Перейти до змісту

Детские коляски.

nikblack

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Всем доброго времени суток, хотелось бы узнать Ваше мнение дорогие форумчани, по поводу:

Какую коляску, и где луче купить? В отношении - качества цены, б/у или новая, выскажете свое мнение по этому поводу.

Благодарю за внимание и полезный совет.

Опубліковано

Така сама проблема.

Чекаємо з чоловіком малючка на літо, родичі пообіцяли спрезентувати коляску)

Я вже мало не два тижні риюся в інтернеті, дивлюсь відгуки, характеристики і т.д., і ще буду по Луцьку бігати, дивитись, як і що. Справа в тому, що малючок - перший, багатьох нюансів не знаю - на що звертати увагу першим ділом, і таке інше.

Тому в мене питання, шановні мами й тата: коли ви купували такий транспорт, на чому зупинились? чому саме? наскільки задоволені вибором? де купляли - в місті, чи в інтернет-магазині? чи є якийсь сервіс елементарний у Луцьку до вашого візочка?

Умови у нас - стандартні для 33-го (Соборності, Ветеранів), пандуса в під'їзді нема, ліфт відкривається до 61 см, якщо рукою притримати, дороги - самі знаєте які (то сніг, то лід, то калюжа, то шматка асфальту не вистачає).

Плюс цю всю техніку має бути не дуже напряжно таскати до бабусі через півміста у маршрутці.

А то у мене голова вже обертом.

Опубліковано

Рік тому також багато часу приділяли пошуку...на ринку, в інтернет магазинах...було перечитано багато форумів і відгуків...наперед не купляли......а коли прийшов час, тоді за 10 хв на ринку була куплена iZacco Z5 (порадив продавець) і чесно кажучи, а ні разу не жалкували (купляв я її без дружини)....вага не велика, гарна, можливість встановлення і люльки і возика в дві сторони.....надувні колеса....6 амортизаторів....легко складається/розкладається...ціна на той час - 2700 грн. Одним слово, чудовий був вибір.

Опубліковано

Насчет фирм не буду конкретизировать, понятно, что чем дороже, тем коляска удобнее( я не говорю про бешено дорогие коляски, но и совсем дешевую брать не стоит). Если нет финансовой возможности, лучше купить из тех колясок, что были подороже, только б/у. Обе наших коляски, первая была трансформер люлька+прогулка, вторая прогулка, были трехколесными. Очень удобно, особенно если нужно втиснуться в лифт или в маршрутку.И еще, что я считаю, обязательно из-за состояния наших тротуаров и дорог, должны быть большие резиновые колеса, именно большие.Когда вижу мамочек с колясками где маленькие колесики, мне их жалко, коляска просто не может проехать по колдобинам.

Опубліковано

берите чем полегче и если детки летние, то на ткань обратите внимание, например есть льняные. У подруги Anmar Marsel Len - очень хвалит, а еще все очень любят Tutis Zippy за легкость и маневреность. А если для частного дома то лучше чем Roan Marita для малыша в средней ценовой категории наверное нет - она самая удобная, просторная и изумительно мягко едет. Лучше купить в луцких интернет магазинах - гривен 200-500 сэкономите.

Опубліковано

В мене була Андрокс 2011 року - переваги : легенька (сама носила на 3 поверх. коли ліфт не робив) простора люлька (в мене малий довгенький був і ріс швидко тож для мене даний фактор був важливий), гарно закривалася(ніде нічого не задувало), ручка складалася, тож в ліфт входили без питань, колеса були надувні з амортизаторами, задні великі і широкі, передні менші з фіксаторами (бо так крутилися навколо осі), велика корзина, сумка, дощевик та москітна сітка в комплекті. З мінусів: в прогулці не сподобався чохол на ніжки (кріпився за ручку, тож по факту нічого крім ніжок не прикривав). Ціна на той час 2300, бачила нові моделі цієї серії - значно вдосконалені від попередніх, тож якщо дивитися в співвідношенні ціна-якість дуже гарний варіант. З дорожчих дуууже подобається Х-Lander і по функціональності і по практичності, але для нас вони були б малуваті, бо дуже компактні.

