adebt Опубліковано 22 Квітня, 2013 в 10:55 #1 Опубліковано 22 Квітня, 2013 в 10:55 В зв’язку з тим, що на ПАТ «Волинь-АВТО» в черговий раз звільняється вакансія системного адміністратора відкрито пошук нової кандидатури. Вимоги: вік від 23 років досвід роботи порядність відповідальність (якщо не вдається вирішити проблему зходу — не ховати голову в пісок, і казати що проблеми немає) комунікабельність (колектив великий і спілкуватися доведеться з різними людьми) та чемність налаштованість на довготривалу співпрацю — громадяни, які хочуть десь пересидіти 3-6 місяців, можуть не турбуватися і спокійно продовжувати займатися своїми справами вміння швиденько в’їжджати в ті задачі, які ставить керівництво не мати страху ставити уточнюючі питання, щоб не доводилось потім червоніти вміння коректно розставляти пріорітети задачам Чим доведеться займатись: ну перш за все адмінити машини і сервера — трохи більше 50 машин (на робочих машинах ХР профешнл, на серверах 2003 та FreeBSD) проблеми можуть бути різні: від глючного специфічного софта до "а в мене такого раніше не було-о-о-о" і “а в мене прінтер не друкує” і т.п. ставити і налаштовувати специфічний софт (знання хоча б базової англійської/неміецької мови згодиться) тримати в порядку мережеве обладнання і серверну кабелі ніхто тягати не буде — для цього є підрядчик, головне вміти поставити задачу телефонія — на рівні вміння перезагрузити АТС для любих проблем з телефонією є підрядчик (той самий, що займається прокладкою кабелів) периферія — з тонерами і картріджами колупатися не доведеться. Десь щось закінчилось - поставив підміну, а картрідж потарабанив на заправку. Фірма, яка нас обслуговує, в курсі що там і як ремонт периферії виконує та сама фірма, що й заправляє картріджі закупка та ремонт техніки — фірма-постачальник теж присутня і на всі заявки реагує досить швидко. Їздити за товаром не доведеться, все підвозять під офіс. знання 1С:ТіС (торгівля і склад) на зачаточному рівні. Доведеться тільки виконувати самі примітивні процедури. слідкування за поштовим, веб та фтп-сервером, нарізати на болванки бекапи баз і т.д. підтримувати в робочому стані філії (раз в місяць-два з’їздити глянути, що там і як) Більш детально про фронт робіт розповім на співбесіді. Умови праці: біла зарплата (орієнтовно 2000-2200 на руки будете мати), яка точно буде зарплата залежить від вашої співбесіди з директором або головним інженером робочий день з 9.00 до 18.00 (бажано не спізнюватись і не стояти в 16.55 в низькому старті на виході ), в розпорядку роботи можуть бути зміни окремий кабінет нормальні меблі нормальна машина мобільний телефон з передоплаченою сумою кондішн сервера не стоять під вухом, а в окремому приміщенні література (що потрібно, то все докупляється без проблем) всі соціальні радості: відрядні, лікарняні, відпускні, дикретні і т.д. Нюанси: резюме бажане, але живої розмови воно не замінить 100% будуть 2 співбесіди при прийомі: 1 зі мною, 2 з керівництвом наявність трудової книжки (або її копії) на співбесіді — обов’язкова якщо за останній рік ви вже 2 рази міняли роботу, то думаю, що писати/дзвонити не варто змога вийти на роботу за 10 днів — обов’язкова “пріходящій” начальник відділу (тобто я ) Я маю на увазі, шо чим краще ви будете виконувати свою роботу, то тим менше в мене буде причин з’являтися в офісі і капати вам на мізки якщо маєте права, то це стане вам в пригоді дискримінації по статі претендента не буде Контакти: писати на [email protected] дзвонити: +380 95 26-26-897 Велике прохання: всіх бажаючих пофлеймити і розказати, що хтось неправильно живе — проходьте в розділ ”Флейм”. Дякую. P.S. Женя, послідкуй, за порядком в цій темі, будь-ласка. Дякую.
jack74 Опубліковано 22 Квітня, 2013 в 11:02 #2 Опубліковано 22 Квітня, 2013 в 11:02 ОЦЕ РЕЗЮМЕ ВАКАНСІЇ!!! Звиняйте, не втримався від офтопу, але таку "пропозицію вакансії" потрібно викладати в якості зразка
adebt Опубліковано 22 Квітня, 2013 в 11:08 Автор #3 Опубліковано 22 Квітня, 2013 в 11:08 ОЦЕ РЕЗЮМЕ ВАКАНСІЇ!!! Звиняйте, не втримався від офтопу, але таку "пропозицію вакансії" потрібно викладати в якості зразка хе-хе, так отут http://board.lutsk.ua/topic/92784-pravila-oformlennja-ogoloshen-rozdlu/ вона і приведена в якості зразка )
Scorpio Опубліковано 22 Квітня, 2013 в 11:19 #4 Опубліковано 22 Квітня, 2013 в 11:19 Стільки вимог, а на руки - "орієнтовно 2000-2200 на руки будете мати"
adebt Опубліковано 22 Квітня, 2013 в 11:21 Автор #5 Опубліковано 22 Квітня, 2013 в 11:21 Стільки вимог, а на руки - "орієнтовно 2000-2200 на руки будете мати" І шо? Чи налякала кількість букв? Чи те шо там в половині пунктів написано "підрядчик те, підрядчик се" теж вважається за дуже страшну вимогу?
