Соромітник Опубліковано 6 Квітня, 2015 в 14:36 #101 Опубліковано 6 Квітня, 2015 в 14:36 млін, Plum, я тепер не засну ну а якщо по темі... то дуже шкода тих людей, які прийшли взагалі без знань деякі предмети несуть лише шкоду і якщо хтось може то фільтрувати бо якийсь запас знань є, то "нульові" сприймають за правду і потім ото маємо на ринку "спеціалістів"...
Plum Опубліковано 6 Квітня, 2015 в 14:44 #103 Опубліковано 6 Квітня, 2015 в 14:44 деякі предмети несуть лише шкоду і якщо хтось може то фільтрувати бо якийсь запас знань є, то "нульові" сприймають за правду і потім ото маємо на ринку "спеціалістів"...Практично вся освіта в Україні, починаючи зі шкільного курсу, будується за таким же принципом.
Манюня_художник Опубліковано 6 Квітня, 2015 в 15:26 #104 Опубліковано 6 Квітня, 2015 в 15:26 В мене теж скоро фото буде. А малюнок реально крутий! Чесно не вірю що ви РАНІШЕ не малювали. ( с початку не так написала)
Plum Опубліковано 6 Квітня, 2015 в 15:43 #105 Опубліковано 6 Квітня, 2015 в 15:43 З фото співчуваю А малюнок я малював.
MACCEN Опубліковано 7 Квітня, 2015 в 05:15 #106 Опубліковано 7 Квітня, 2015 в 05:15 в деяких просто плутаються поняття, для більшості зокрема роботодавців людина, яка вміє встановлювати ОС - це і є системний адміністратор, так само як і слово менеджер, є менеджер по продажам, та начальник відділу по продажам
Plum Опубліковано 7 Квітня, 2015 в 21:52 #107 Опубліковано 7 Квітня, 2015 в 21:52 Наткнувся на класику Освіта -- взагалі страшна штука, жахливі речі з людьми може зробити Ну але на фоні багатьох інших навчальних закладів, особливо великих неповоротких ВУЗів з совковим нутром, типу ЛНТУ, ШАГ виглядає дуже навіть непогано. Принаймні, конкретно по предмету (в моєму випадку -- дизайн) він за два з половиною роки напівстаціонару дасть більше (повторюсь -- при бажанні і цікавості до предмету), ніж ЛНТУ за п'ять років стаціонару. Підтверджено моїми одногрупниками, які після ЛНТУ прийшли в ШАГ. Так що тут вже варто обирати, що саме потрібно від освіти. Якщо "діюча" корочка і каша в голові і купа втраченого часу -- то ЛНТУ (або інші ВУЗи такого плану), якщо хоч якась практична підготовка і більш-менш нормальна база для подальшого розвитку навичок, які реально можна використати в роботі за професією -- то ШАГ або навчальні заклади типу нього.
Соромітник Опубліковано 8 Квітня, 2015 в 11:59 #108 Опубліковано 8 Квітня, 2015 в 11:59 пістона вставили в ШАГу ? що то ти так прогнутися вирішив та і відкіля то в тебе одногрупники в ЛНТУ ? ти ж ніби СЄНУшний, а точніше ще ВДУшний
Quiet Опубліковано 8 Квітня, 2015 в 13:00 #109 Опубліковано 8 Квітня, 2015 в 13:00 пістона вставили в ШАГу ? що то ти так прогнутися вирішив та і відкіля то в тебе одногрупники в ЛНТУ ? ти ж ніби СЄНУшний, а точніше ще ВДУшний Я думаю малось на увазі "одногрупники по ШАГу, які раніше закінчили ЛНТУ а потім пішли довчатися в ШАГ"
Plum Опубліковано 8 Квітня, 2015 в 16:23 #110 Опубліковано 8 Квітня, 2015 в 16:23 пістона вставили в ШАГу ? що то ти так прогнутися вирішив пістона? мені? за що і хто? Деякі висновки для себе я зробив, наприклад якщо викладач не виправдовує сподівань, то варто відразу йти з претензіями в адміністрацію, а не сподіватись, що щось зміниться/налагодиться. Зрештою, я за навчання плачу гроші. Ну але справедливості ради варто все ж сказати, що з можливих альтернатив в Луцьку ШАГ далеко не на останньому місці і якщо є мета вчитись, а не числитись в списку студентів, то така можливість в ШАГу є. Хоча, повторюсь, варто не забувати про альтернативні джерела інформації. Це завжди корисно, не лише при навчанні
swmarmalade Опубліковано 8 Квітня, 2015 в 16:33 #111 Опубліковано 8 Квітня, 2015 в 16:33 Між іншим, скільки зараз коштує семестр на напівстаціонарі?
Дизигнер Опубліковано 8 Квітня, 2015 в 19:13 #112 Опубліковано 8 Квітня, 2015 в 19:13 пістона вставили в ШАГу ? що то ти так прогнутися вирішив Ну але справедливості ради варто все ж сказати, що з можливих альтернатив в Луцьку ШАГ далеко не на останньому місці і якщо є мета вчитись, а не числитись в списку студентів, то така можливість в ШАГу є. Хоча, повторюсь, варто не забувати про альтернативні джерела інформації. Це завжди корисно, не лише при навчанні Тут я згідний. Альтернативу Шагу знайдіть? А? ЛДТУ? Доречі...Які альтернативи?
Дизигнер Опубліковано 8 Квітня, 2015 в 19:21 #113 Опубліковано 8 Квітня, 2015 в 19:21 Наткнувся на класику Освіта -- взагалі страшна штука, жахливі речі з людьми може зробити Ну але на фоні багатьох інших навчальних закладів, особливо великих неповоротких ВУЗів з совковим нутром, типу ЛНТУ, ШАГ виглядає дуже навіть непогано. Принаймні, конкретно по предмету (в моєму випадку -- дизайн) він за два з половиною роки напівстаціонару дасть більше (повторюсь -- при бажанні і цікавості до предмету), ніж ЛНТУ за п'ять років стаціонару. Підтверджено моїми одногрупниками, які після ЛНТУ прийшли в ШАГ. Так що тут вже варто обирати, що саме потрібно від освіти. Якщо "діюча" корочка і каша в голові і купа втраченого часу -- то ЛНТУ (або інші ВУЗи такого плану), якщо хоч якась практична підготовка і більш-менш нормальна база для подальшого розвитку навичок, які реально можна використати в роботі за професією -- то ШАГ або навчальні заклади типу нього. Погоджуюсь з кожним словом. Там дизайнерів вчать зварюванню та технічній механіці...
Grudik Опубліковано 10 Квітня, 2015 в 20:29 #114 Опубліковано 10 Квітня, 2015 в 20:29 Тут я згідний. Альтернативу Шагу знайдіть? А? ЛДТУ?Доречі...Які альтернативи?хоч я особа зацікавлена, але все ж скажу: підкажіть альтернативу по системному адмініструванні та програмуванні також?
Дизигнер Опубліковано 11 Квітня, 2015 в 14:29 #115 Опубліковано 11 Квітня, 2015 в 14:29 Тут я згідний. Альтернативу Шагу знайдіть? А? ЛДТУ?Доречі...Які альтернативи?хоч я особа зацікавлена, але все ж скажу: підкажіть альтернативу по системному адмініструванні та програмуванні також?От я не спец, але думаю- немає.Хай ще скаже народ.Як вважає пан Соромітник?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.