Опубліковано

в нас ікс-ландер. це жах! я зиму дома просиділа бо знести немогла і ше амортизація ніяка

Ну вони теж є різні, в моєї подруги дуже гарна модель і легенька і з амортизаторами все гуд, але дуже вже компактна, ми б в люльці і прогулці не виїздили б стільки як в своєму андроксі, малий би не мав куди ноги подіти, а вони і досі їздять, хоча мають ще окремо прогулку з дорогих моделей, але вона не така зручна.

Опубліковано

Я теж вже доволі довго вибираю.... Можливо підкажете конкретну модель і де краще брати? І взагалі, яка, на вашу думку, "коляска" (укр. - візок :) )

краща: 2 в 1 чи трансформер?.

Опубліковано

маю ось таку GB01B+CS411 Goodbaby детская коляска трансформер с автолюлькой http://www.geoby.com.ua/stroller-transformer/gb01b-cs411.php

зручна легка, ну і дуже маневренна,

за рахунок передніх не зафіксованих коліс можна управляти однією рукою.

заїжджає в ліфт, задні колеса накачуються, велика корзина знизу.

+автокрісло.

можна міняти напрям руху, щоб спереду великі чи малі колеса були, +перекидна ручка,

+можна їхати по снігу якщо спереду великі колеса іде плавно і мягко.

продаю, розовий колір.

gb01-820---1.jpggb01-820-.jpggb01-820.jpggb01-820---.jpg

gb01-820---2.jpggb01-820---6.jpg

Опубліковано

Шановні майбутні мамочки, моя вам порада - не полінуйтеся і походіть по базарі/магазинах особисто, щоб можна було попробувати повозити, глянути на матерію, роздивитися всі деталі калясок і обов"язково спробувати підняти , бо не скрізь правда пишеться про вагу, бо возитися з ними вам і те, що зручне чи практичне одному, може непідходити іншому, тому порад можна давати безліч, але основне це легкість, надувні великі колеса і амортизація, запишить моделі і ціни і звірите з цінами в інеті і тоді вирішіть де будете купувати. В мене наприклад ручка не перекидалася, треба було саму люльку переставляти і мені здавалося що це не дуже зручно, а от в знайомої була перекидна і вона хотіла таку як в мене, бо їздити з малими колесами ззаді не зручно, особливо виїжджати на бровку. Як варіант вийдіть в парк чи до школи, де гуляють найбільше мамочки, знайдіть модель яка візуально вам до душі і попросіть повозити (думаю ніхто заперечувати не буде), розпитайте як завозять/виносять і чи легко переться (це правда більше для прогулок) і де купували.

Опубліковано

Дякую) поброджу ще, справді, у скверику за ЗАГСом. Може, якраз знайдеться щось ідеальне)

Опубліковано

Якщо ліфт+маршрутки то обов"язково легку і невелику. Бажано щоб колеса були зйомні (відмивати багно простіше) і накачувані насосом. Також зверніть увагу щоб легко було складати-розкладати, 1 рухом, зважайте що інколи проситимете сторонніх людей це зробити, то щоб довго не пояснювати. Чим простіше механізм складання тим довше він прослужить і тим менше його треба буде обслуговувати.

маю ось таку GB01B+CS411 Goodbaby детская коляска трансформер с автолюлькой http://www.geoby.com...gb01b-cs411.php

Користувались схожою коляскою цього виробника (Корея), відслужила вірою і правдою, в непаганому стані віддали родичам в село то ще там по бездоріжжю відслужила іншій дитині. Може й досі на ходу :)

Опубліковано

Зараз катаємось на такій Silver Cross Sleepover Deluxe Classic Pearl. Дуже задоволені, місця в ній для малого більше, ніж достатньо. Прохідність по наших вулицях нормальна, правда не скажу, що вона легка, але в користуванні досить ергономічна. Купували нову в магазині по дуже гарній знижці, а так ціна "кусається".

Опубліковано

якщо вдруг в тигресах надивитесь то там здається при наявності свідоцтва про народження дитинки на протязі 10 днів можна буде калясю купити з 15% знижкою - в результаті вийде ціна інет-магазину напевно, або по 13х числах в них 13% знижки.

Або в цих на сайті, але там не оновлено і треба про конкретну ціну дзвонити питати: http://navolyni.com/projekt.php?projekt=kolyaski&m=0

Опубліковано

Зараз катаємось на такій Silver Cross Sleepover Deluxe Classic Pearl. Дуже задоволені, місця в ній для малого більше, ніж достатньо. Прохідність по наших вулицях нормальна, правда не скажу, що вона легка, але в користуванні досить ергономічна. Купували нову в магазині по дуже гарній знижці, а так ціна "кусається".

