і тривалість робочого тижня. Адже в багатьох розвинених країнах він скорочується. Наприклад в Нідерландах він складає лише 27 год в тиждень. Я тут прикинув це виходить робота з понеділка до четверг до обіда при 8 год. робочому дні. Ось умови, при яких потрібно підіймати пенсійник вік.Щось розумне є в ваших словах, але зважте на те що і податки там більші і на пенсію самі вони собі відкладають, про це всі забувають)Тому і рухаємось в Європу, але щось в нас беруть для людей тільки те що вигідне владі і невигідне нам.В Європі вік праці вищий, людям кажуть це ж як у Європі, а в Росії зп менша, і думають а чо ж більшу зп робить тре як в Росії і ситуацію все нагнітають. Зараз Україна схожа на середнячкову фірму з власником-скрягою:1) власник відкриває точку на базарі і каже продавцю(людям) давай зп поки буде 1000 грн., а як розкрутимось більша;2) продавець послухав обіцянок і давай продавать;3) час йде, людина працює, а зп вланик не збільшує і постійно кормить обіцянками, бо ж тре на новий контейнер;4) продавцю каже от буде новий контейнер буде зп в тебе в два раза більша;5) вже у власника два контейнера, але схему йому змінювать зась.6) ніби всі все знають, але власник і далі робить своє!
ToxaViking Опубліковано 3 Червня, 2013 в 09:31 #39 Опубліковано 3 Червня, 2013 в 09:31 Зараз Україна схожа на середнячкову фірму з власником-скрягою: 1) власник відкриває точку на базарі і каже продавцю(людям) давай зп поки буде 1000 грн., а як розкрутимось більша; 2) продавець послухав обіцянок і давай продавать; 3) час йде, людина працює, а зп вланик не збільшує і постійно кормить обіцянками, бо ж тре на новий контейнер; 4) продавцю каже от буде новий контейнер буде зп в тебе в два раза більша; 5) вже у власника два контейнера, але схему йому змінювать зась. 6) ніби всі все знають, але власник і далі робить своє!Це бізнес. Роботодавець платить рівно стільки, за скільки людина готова і буде працювати. Жоден підприємець не зацікавлений у збільшенні зарплати.
katjka_9 Опубліковано 8 Травня, 2015 в 06:34 #40 Опубліковано 8 Травня, 2015 в 06:34 Ну вот, хочу підняти знову цю тему, оскільки за 2 роки все таки відбулися значні зміни в державі і вже сам уряд каже людям те що я вже роки 3 намагаюсь донести.
starOFF Опубліковано 8 Травня, 2015 в 06:38 #41 Опубліковано 8 Травня, 2015 в 06:38 Если так то я пойду и напишу заяву в пенсионный фонд на отказ от пенсии, она мне не нужна и пенсионный налог платить не буду
katjka_9 Опубліковано 8 Травня, 2015 в 19:32 #42 Опубліковано 8 Травня, 2015 в 19:32 Если так то я пойду и напишу заяву в пенсионный фонд на отказ от пенсии, она мне не нужна и пенсионный налог платить не будуяка альтернатива?
Cry Опубліковано 26 Вересня, 2016 в 14:49 #43 Опубліковано 26 Вересня, 2016 в 14:49 On 03.06.2013 at 11:51, ToxaViking сказано: так я і не отримав від тебе ніяких пояснень. І чому в приват? Напиши в тему нехай усі почитають. Я особисто не довіряю "нашим" банкам довго зберігати свої гроші. ALICO AIG була на межі банкрутства, але в результаті поглинулась чи об'єдналась зі страховою компанією MetLife. Всі поліси в силі, люди отримують виплати по дожиттю і страховим випадкам. Знаю про це, бо знайомі мають там поліс. Віднедавна і собі оформила. На фоні пенсійної реформи, яка маячить перед нами + банкрутства пенсійного фонду + ненадійності банків, не бачу кращої перспективи, аніж потурбуватися про себе самій.
Deemon Опубліковано 26 Вересня, 2016 в 17:01 #44 Опубліковано 26 Вересня, 2016 в 17:01 і для цього треба порослу мохом тему шевелити?
Cry Опубліковано 28 Вересня, 2016 в 13:52 #45 Опубліковано 28 Вересня, 2016 в 13:52 Коли тему підняли через два роки простою - все було нормально, а тепер виникла проблема?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.