Перейти до змісту

Магніт в коробку передач? Чи хто займається ремонтом коробок?

jack74

Рекомендовані повідомлення

Потрібен магніт в коробку передач ВАЗ -08, -09...

31.jpg

чи від якоїсь іншої машини... може в когось завалявся...

А може хто підкаже, де ремонтують коробки, в них запитаю...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо не має значення полярність намагнічення і сила то по розміру він близький до магнітів від HDD.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дякую за підказку. Буду мати на увазі, якщо не знайду...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Есть в Боголюбах толковый мастер по коробкам, если его номер узнаю то напишу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та мені не майстер потрібен, а магніт, який в нього може завалявся ;)

тобто і бестолковий підійде :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та мені не майстер потрібен, а магніт, який в нього може завалявся ;)

тобто і бестолковий підійде :)

ну так а я про шо?если будет номер - скину, позвонишь и раскажешь ему про свою беду ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та чекаю, чекаю :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а какую функцию выполняет магнит в коробке?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

собирает на себя металлическую "стружку"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну раз так, то влепи туда с винчестера любой по размеру, даже замажь его на быстросталь и все проблемы

я думал, нанотехнологии и все такое, а тут, стружку ловить! может электромагнит присобачить? как идея? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а какую функцию выполняет магнит в коробке?

Ловить металеві частинки з масла

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну раз так, то влепи туда с винчестера любой по размеру, даже замажь его на быстросталь и все проблемы

я думал, нанотехнологии и все такое, а тут, стружку ловить! может электромагнит присобачить? как идея? :)

:)"быстросталь"... я так розумію, що це ХайГіровська "холодна зварка"...

А тепер уяви, якщо на ходу відвалюється той магніт разом з тією "бистросталлю"! Попадає між шестерні, викрішуються зуби, молотиться там все... збитки не на одну сотню, правда? Я вже не кажу про роботу...

А оригінальний магніт такий коштує 15-20 грн. Просто в Луцьку по магазинах не знайшов, а потрібно на завтра..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

магнит стоит в нижней части картера коробки, которая у тебя не летает по воздуху с переворотами, никуда оно там не денется, тем более это как вариант, можно и кронштейн замутить, можно в пробку магнит вставить, вариантов масса, было бы желание подумать как сделать

видно что у тебя опыта нету в ремонте, раз такие теории двигаешь, ну ищи "родной" магнит, раз головой думать не хочешь, и он там, по сути, нах не нужен. и так долго поработает, и даже масло менять можно раз в 20 лет, проканает, на тазиках без магнита и все норм

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Попадає між шестерні, викрішуються зуби
Неодимові магніти з НЖМД мають товщину десь до 2мм. Найбільша їх біда в тому, що вони дуже крихкі і мякі (руками ламаються). Шестерні перемелять і не поперхнуться ;)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

магнит стоит в нижней части картера коробки, которая у тебя не летает по воздуху с переворотами, никуда оно там не денется, тем более это как вариант, можно и кронштейн замутить, можно в пробку магнит вставить, вариантов масса, было бы желание подумать как сделать

видно что у тебя опыта нету в ремонте, раз такие теории двигаешь, ну ищи "родной" магнит, раз головой думать не хочешь, и он там, по сути, нах не нужен. и так долго поработает, и даже масло менять можно раз в 20 лет, проканает, на тазиках без магнита и все норм

хлопче, років 10 тому я заробляв, ремонтуючи коробки до Фіатів :) а за них в той час ніхто братись не хтів.

І в цій темі я не поради запитую, ти не помітив? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да я типа не хлопче, а дядя Дима, десять років серьезный срок, тем более можно придумать как не искать магнит на форуме, а тема звучит как раз наоборот, про порадьте будь-ласка де магнит взяти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

jack74

ты зря накручиваешься, ну я немного подливаю, признаю, сам вроде не дурак, но нас много, то там что нибудь почитаешь, то тут, самому придумать можно, но долго и вариантов может быть много и свой не самый лучший, а сейчас, в нэте зашел на тему, почитал как люди делали, плюсы-минусы, отфильтровал нужное, добавил свое и вперед.

Я сейчас на один всем известный мотосикл МТ пытаюсь поставить гидрокомпенсаторы, цепной привод ГРМ, направляющие, пружины клапанов ВАЗ и даже в планах самодельный инжектор, и то, читаю, кто, как сделал и что вышло хорошо и плохо и как избежать ошибок

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти хоч сам усвідомив, що сказав? Масляний насос не працює -стружки ноль і шестерні цілі.... Але ж ні- там все обертаєтья, і потік (тиск) масла є та й випрацювання(стружка) присутня)...

Попадає між шестерні, викрішуються зуби
Неодимові магніти з НЖМД мають товщину десь до 2мм. Найбільша їх біда в тому, що вони дуже крихкі і мякі (руками ламаються). Шестерні перемелять і не поперхнуться ;)

+, но... HDD магніти йдуть на металевій підложці...

jack74

ты зря накручиваешься, ну я немного подливаю, признаю, сам вроде не дурак, но нас много, то там что нибудь почитаешь, то тут, самому придумать можно, но долго и вариантов может быть много и свой не самый лучший, а сейчас, в нэте зашел на тему, почитал как люди делали, плюсы-минусы, отфильтровал нужное, добавил свое и вперед.

Я сейчас на один всем известный мотосикл МТ пытаюсь поставить гидрокомпенсаторы, цепной привод ГРМ, направляющие, пружины клапанов ВАЗ и даже в планах самодельный инжектор, и то, читаю, кто, как сделал и что вышло хорошо и плохо и как избежать ошибок

Сам сказав...

тра тобі неодим( таблетку) , гарний найти і буде щастя, краще той що стоїть АКП, присутній і в інших системах...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

HDD магніти йдуть на металевій підложці...
З якої легко віддираються.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти хоч сам усвідомив, що сказав? Масляний насос не працює -стружки ноль і шестерні цілі.... Але ж ні- там все обертаєтья, і потік (тиск) масла є та й випрацювання(стружка) присутня)...

та вроде усвідомив, мы говорили про то, что магнит от вибрации (потока масла) вылетит со своего места.

На фото видно спец отлив для магнита, плюс есть сверху усик, можно сделать и никуда оно там не денется, пробовать надо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Так, вже неактуально, тему, в принципі, можна закривати.

Коробку зібрав, катаюсь. Магніт взяв з маленького динаміка (шкода було вінти курочити :) )

І для інфи - ніякого масляного насоса в коробці нема, і тиску масла теж, а "потік" такий, що й 5-та передача майже не змазується :)

Масло просто знаходиться в картері коробки внизу і шестерні в нього занурюються під час обертання.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...