У каждого свой вкус, но за такую цену, можно выбрать коляску намного комфортней в эксплуатации, и очень хорошего качества.

С нашими дорогами :0152: нужна хорошая ходовая, в первую очередь, и не поворачиваемые колеса это минус:( во вторых габариты, это хорошо если у Вас частный сектор. А как в квартиру попасть с такой коляской :0162: да еще и женщине. :0157:

Опубліковано

У каждого свой вкус, но за такую цену, можно выбрать коляску намного комфортней в эксплуатации, и очень хорошего качества.

С нашими дорогами :0152: нужна хорошая ходовая, в первую очередь, и не поворачиваемые колеса это минус :( во вторых габариты, это хорошо если у Вас частный сектор. А как в квартиру попасть с такой коляской :0162: да еще и женщине. :0157:

Чесно кажучи колеса, що повертаються зручні для маневрування на рівній поверхні, а по наших ямах - недуже (в багатьох мам ламалися), тож всеодно прийдеться фіксувати, крім того з чотирьма однаковими колесами легко виїжджати по східцям, непіднімаючи каляски. а от з тими що крутяться так не получиться (я носила в руках) і не тому, що вони крутяться, а тому що менші і стоять на меншій ширині ніж задні. Але хай вирішує дружина, що для неї буде краще.

Опубліковано

Чесно кажучи колеса, що повертаються зручні для маневрування на рівній поверхні, а по наших ямах - недуже (в багатьох мам ламалися), тож всеодно прийдеться фіксувати, крім того з чотирьма однаковими колесами легко виїжджати по східцям, непіднімаючи каляски. а от з тими що крутяться так не получиться (я носила в руках) і не тому, що вони крутяться, а тому що менші і стоять на меншій ширині ніж задні. Але хай вирішує дружина, що для неї буде краще.

я особисто заносив з дитиною беручи коляску за ручку, вага невелика. жінка спускалася на задніх великих колесах.

все було ідеально, да і центр ваги був низько і приходився більше на задні колеса, тому на ямах передні колеса просто проскакували не заважаючи руху. а і ще на передніх колесах були маленькі амортизатори.

Опубліковано

я особисто заносив з дитиною беручи коляску за ручку, вага невелика. жінка спускалася на задніх великих колесах.

все було ідеально, да і центр ваги був низько і приходився більше на задні колеса, тому на ямах передні колеса просто проскакували не заважаючи руху. а і ще на передніх колесах були маленькі амортизатори.

Спуститися то можна, а винести? Не кожна жінка підніме каляску з дитиною і винесе по сходах, а чоловік здебільшого на роботі протягом дня, тому нехай жінка вирішує, що для неї буде легшим - нести в руках чи помаленьку виїжджати.

Опубліковано

Спуститися то можна, а винести? Не кожна жінка підніме каляску з дитиною і винесе по сходах, а чоловік здебільшого на роботі протягом дня, тому нехай жінка вирішує, що для неї буде легшим - нести в руках чи помаленьку виїжджати.

так ніби до ліфта там пару сходинок і все...

Опубліковано

так ніби до ліфта там пару сходинок і все...

Так, за умови що він є в будинку і працює постійно :_04: . А з власного досвіду можу сказати, що тих 7-8 сходинок не так легко подолати (це при вазі каляски 11 -12 кг) + вага дитини+пару кг в корзині. За півтора року такого носіння каляски я вкінці зірвала спину і наростила немаленький біцепс :0002:

Опубліковано

чотирьма однаковими колесами легко виїжджати по східцям, непіднімаючи каляски. а от з тими що крутяться так не получиться (я носила в руках)

Ви маєте на увазі східці, чи пандус?

Опубліковано

чотирьма однаковими колесами легко виїжджати по східцям, непіднімаючи каляски. а от з тими що крутяться так не получиться (я носила в руках)

Ви маєте на увазі східці, чи пандус?

Мала на увазі східці, а на пандусі (якщо він зроблений з двох колійок) ви взагалі не виїдете каляскою з колесами, що обертаються, бо ширина між передніми менша від ширини між задніми.колесами.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...