Перейти до змісту

Фаріон захищає УПА

bagdygar

Рекомендовані повідомлення

І знову відзначилась Фаріон. Мовить, що вся та кров, що була пролита нашими дідами в рядах Красної армії була кров'ю загарбників тоталітаризму. Справжні ж захисники України - це воїни УПА...

Советская «победа» никогда не станет украинской «перемогою», – Фарион

Я відразу згадую слова моєї покійної бабусі: "Приходили німці, харчі забирали, приходили наші, теж харчі забирали. Але ж всі щось залишали людям, щоб з голоду не померли. А ось коли до села приходили УПА, о це бандюги, грабували все до останнього, дівок насилували. Хто щось супротив говорив - вішали"...

Ось такі вони, справжні захисники України.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

наша пісня гарна нова...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Залиште, блжад, історію історикам і займіться нарешті ділом!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І знову відзначилась Фаріон. Мовить, що вся та кров, що була пролита нашими дідами в рядах Красної армії була кров'ю загарбників тоталітаризму. Справжні ж захисники України - це воїни УПА...

Советская «победа» никогда не станет украинской «перемогою», – Фарион

Я відразу згадую слова моєї покійної бабусі: "Приходили німці, харчі забирали, приходили наші, теж харчі забирали. Але ж всі щось залишали людям, щоб з голоду не померли. А ось коли до села приходили УПА, о це бандюги, грабували все до останнього, дівок насилували. Хто щось супротив говорив - вішали"...

Ось такі вони, справжні захисники України.

По всіх форумах України сереш троляко?

http://forumkiev.com/politika-ukrainy-i-rossii/65574-farion-snova-vodu-balamutit.html#post1413229

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

zplanetaz12,

Попрошу без образ. І не серу, а розповсюджую інформацію для більш наглядної демонстрації розколу українського суспілства. Та фактичної наявності олігархії як дійсної форми правління нашої країни та світу в цілому. Но я дуже сомніваюся що останні два речення були Вам зрозумілі шановний zplanetaz12

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

розповсюджую інформацію для більш наглядної демонстрації розколу українського суспілства.

ти не розповсюджуєш, ти якраз і розколюєш! НА ПАЛЮ!
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чому ж розколюю? Розколюють ті хто кривду видає за правду.

А я лише слова своєї бабусі написав, вона 22-го року народження, війну зустріла та пережила з маленькою дитиною на руках, і у мене немає жодних сумнівів щодо правдивості її слів. Можливо у УПА були декілька отрядів, можливо були там і благородні люди з високою мораллю, но я про таких, від переживших війну людей не чув. Якщо вам не подобається об'єктивна правда, продовжуйте приймати суб'єктивну.

Як казали у відомому фантастичному серіалі: "the truth is out there"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ще "бандьори" вішали добропорядних мирних жителів, не розказувала бабця?

PS Я не "шановний", а шановна

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я лише слова своєї бабусі написав, вона 22-го року народження, війну зустріла та пережила з маленькою дитиною на руках, і у мене немає жодних сумнівів щодо правдивості її слів. Можливо у УПА були декілька отрядів, можливо були там і благородні люди з високою мораллю, но я про таких, від переживших війну людей не чув. Якщо вам не подобається об'єктивна правда, продовжуйте приймати суб'єктивну.

перечитай визначення об"єктивного і суб"єктивного. розповіді твоєї бабусі - це суб"єктивна правда

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нашо "наступати на болючі місця" нашої історії?

як було так і було! воно БУЛО! і ми ніяк то не зміним! історію не перепишем!

Краще треба думати як і де гроші заробити! а це так шоб нас посварити такі теми....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

перечитай визначення об"єктивного і суб"єктивного. розповіді твоєї бабусі - це суб"єктивна правда

це об'єктивна правда, бо це правда реального свідка. А сучасна правда сучасних істориків - це суб'єктивна правда, бо переважна білшість з них працює на державне замовлення. На жаль історія сьогодні не відповідає поняттям правдивості та об'єктивності.

Всі факти, що суперечать "історичній дійсності" відразу одержують клеймо брехні. І ця ситуація тягнеться з часів Єкатирини ІІ, згадайте Міллєра та Шльоцера. Саме вони почали спотворювати історію Київської Русі. Мов слов'яни у шкурах ходили та в печерах жили, доки їх Європа не цивілізовала.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

УПА УПА УПА. А те що воїни УПА воювали проти німців(стріляли по них), а якась Радянська канцелярська криса того німця в очі не бачила то нічо??? А зараз УПА - вороги, а Ті КРИСИ Ветерани Війни!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну, бабця та, сумніваюсь, що перевіряла чи то справжні УПА прийшли, чи то НКВДисти... а про те, що були НКВД, ряжені під УПА, факти є (навіть документи)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

УПА УПА УПА. А те що воїни УПА воювали проти німців(стріляли по них), а якась Радянська канцелярська криса того німця в очі не бачила то нічо??? А зараз УПА - вороги, а Ті КРИСИ Ветерани Війни!!!!

От і як після таких слів можна розмовляти?

У мене одне питання, - чому всі, хто підтримує УПА, переходить на особисті образи та і взагалі на образливі висловлювання стосовно тих с ким не співпадає їх думка? Невже у них такий інтелектуальний рівень?

