Перейти до змісту

Неділя.

Lexx_Giant

Рекомендовані повідомлення

• Адміністратори
Опубліковано

100%

Жрать здому беріть. Старічків там не буде :)

• Відповідей 403
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

даа... класно - то воно класно, але добре, що не поїхала на Солдацьке, я поняла, для цього мені треба скафандра :D і бажано на пальці рук і ніг, заїхала до сестри на чай, то як ноги почали відігріватись - думала вити буду. Але нормально, не відлетіли :) кататись буду.

Зізнатись треба, що кайф я все-таки зловила ще на перших метрах від будинку і ... ну це просто клас :ok2:

я тільки уявити можу як в лісі нашим класно...

Опубліковано

Ну что сказать? Это был наверное самый лучший день по погодным условиям для покатушки. Яркое солнце, легкий снежок искрящийся на солнце, бескрайние белоснежные поля и ели в меховых одеждах. Немного (совсем немного, так для приличия ) поблукали по грунтовкам и лесам. Иногда люди сочувственно кричали вслед - Та куда вы едете? Куда? Вон рядом нормальная дорога!!! :D:D:D

Солдатское озеро зимой необычайно красиво. На льду были вырублены две проруби, довольно большие. В течении дня туда периодически подтягивались люди - и КУПАЛИСЬ!!! , бегали по снегу ( по-моему с удовольствием).

Ну что за покатушка без поломок? На пол-дороге домой ( в Панском лесу) отвалился шатун. Где бегом, где пешком подтягиваюсь к замерзшей группе с мрачной перспективой топанья пешком (часа 2 идти!!!). Но, ура, поломку устранили ( сенкс, ребята), и все покатили по домам. :D

За фото не судите строго, всего 2мегапикселя :rolleyes:

post-3205-1232303533.jpg post-3205-1232303575.jpg post-3205-1232303666.jpg post-3205-1232303740.jpg post-3205-1232303817.jpg

Опубліковано

Покатушка вийшла чудова!!! Покатався з дууууже великим задоволенням. Дякую всім, хто їздив за компанію!!! :ok:

Опубліковано
А зачем рубить? Снимаешь колёса с байка, сажаешь на него Лекса, четыре человека держат байк в воздухе и плавно поворачивают его по кругу, покачивая в стороны, чтобы шатуны, которые в это время быстро-быстро крутит Лекс, льда не касались. В общем, большая звезда системы будет работать как дисковая пила :) Две минуты - и прорубь готова :D

ні треба 5 людей 4 як казали а 1 го проти шерсті пускати шоб у Лекса голова не закрутилась :)

• Адміністратори
Опубліковано

Я в принципі в болото не хочу. Тому буду вдома.

Опубліковано

Такого гівна я ще мабуть і не бачив... По полі з гірки їхали на 1й зірочці, зі швидкістю 7км/год :huh: На гірку вибирались хто як міг.

Навіть сніг знайшли і перебирались через струмок по кризі.

Було досить тепло, я комфортно почував себе в легкій куртці поверх футболки.

Класно покатались, тільки мало :)

post-1667-1232903494.jpg

post-1667-1232903511.jpg

post-1667-1232903641.jpg

post-1667-1232903673.jpg

Опубліковано

досі не можу зрозуміти як мене розвели на таку дистанцію, но факт остається фактом - модера політики хотіли замордувати

болото піпец, навколо стріляють, козулі дорогу перебігли, лід тріскав, лисиця лежала застрелена, два рази впав, велік в болоті, на кросівках по кілограму глини, піднебіння в піску, хочу висловити ріспект майонезу і хлібу, а також чайку з мухами...

• Адміністратори
Опубліковано

40 км грунтів + болото для нетренованої людини це забагато, дуже :)

Опубліковано

Я тобі скажу так.......

По асфальту краще на гібриді.....

По говнам всяким, пересічній ... і дуже пересічній місцевості - однозначно МТБ.....

Або на крайняк... 29" бездоріжник .

А Ярик по суті добавить.

Опубліковано

b0rg

Так як і планував. За рахунок широких покришок значно підвищилась прохідність, вел значно м'якше котиться по різним камінюкам та нерівностям, в значній мірі, завдяки хорошій вилці (дякую Dgura ;) ). Він краще контролюється та більш маневрений, порівняно з моїм гібридом.

Сподобалась низька посадка, вона мені одразу здалась дуже зручною, я до неї не звикав. Багато хто каже, що варто перекинути винос вверх, але шось не хочеться, мені так комфортно. Поїздивши тиждень в такій позі, пересів на гібрид - відразув відчув шо шось не то... посадка як в школі за партою, якийсь він твердий, на ямках його кидає... але по асфальту котиться значно легше :)

Раніше, їдучи на гібриді по грунтах, я був постійно на стрьомі - вибирав ділянки стежок так шоб мене не занесло, не кидануло і не вгруз. Але якось я їхав, ніби не відставав. Зараз на байку, як на танку валю.

Приємно вразили грипшифти, набагато зручніше ними переключатись. На тригери не повернусь :-\

В загальному байком задоволений, що хотів те і отримав. Велике спасибі Мартензу, Тані та Ірі за допомогу в зборці, моральну та інформаційну підтримку під час вибору компонентів ;)

Але хочеться ще найнера зібрати. А то як побачив себе на фотці збоку, одразу подумав - шо цей здоровий дядько робить на таких малих колесах?.. Не солідно якось :) До того ж, колеса більшого діаметру мають менший опір коченню, з усіма випливаючими наслідками. Короче, в далеких планах - справжній 29er :)

Опубліковано

40км для воскресенья - маловато будет! ^_^

Мож на Чабени в след раз махнем какими-нибудь полями?

Еще ни разу не была там зимой.

Если хоть двое еще желающих найдутся- едем! :rolleyes::rolleyes:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...