Перейти до змісту

Як я стала лохом... Майже відверта сповідь

Irochka

Рекомендовані повідомлення

А я не раджу, нащо опускатись до такого ж рівня?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 82
  • Створено
  • Остання відповідь

А я не раджу, нащо опускатись до такого ж рівня?

це не опускання до якихось рівнів, це повернення боргів з торицею, бо ж якщо їх не повертати то на тобі будуть їздити довго і надійно, саме так, як певна купка людей їздить зараз на всій нашій державі.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только мне эта история видится, по меньшей мере, странной?

И что значит "Майже відверта"?

+1

Дивною мені видавалась і назва попередньої теми щодо цієї квартири - "Зніму квартиру з повним комплексом проблем".

Я врахувала усе - вік людини, стан, будь-який людський фактор...

Після вияснянь в темі про допомогу діткам я в це не вірю)))

В загальному добре, що ТС попередила про таку квартироздавальницю, просто форма подання цікава.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Теж співчуваю, але бути "терпілою" - не радив би. Вас використовують - а Ви тішите себе "так і треба".

Не плутайте - уже використали ! Як то кажуть після бійки кулаками не того

Для місцевих Робінгудів :

- понищений Іринкою ремонт може їй самій аукнутися зверненням тітоньки у міліцію - хто докаже що ремонту не було ??? Можете викласти ще кругленьку сумму і нерви

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только мне эта история видится, по меньшей мере, странной? Вы, Ирочка, как будто, под гипнозом вселялись и ремонт делали.

майже відверта - це малось на увазі що не викладено 100% усіх деталей: як говорилось, коли, що, скільки разів намагались дійти згоди... і не шукайте у цьому криміналу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Теж співчуваю, але бути "терпілою" - не радив би. Вас використовують - а Ви тішите себе "так і треба".

Не плутайте - уже використали ! Як то кажуть після бійки кулаками не того

Для місцевих Робінгудів :

- понищений Іринкою ремонт може їй самій аукнутися зверненням тітоньки у міліцію - хто докаже що ремонту не було ??? Можете викласти ще кругленьку сумму і нерви

При такій філософії життєвій позиції

"А может быть, так надо, - думал он, - может быть, это искупление, и я выйду из него очищенным?"

Це точно буде не останній раз.

Скажу простіше: об Вас витерли ноги, Ви промовчали, будуть витирати і далі... ( і не треба чіплятись до часових форм)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только мне эта история видится, по меньшей мере, странной?

+1

Дивною мені видавалась і назва попередньої теми щодо цієї квартири - "Зніму квартиру з повним комплексом проблем".

Я врахувала усе - вік людини, стан, будь-який людський фактор...

Після вияснянь в темі про допомогу діткам я в це не вірю)))

В загальному добре, що ТС попередила про таку квартироздавальницю, просто форма подання цікава.

Особисто Вас я не збираюсь переконувати у власній порядності чи чесності. У кожного з нас лишиться своя власна думка. Дякую за проявлену зацікавленість.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може трохи не втему, але ото недавно була така ситуація:

Сижу, знач, в пенсійному, щоб оформити пенсію по групі, людей посходилося чималенько. Я ждав чергу в 5 "віконце", а прийшла одна бабулька до третього, де перерахунок пенсії, та й каже (далі працівниця пенсійного "пр" і бабуля "б"):

"б" -Я такато і такато, звідтито і звідти, мені положено добавка за те, що я вдова.

"пр" -Так вам вже виплачується.

"б" - Я ветеран труда, мені щось положено? - знову питається, працівниця заглядає в бд.

"пр" - Вам і за це начисляється.

"б" - Я учасниця бойових дій у ВВВ, може не виплачується?

"пр" -Все Вам за те нараховано.

"б" -А те що мені 85 років, мені доплачується?

"пр" - Ви знаєте, такої доплати немає, ще ніхто не придумав...

"б" - Банда, донецька банда, вас всіх розстріляти треба, посідали по кабінетах і нічого не роблять!!!

"пр" -Йшли б Ви, бабцю, краще в церкву, як тут людям нерви псувати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только мне эта история видится, по меньшей мере, странной? Вы, Ирочка, как будто, под гипнозом вселялись и ремонт делали.

майже відверта - це малось на увазі що не викладено 100% усіх деталей: як говорилось, коли, що, скільки разів намагались дійти згоди... і не шукайте у цьому криміналу

Я же вас ни в чем не упрекаю. Где это есть в моих словах? Просто в сокращенном варианте, многое неясно. А вы почему-то оправдываетесь. Если вы имели ввиду "скорочена", или "недетальна" история, тогда понятно. Я думала, например, что "майже відверта" - это без мата :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

читаючи ващу розповідь жалко вас ... щиро вам співчуваю ...

PS.. я б не ламав би ремонт не розмальовував стіни .... і т.д. можна все зробити розумніше і гуманніше ... є така штука ... як яйця ... і шпаринки у квартирі .... а дальше жара літо .... ВАНІЩА ..... і ваш ремонт прийдеться їй самій здирати ....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та не треба вже так піднасирати. Погано, виходить що кинули. Я вже писав напишіть в податкову. Вони її на раз розкрутять.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Іринка, надіюсь ви вже зрозуміли що наробили помилок :

- поселились до сумнівної тьоті - раз

- даремно відкрили цю тему - два

Помилка номер два ще гірша за першу ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не чиніть зла на зло, бо воно колись повернеться у більшому масштабі. Думаю, що життя покрало ту бабу зважаючи на описану ситуацію в її родині, та це мабуть ще не кінець її страждань. Гроші приходять і уходять, головне, щоб всі були живі та здорові.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

- даремно відкрили цю тему - два

тема полезная,

кто-то почитает и когда будет снимать квартиру (не обязательно у этой бабки) - будет знать чего можно ожидать

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо є свідки про домовленість, що до ремонту й договір на оренду нормлаьний то можна посудитись

якщо є свідки про домовленість, що до ремонту й договір на оренду нормлаьний то можна посудитись

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Колись давним давно я дав куму авто розмитнити та поставити на облік.В результаті 3 000 дол накрилося На той час це була трохи більша сума, ніж сьогодні.хоч і зароблялось тоді легше.