З.І.

Я прошу вибачення, за можливі особисті образи, які міг спричинити цією темою у всіх, кого це стосується.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не буду писати про УПА, не стикалась моя родина з ними, а напишу про червоних партизанів.

Так от, розказувала моя бабця, що зимою партизани, прийшли і забрали в них останнього кожуха, і хотіли розстріляти її батька (мого прадіда) за те що не хотів їм його відати.

А ще, по розповідях очевидців, на Житомирщині діяв загін під командуванням Сабурова, які не цуралися грабувати місцеве населення і розстрілювати незгідних. А якщо почитати ще про цього Сабурова то можна взнати ще досить багато цікавих фактів про нього і про боротьбу з "бандитами" на західній Україні.

І що ж тепер виходить, одні бандити а інші герої, так? От тільки УПА воювали за свою землю, а не за чужу ідею.

А ще ж був і 1939 рік, про який теж чув багато розповідів, а комуністи і надалі ходять і махають стягами, і навіть їх хтось тут підтримує.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Комуністична ідеологія панує до цих під, тому що бабці і діди(яким втовкли що коміністичний лад це все на світі і без нього ніяк) втовкмачують це своїм дітям.... Але ще не довго комуністам залишилось...! Нове покоління вже не одуриш! Років максимум 10 і комуністів в Україні не залишиться!

Зустрів одну віруючу людину(стареньку бабусю на вулиці - випадково) - поговорили! Казала що при комунізмі не Богу молились а Леніну :0159: , а простих селян червоні огірки мали за ніщо, або легко маніпулятивну робочу силу!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бандити від повстанців якраз і відрізнялись підтримкою населення, а в УПА вона була, і виникла не просто так. Думаю тут ніхто не сперечатиметься, інакше як би вони провоювали аж до середини 50-х.?

Єдине, що мало місце як пише ТС - переодягнені провокатори МДБ, так звані "стрибки". Але писати не розібравшись - законний привід нахапати мінусів в карму, а писати таке щей на різних форумах - чекаємо пояснень.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Єдине, що мало місце як пише ТС - переодягнені провокатори МДБ, так звані "стрибки".

Тесть росповідав перевдягались, краснопузі, вбивали, грабували... Тепер кажуть - УПА гірше фашистів.... :0121: :0121: :0121:
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чому ж розколюю?

А тому ти розколюєш що піднімаєш "мутні" і неоднозначні питання які і до тебе неодноразово піднімались і обговорювались і завдяки яким ВЖЕ українці розділені на "білих" і "чорних" - хтось за УПА хтось проти, хтось за Рос. мову, хтось проти. При тому що ще 15 років тому, при Кучмі, всім було пофіг на мову чи на ставлення до націоналістів. А оскільки "вкидаєш" ти не тільки тут але й "відпрацьовуєш ЗП" на інших ресурсах, то підозрюю що ти проплачений спеціально під регіоналівські "антифашистські" збіговиська троль.

P.S. Фашисти майбутнього будуть називати себе антифашистами. (с) Уінстон Черчілль.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на війні у всіх руки були по лікті в крові - і в партизан ,і в Червоній армії, і в УПА, і в Армії Крайовій. Були і люди, які намагались зберегти людську подобу та благородство. Принаймі, намагались, а чи зберегли?

Війна - це величезний психоз-стихія, чистим звідти вийти майже неможливо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бандити від повстанців якраз і відрізнялись підтримкою населення, а в УПА вона була, і виникла не просто так. Думаю тут ніхто не сперечатиметься, інакше як би вони провоювали аж до середини 50-х.?

Єдине, що мало місце як пише ТС - переодягнені провокатори МДБ, так звані "стрибки". Але писати не розібравшись - законний привід нахапати мінусів в карму, а писати таке щей на різних форумах - чекаємо пояснень.

Я вже все пояснив

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чому ж розколюю?

А тому ти розколюєш що піднімаєш "мутні" і неоднозначні питання які і до тебе неодноразово піднімались і обговорювались і завдяки яким ВЖЕ українці розділені на "білих" і "чорних" - хтось за УПА хтось проти, хтось за Рос. мову, хтось проти. При тому що ще 15 років тому, при Кучмі, всім було пофіг на мову чи на ставлення до націоналістів. А оскільки "вкидаєш" ти не тільки тут але й "відпрацьовуєш ЗП" на інших ресурсах, то підозрюю що ти проплачений спеціально під регіоналівські "антифашистські" збіговиська троль.

P.S. Фашисти майбутнього будуть називати себе антифашистами. (с) Уінстон Черчілль.

Я не відпрацьовую бабло будь яких політичних партій, організацій і т.ін., бо достатньо заробляю в реальному, а не віртуальному житті. На форумах висловлюю виключно свою думку на ті чи інші події та ситуації безоплатно. Не відношусь ні до фашистів ні до антифашистів, бо і ті і інші розгойдують маятник на якому сидять по різні боки.

Годі вже фанатичності, фанатики - це біда.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Годі вже фанатичності, фанати - це біда.

Фанати - ні. Фанатики - так.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...