Перейти до змісту

Хто чим голиться?

Orfey

Рекомендовані повідомлення

• Адміністратори
Опубліковано

У мне тоже якийсь жилет мабуть тоже мак3 турбо.

Гель Жилет.

Пілсля бритя Velosity :) Торіки подарили на бьоздік :)

Старюсь бритись 1 раз в тиждень. Бритись харить, і небритим ходити харить. :)

Думаю по електробритву.

• Відповідей 90
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано
по-третє - ДУЖЕ погано миєтсья з станка !

а під напором КИПЯТОЧКУ не пробував? :)

Мак3 турбо... Гель джилет

після гоління раніше корситувався "Нівеа", Але дєвушці не подобається екстракт хвої у ній і його запах.

Тепер користуюсь бальзамом "Оріфлейм" яким то

Раз на 2-3 дні. Як заросту так і бриюсь

Опубліковано

Мак3 Повер від Джилетт, гель також Джілет. Пробував інші гелі - не сподобалось, гелем користуюсь давно, перед тим випробувавши пінку. Гель - the best. Після бриття - перепробував усе - лосьйони, бальзами, гелі. Поки для себе вибрав бальзам Нівеа - і вистачає на довго і приємно. Пробував засоби від Ейвон - зовсім не поканали.

Електробритву пробував з самого початку - були подразнення, може просто так і не навчився користуватись...

Опубліковано

Мачете. Тільки мачете, ну або інколи Джілет кідз ( Вам не вірять що ви перейшли у 10-ий клас?.. (с) Любко Дереш)

Опубліковано

Станок - Мак 3

Пена - Жиллет для нежной кожи :)

Опосля - Нивеа (б/п рулит)

Сама процедура бритья напрягает, думаю переходить на електорбритву...

Опубліковано

Однозначно Мак 3 и гель ДЖИЛЕТ... а потім зволожуючий крем...

пробував і інші гелі та пенкі, але дівчині дуж подобається запах жилетА, та і для шкіри він хороший...

Я от памятаю ще за радянських часів мій тато брав пезлика, намилював його милом і брився опасною бритвою...

О це я розумію - по - чоловічому:):(

Опубліковано

жиллет МАК 3 (без турбо, різниці ніякої), гель жіллєт для чутливої шкіри, після бриття бальзам нівея (без всяких хвой, з нейтральним запахом). раз в 3 дні, частіше впадло.... :(

А взагалі для кожного індивідуально яку косметику використовувати для бриття :)

Опубліковано

Брився Вілкінсон сворд

Потім Вілкінсон сворд одноразові

Потім жілет

Потім жілет 3 з вібро (плум насватав)

Жилет гель гіпоалергенний

А крем тільки HIMM від Amway (кращого не зустрічав) (колись ще був Q4 але зараз він не той)

Бриюсь раз в тиждень (інколи 2 при конкретних сексуальних пропозиціях) в пятницю на ніч, в суботу наніч.

Опубліковано

станок - Schik quattro

гель - Nivea for men німецький, доречі набагато кращий чим Джилет(раніше користувався),

після бриття - якісь американський гель, дуже класний

Опубліковано

станок Mach 3 Turbo

гель або пінка від Nivea

після бриття користуюсь різним, бо не можу підібрати те шо підійшло б для моєї шкіри. були і гелі від жилєт, і засоби від нівеа і шо тільки... гавном мля морду ще тільки не мазав сцуко шоб великого подразнення не було

зараз прикупив собі Braun Cruzer 3... Коли морда сильно заросла, то краще трімєра немає :) Але ще не можу себе заставити повністю перейти на електробритву... а бриюсь тоді, коли самому починає реально бути некомфортно...

Опубліковано

раз в тиждень підстригаю бороду до рівня корооткої щетини банальною машинкою домотек за 40 грн. шию брию щодня(якщо до роботи іду) просто станком одноразовим джілет без жодних пінок, поки не затупиться що шкребе шкіру:lol:)і просто змочую водою після бриття. валяються вдома слалом, мак 3. не прижились. виклика повагу бриття небезпечною бритвою...

"Ріже, сволота, маківку жілетков, в шприц набирає сок.."(с)Брати гадюкіни перші леза для станочків на Галичині були Жілетт. з тих пір лєзвіє (як в совку називали) там і досі жілєтко

Опубліковано

Не знаю, як воно зараз новими модними електробритвами, але найкращі радянські тих часів, коли "входив в режим бриття" мені не підійшли-подразнення завелике було. Знайомі чоловіки електробритви не використовують і сьогодні (а їх немало). Починав зі "станка для бритья" під одноразові леза (найліпші були закордонні "Жілетт", "Вілкінсон сворд"і наші "Нева"), тримав в руках і пробував голитись "небезпечною бритвою" (жах один, і нею лише горло різать, якщо вона тупа!!!).

Зараз стандартна "жилєтка" (як галичани кажуть), крем "якийсь" (який попаде під руки, бо їх багато є вдома, і милом можна інколи). але опісля - тільки лосьон (теж "якийсь").

Трошки дивно, як Ваші половинки вас неголених (частково оброслих, якщо точніше, бо борода - то вже стиль) приймають, а не висловлюють своє невдоволення... Не рідше трьох раз в тиждень голитись приходиться (я не "кавказець")....

Опубліковано
Трошки дивно, як Ваші половинки вас неголених (частково оброслих, якщо точніше, бо борода - то вже стиль) приймають, а не висловлюють своє невдоволення...
а це залежно куди саме ми їх цілуємо ;)
Опубліковано

:);) Тонкий англійський гумор, звичайно, ціниться. Але і трішки пошанувати Ваших половинок теж можна, не колючи їх чарівні личка (або кому там що подобається більше ;) ) колючою щетиною. :D

Але загалом я теж згодний - терплять вони, їм подобаємось ми такимим, якими є ... :)

Опубліковано

Жилєт для мушчини лучче нЄт.... як АК :D ну майже...

Електробритва імхо не тру) Опаска-оце тру....треба освоювати

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...