В кума то дружині операцію робити, то в сина проблеми, то бізнес не пішов, так і не віддавав. І от коли я в душі простив йому ті гроші-мої справи пішли значно краще.

З думками ж все понищити, напокостити,відімстити- добре лише поїзди під відкос пускати.Складається враження, що через 70 років після війни ми більш нічого і не вміємо.

Конкретно по ситуції вже пізно щось робити, а для молодих квартиронаймачів можна зробити на Борді памятку, на що звертати увагу в першу чергу,які та як правильно оформляти документи, можливі підводні камені у відносинах сторін.

Точно знаю по досвіду, як тільки в якійсь справі залишаються неузгоджені та незафіксовані моменти-кожна сторона трактує їх у свою користь.Це природно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Засвітили" контакти "скаженої бабульки", отримали корисних і не дуже повчань/співчувань - і вистачить. Корисного вже нічого не запропонує ніхто. Можливо, вистачить читати, що тут напакостити пропонують пишуть, плюнути на ту особу, жити далі, не повторюючи цих помилок. Заразом і тему попросити прикрити, бо доброго вона нічого не збере. Сирітські/вдовині (далі продовжити самостійно) сльози рідко непокараними залишаються, перевірено.

Як конструктив - в розділі "нерухомість" "заморозити" повідомлення із ПРАВИЛЬНИМ алгоритмом поселення на квартиру із нотаріальним посвідченням і без нього (з податками і без), прикладом угод тощо, написане фахівцями. Є ж на борді і юристи, і ріелтори. Спробуємо їх попрохати допомогти громаді. ;-)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не чиніть зла на зло, бо воно колись повернеться у більшому масштабі. Думаю, що життя покрало ту бабу зважаючи на описану ситуацію в її родині, та це мабуть ще не кінець її страждань. Гроші приходять і уходять, головне, щоб всі були живі та здорові.

зло на зло було б якби ТС залiзла б у квартиру хазяйки й вкрала б грошi, приведення квртири до стану перед найманням, злом не вважаю, яке прийняв, таке й здав. Звичайно ж всiлякi *дурнопахнущi* речовини використовувати не варто, ще е сусiди, а вони нi в чому не виннi щоб нюхати тi запахи з дверей та вiкон цiеi квартири. В процесi фiнальноi розмови ТСа з власницею я б так би й вчинив, як написав в своему попередньому постi, а от якщо б пiзнiше то вже б мабуть навряд чи, заспокоiвся б й зрозумiв би, що Господь й так карае ту людину, а людина того й не усвiдомлюе й надалi *усугубляе* свою участь й участь своiх дiтей. Хоча можливо й ТСу це *покарання* за якийсь *проступок* в минулому, хто ж його знае. Треба жити далi, робити висновки й старатись в майбутньому не попадати в подiбнi ситуацii

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Через пост говориться про якісь документи, офіційні і не дуже, розписки і т.д. Тут є дві сторони, з однієї захищеність власника і орендаря, а з іншої - різке зростання орендної плати за таку страховку. Чи готові люди платити за ту офіційність? Власника заставлять прозоро платити податки, які, о диво, реально сплачуватиме винаймач. Який, до речі, також повинен пояснити податковій звідки в нього оці 1200-1300грн доходу за оренду.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І ще один незрозумілий хід.

Ви вселяєтесь в зашмірину квартиру по одній ціні. Робите в ній ремонт, щоб була придатна до життя і ви самі спонукаєте власника збільшити орендну плату вже за кращі умови, які ви ж і зробили.:) Як варіант шукати відразу кращу квартиру і не паритись, а якщо задорого, то вселитись в щось і використовувати виключно як нічліжку, думаючи де гроші підняти на краще житло.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І шо дасть та розписка?? Папірець - не більше. Бабуля взагалі потім сказала би шо вона нічого не писала, а з неї пробують видурити гроші... Якшо вже і перестраховуватись, то укладати нотаріально завірений договір оренди, в якому прописані такі нюанси як стан житла на момент здачі (з фото), умови оренди (ремонт силами орендаря і списання сум з орендної плати) і відповідальність сторін. Лише в цьому випадку можна звертатись до суду і вимагати якихось відшкодувань.

Дурниці. Так, розписка не має юридичної сили, але розписка - це документ, і він приймається до розгляду у суді. До того ж, чим ви крім розписки можете свідчити про факт оплачених вами послуг? Договір оренди потрібен само собою. А от завіряти, реєструвати нічого не треба, це проблема самого господаря. Бланки договору аренди і розписки в інтернеті знайти елементарно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це повернення боргів з торицею

what is "ториця"? :_08:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

t0rik + кориця = ториця :) Ги!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тлумачний словник відкрий і прочитай, а в мене там помилка вийшла бо писав з смартфона і не догледів, мало бути "сторицею".

http://sum.in.ua/s/storyceju

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тлумачний словник відкрий і прочитай, а в мене там помилка вийшла бо писав з смартфона і не догледів, мало бути "сторицею"

дякую за пораду))))))))

але в тлумачному словнику немає слова "ториця") :0151:

раз ми перейшли на "ти", то дозволю собі зустрічну пораду: взагалі частіше відкривай книги, одного тлумачного словника тобі може бути мало) там правил хорошого тону немає)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...