Hexus Опубліковано 22 Квітня, 2013 в 11:23 #6 Опубліковано 22 Квітня, 2013 в 11:23 Стільки вимог, а на руки - "орієнтовно 2000-2200 на руки будете мати" Просто расписано очень подробно. Вот и кажется, что очень всего много. А так даже АТС - полностью подрядчик занимается, к картриджам приходилось прикасаться только если бумага застревала, а так пользователь позвонил, курьер приехал забрал картридж, новый привез поставил, тоже самое с принтером. От админа только факт, что он сломался и подлежит ремонту.
byiviter Опубліковано 22 Квітня, 2013 в 14:02 #7 Опубліковано 22 Квітня, 2013 в 14:02 А якщо так: частину вмію, частину довчуся/навчуся. Таке підходить?
adebt Опубліковано 22 Квітня, 2013 в 14:04 Автор #8 Опубліковано 22 Квітня, 2013 в 14:04 А якщо так: частину вмію, частину довчуся/навчуся. Таке підходить?Оформіть те, що вмієте у вигляді якогось резюме (багато не треба, де навчалися і досвід роботи), вишліть мені на електронну пошту і ми подумаємо як далі бути
Marshall Опубліковано 22 Квітня, 2013 в 14:13 #9 Опубліковано 22 Квітня, 2013 в 14:13 зацікавило два моменти1 ...в черговий раз звільняється вакансія системного адміністратора2 якщо за останній рік ви вже 2 рази міняли роботу, то думаю, що писати/дзвонити не варточому вони (адміни) так часто в вас міняються?
Scorpio Опубліковано 22 Квітня, 2013 в 14:19 #10 Опубліковано 22 Квітня, 2013 в 14:19 Набираються досвіду і йдуть туди де платять зарплату
jack74 Опубліковано 22 Квітня, 2013 в 14:25 #11 Опубліковано 22 Квітня, 2013 в 14:25 Як вони можуть "набиратися досвіду", якщо в умовах вони вже з досвідом приходять?Вимоги:...досвід роботи...Scorpio, І багато ти знаєш в Луцьку місць, де таким "адмінам" платять більше 2200 на руки?
Zheny@ Опубліковано 22 Квітня, 2013 в 14:34 #12 Опубліковано 22 Квітня, 2013 в 14:34 Як один із тих, хто був на цій посаді скажу - є чому повчится. І є що робити. Головний + те, що все працює, достатньо дивитися за всім. Якби на руки більша ЗП - подумав би. слідкування за поштовим, веб та фтп-сервером, нарізати на болванки бекапи баз і т.д. підтримувати в робочому стані філії (раз в місяць-два з’їздити глянути, що там і як) А шо не так із поштовиком веб та фтп? І філій поменшало ж?
adebt Опубліковано 22 Квітня, 2013 в 15:26 Автор #13 Опубліковано 22 Квітня, 2013 в 15:26 зацікавило два моменти 1 ...в черговий раз звільняється вакансія системного адміністратора 2 якщо за останній рік ви вже 2 рази міняли роботу, то думаю, що писати/дзвонити не варто чому вони (адміни) так часто в вас міняються? Відповідаю по моментам, які вас зацікавили: 1. в людей змінюються бажання: заробітної плати, кар’єрного росту, зміни профілю діяльності — люди змінюють роботу 2. не варто дзвонити писати, якщо ви вже за цей рік 2 рази звільнялися (не мається на увазі 2013, а період з цієї дати 2012 по цей же період 2013) тому, що мені гіморно кожен раз вводити людину в купу нюансів і тонкощів саме цього підприємства, знайомити з людьми, влаштовувати передачу матеріальних цінностей, а через 3-4 місяці повторювати цю саму процедуру. Тому якщо прийдуть 2 людини: одна з меншим досвідом, але яка не скакала по роботах як кенгуру і гуру, який за 3 роки змінив 7 фірм — я надам перевагу людині без досвіду. Ну і що вважати за "часто"? Ця тема стає актуальною в середньому раз на рік-півтора (Женя довше робив), так що фіг його знає "часто" це чи ні. Набираються досвіду і йдуть туди де платять зарплату Здебільшого так Як вони можуть "набиратися досвіду", якщо в умовах вони вже з досвідом приходять? Люди з серйозним досвідом на такі оголошення навіть не реагують, тому за досвід я буду вважати роботу хоч на якійсь фірмі з кількістю машин хоча б рівній 10-и, але саме по профілю Тобто мені потрібно, щоб людина саме "сисадмінила" Як один із тих, хто був на цій посаді скажу - є чому повчится. І є що робити. Головний + те, що все працює, достатньо дивитися за всім. *киває головою* Якби на руки більша ЗП - подумав би. Якби на руки більша ЗП — я б відразу тобі дзвонив, а не оголошення на форумі постив А шо не так із поштовиком веб та фтп? І філій поменшало ж? Нічого Як тоді налаштували — так воно і працює. А філій дійсно поменшало.
