Перейти до змісту

Асенізатор на базі ГАЗ-5312

mister_lol

Рекомендовані повідомлення

Придбали з товаришем асенізатор ГАЗ-5312 (в народі г*мно возка :0143: ), і поки автомобіль приводиться в вигляд автомобіля та робляться всі відповідні документи, стали з важким питанням:

На авто буде працювати наймана людина, порекомендуйте як можна проконтролювати цей процес? Тобто щоб сам водій нас не "надував". Можливо чи є лічильники по кубатурі закачаного об*єму/зливу? Чи краще продумати по ситуації як на таксі, є план за добу і хай тобі здають його? Інші варіанти? буду дуже вдячний за допомогу!! :0128: :0128: :0128:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я вважаю треба поставити GPS-трекер щоб бачити де він є і що він робить, а далі залежить яка буде загрузка по клієнтам, якщо Ви йому кажите куди їхати і скільки грошей брати за роботу то нащо той план.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я вважаю треба поставити GPS-трекер щоб бачити де він є і що він робить

Прослідкувати рух ще можна, а побачити чим займається - навряд :)

Це ж не фура\вантажівка, що лєві загрузки може возити, а вузькоспеціалізований спецтранспорт

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По ідеї, кожен злив гівна з машини може відбуватися тільки у певних місцях. Якщо так - то по ГПСу фіксувати, чи відповідає кількість під'їжджань до місць зливу кількості клієнтів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене товариш на автокран поставив реєстратор на дві камери.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

система GPS-моніторингу самий правильний варіант... будете бачити, скільки залито палива, скільки використано і чи зливає водій паливо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

система GPS-моніторингу самий правильний варіант... будете бачити, скільки залито палива, скільки використано і чи зливає водій паливо

добавте простенький реєстратор з карткою на день запису і вже точно нікуди не дінеться

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так по gps-трекеру можна не тільки розхід палива контролювати а коли і скільки разів вакуммна помпа включалася, без помпи авно не відкачати а значить не заробити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А не проще предложить человеку зарплату, которую он бы боялся потерять? А на газон ставить эти штучки просто не рационально. На каждое действие есть противодействие. К примеру, скачек напряжения и все эти штучки в утиль .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А не проще предложить человеку зарплату, которую он бы боялся потерять? А на газон ставить эти штучки просто не рационально. На каждое действие есть противодействие. К примеру, скачек напряжения и все эти штучки в утиль .

Ви не подумали про менталітет багатьох людей, для яких бажання надурити, щось вкрасти буде незалежно від рівня зарплатні (для прикладу - наша влада ))

це раз. Два - переважна більшість систем gps контролю розрахована на роботу від 6 до 30 вольт, навряд чи щось їй станеться при стрибках напруги.

Та й в них є вбудовані батареї і пам"ять, навіть як недобросовісний водій щось почне хімічити, подивившись на "сирі" дані з трекера, по зміні напруги, кількості спутників і т д можна робити висновки чи воно "само" чи "допомогли".

І як показує моя практика - само воно мало коли ламається, чаастіше помагають ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А не проще предложить человеку зарплату, которую он бы боялся потерять?

+1

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

GPSи, реєстратори... все це добре. Але треба вчитись довіряти людям. Поставити найманому працівнику певні вимоги та зарплату, яку він буде отримувати , за умови їх виконання... + до довіри здійснювати вибірковий контроль, і, все ж таки використовувати технічний прогрес.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Проїдьтесь на 1000км і побачите по всій дорозі який бізнес по продажу ДП мутиться на добросовісних водіях з гарною зарплатою:)

Звичайно, що працівника потрібно поважати і довіряти, але нехай також будуть і жіпіеси і реєстратор.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую всім за поради, вирішили поставити реєстратора на 2 камери, думаю самий кращий і раціональний варіант. :_08:

На рахунок типу "треба довіряти людям" і т.д., був досвід на таксі =). Був період коли один з водіїв почав кричати "не можу план давати, нема роботи", поки не вилізло шо мене дуже жорстоко надувають :0160:

P.S. Коли авто виїде, покажу фото в темі)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

За тривалий час "реставрації" зроблено:

- кап. ремонт двигуна

- кап. ремонт каоробки передач

- поварений та покрашений кузов + бочка + ободи

- зроблена гальмівна система

- оброблений частково салон автомобіля

- зроблена вся електрика, замінені проводи

Залишилось:

- ремонт насосу

- внутрішня чистка бочки

- покраска рами + елементи насосу

- підкрильники в колів кабіни

- інші незначні деталі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

mister_lol, потрібно викачати вигрібну яму (орієнтовно 2 м3, вода з умивальника і пралки) в центрі міста. Довжина шланга повинна бути біля 30 м. Якщо ви цим займаєтеся - чекаю номер телефону.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...