Перейти до змісту

Жіночий погляд на важку музику - передача про метал 107,3FM

Forever Autumn

Рекомендовані повідомлення

Жіночий погляд на важке музло з квітня - на радіо «Луцьк».

Передача про музику, котра не іржавіє з роками. Анонси, концерти, фестивалі, важка музика на території Луцька, України та світу.

Новини, цікавинки, деталі з життя улюблених гуртів.

Персональний антипопсин від Мартинів, ідеальний для металообробки ваших музичних смаків.

Відтепер на міцтол будемо дивитися з жіночої точки зору - щочетверга з 23:00 на радіо Луцьк новий проект Сталевий Вітер (ага, ох, Борда накреативила щодо назв!!! супер просто)

Слухати передачу можна так: 107,3 FM || онлайн на сайті ВОДТРК, або ж потім залізти на люб*язно наданий Shkoder'ом сайт і всі записи бдіть там.

У передачі є реклама, бо саме завдяки бару ХмельницькийСталевий Вітер і дутиме на радіохвилях і у нас в усіх у головах.

Лого і дизайн замутили нам "партизани" - Моторола енд Антон.

ZyZn5XNjie8.jpg

Якщо є ідеї щодо співпраці — завжди відкриті. Кожен з вас може долучитися до створення передачі — для цього пишіть на скриньку [email protected]

Сталевий вітер Вконтакті і на Мордокнизі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З таким ентузіазмом скоро власну хвилю відкриєте :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можливо це і не аналогія, але буде на кшталт "За гранью" на Радио Ультра http://www.radioultra.ru/beyond

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

основний елемент лого тільки з фотографією асоціюється, аж ніяк не з музикою

logo_picasa_large.png

passion-photography-logo-design.jpg

logo.jpg

першоджерело теж придумувалося для фото

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А мені здається, дизайнерські штуки варто 1 - обговорити у відповідному розділі (мистецтво, дизайн тощо).

А по-друге, радіо зазвичай СЛУХАЮТЬ, а не ДИВЛЯТЬСЯ.

Хоча, якщо є бажання і впертість і бажання щось комусь доказати, то прошу бардзо - створіть тему-конкурс на кращий логотип для передачі :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наступний вітер - вже цього четверга.

І в ефірі я маю бути не одна :) В рамках нашого "інтерактиву" перша людина, яка буде вести передачу зі мною.. це. Ай, потім.

Традиційно анонси, про рок-фестиваль у Рівному від луцьких організаторів. Про перший концерт луцького гурту FAT на тому концерті. А ще - про новий трек, який з*явився на теренах волинського рок-простору не так вже й давно.

І, як і обіцяла, трішки про цих чуваків

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І, як і обіцяла, трішки про цих чуваків

позери :0040: , хоча загалом більш-менш нормально звучать. Ну добре, якщо не забуду то послухаю, що там в вас за передачка

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну якщо така Ваша ласка і Пан Час дозволять потратити ці безцінні хвилини... :))))))))))))))))))))

Щодо позерства - згідна на всі сто - бо на концертах і фестах ведуть себе не найкращим чином. Але музика від того гіршою не стає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доброго ранку

ICQnJ1fIaOo.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Другий Сталевий Вітер подує у четвер, 18 квітня, о 23,00.

Про Hammerfall, фестиваль у Рівному, про те, як можна потрапити в ефір, про луцький метал-гурт F.A.T ... мій попутний вітер у цій передачі - Вова Гриб який розкаже і про F.A.T., а ще трішки - про олдові луцькі гурти Annihilated Future, Maslanahubah, Grinder, Carnal Embodiment (ага, це все - історія металу нашого міста, якщо ви не в курсі).

Коротше, слухайте, пишіть:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Полетіли. Другий вітеп - грибний. Однозначно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Круто, що серед вас є багато охочих не лише слухати Сталевий Вітер, а я й стати частиною його металевого циклону - доєднатись, піднапрягтись і взяти безпосередню участь у передачі, її житті, та й рок-житті міста загалом (пафосно, да?:))))

Тому давайте, маслаємо далі,!

Вже 25-ого квітня буде наступний Сталевий Вітер, а у ньому - новий напарник у передачі, який -ясно ж! - багато чого цікавого нам повідає про ниви безсмертного металу.

Хочете спробувати? Пишіть на [email protected] про те, чим бьи ви хотіли поділитися у передачі. І who knows - можливо, у травневих Сталевих вітрах зазвучите саме ви :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Третій Сталевий Вітер вже можна слухати на сайті, хто провтикав передачу вчора. Залізний Хрест зі Львова, і моя співведуча - Іра Ющук, шанувальник металу + орг метальового фесту у Луцьку. Такий собі тандемчик :) Гарного вечора усім!

http://www.zalizko.com/staleviy-viter-tri-u-storonu-rivnogo/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Передача вийшла уі четвер. Хоча може заглючити, що субота. А тут бац - і четвер тому, що 23:05 на радіо Луцьк загудів Сталевий Вітер.

Про двіжло, крутезні конци в Україні, нові альбоми улюблених важковиків. У рубриці Молоді Вітри - дніпропетровський гурт E.b.o.l.a. А ще у Новіку гучно відкривають рок-клуб Вольтаж + буде парад байкерів. Слухайте

Послухати четвертий вітер можна тут.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Осінь, а чого не про Башлачева? я бы не отказался поговорить о нём на радио.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Отакий двіж буде у Нововолинську вперше. Тому чи круто чи як - не в курсі. Поїдемо - побачимо!

mMeGBJc8tXc.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

херассе.... Башлачев лабал ХэвиМэтал? :sq_ye: я б тоже про это послушал!
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Іноді краще жувати...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

ПріколИ нашега гарадка )))) Розмова з колегою про передачу:

- а з вітром треба шось рішать

- головне - не сцяти проти вітру. це чоловічий погляд на важку музику для жінок :))))))))))))))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...