Marshall Опубліковано 23 Квітня, 2013 в 07:31 #14 Опубліковано 23 Квітня, 2013 в 07:31 зрозуміло. якби на руки 3000-3200, я б прийшов
Taurus Опубліковано 23 Квітня, 2013 в 07:51 #15 Опубліковано 23 Квітня, 2013 в 07:51 зрозуміло. якби на руки 3000-3200, я б прийшов Що заважає піти на співбесіду, блеснуть інтелектом і довести, що ви варті 3500 грн. на руки?
adebt Опубліковано 23 Квітня, 2013 в 07:53 Автор #16 Опубліковано 23 Квітня, 2013 в 07:53 зрозуміло. якби на руки 3000-3200, я б прийшов Якби там на руки було 3000-3200 ця вакансія тут би і не з’явилася Що заважає піти на співбесіду, блеснуть інтелектом і довести, що ви варті 3500 грн. на руки? Весь фокус в тому, що платять там саме те, що написано в першому пості, і від інтелекту нічого не залежить. Заробітна плата на цій посаді навіть від місцевого керівництва не залежить, а диктується з головного офісу корпорації.
Zheny@ Опубліковано 23 Квітня, 2013 в 07:59 #17 Опубліковано 23 Квітня, 2013 в 07:59 диктується з головного офісу корпорації. Що прикро
adebt Опубліковано 23 Квітня, 2013 в 08:04 Автор #18 Опубліковано 23 Квітня, 2013 в 08:04 Що прикро Я думаю, що якби ситуація вирішувалася на місці, то ти б там до цих пір працював
Zheny@ Опубліковано 23 Квітня, 2013 в 08:19 #19 Опубліковано 23 Квітня, 2013 в 08:19 Я вам так скажу, народ.Зарплата саме така, на скільки там роботи. Просто в першому пості все дуже детально розписано.Якби написалиЗП: 2200 грн.Об'єм роботи (обов'язки): слідкувати за тим, щоб все працювало.То було б дуже багато запитань.
andrewt Опубліковано 23 Квітня, 2013 в 10:56 #20 Опубліковано 23 Квітня, 2013 в 10:56 От дивуюсь, скільки нашим людям треба грошей. Сьогодні пішов на співбесіду на комплектувальника на склад, сказали, що я "сильно" розумний для них. От мені б така зарплата дуже не помішала б... Як-то кажуть дайте мені точку опори - переверну весь світ! Спробую вислати резюме - авось візьмуть...
adebt Опубліковано 23 Квітня, 2013 в 12:02 Автор #21 Опубліковано 23 Квітня, 2013 в 12:02 От дивуюсь, скільки нашим людям треба грошей. Сьогодні пішов на співбесіду на комплектувальника на склад, сказали, що я "сильно" розумний для них. От мені б така зарплата дуже не помішала б... Як-то кажуть дайте мені точку опори - переверну весь світ! Спробую вислати резюме - авось візьмуть...Ну це нормально, що люди хочуть быльшу заробітну плату, кар’єрний ріст, покращення свого життя. Мені просто незрозуміло, чому ця тема (описана досить чітко і зрозуміло) кожного разу піднімає такий срачP.S. На всі листи, які були отримані на цю вакансію — відповів. Якщо Ви на свій лист не отримали відповіді, напишіть в ПП. Можливо лист попав в спам.
Zheny@ Опубліковано 23 Квітня, 2013 в 13:41 #22 Опубліковано 23 Квітня, 2013 в 13:41 Мені просто незрозуміло, чому ця тема (описана досить чітко і зрозуміло) кожного разу піднімає такий срач Это - БОРДА!!! А якщо серйозно, то народу дай привід пагаваріть. Я ще поржу 2 дні і витру все, що нижче першого посту.
Laborant Опубліковано 24 Квітня, 2013 в 16:58 #23 Опубліковано 24 Квітня, 2013 в 16:58 А зліва заробити ще щось можна?
Hexus Опубліковано 24 Квітня, 2013 в 17:11 #24 Опубліковано 24 Квітня, 2013 в 17:11 А зліва заробити ще щось можна?Треба не красти, треба працювати. Якщо це ваше єдине запитання, то думаю вам не в цю тему.
Laborant Опубліковано 25 Квітня, 2013 в 10:50 #25 Опубліковано 25 Квітня, 2013 в 10:50 Лівак, це для прикладу, якщо хтось із співробітників свій ноут принесе Вінду поставити чи від вірусів почистити, випадково стерті фотки відновити, в тому плані питання. Чи це розцінюється як крадіжка робочого часу?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.