Перейти до змісту

Центральний замок, де купити і поставити....

Роман Катар

Рекомендовані повідомлення

Підкажіть, будь-ласка, де можна купити і поставити центральний замок, можливо і "сигналку ", машина ВАЗ -2107

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну на рахунок купити, це не проблема , головне питання де поставити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

формула, з лівої сторони в кутку майже є магазинчик автозвука, продавець Юра, хороші і не дорогі замки))

централку і можна самому поставити. а от сигналізацію важко якщо ніколи там не займався, але все можна самому)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

централку і можна самому поставити. а от сигналізацію важко якщо ніколи там не займався, але все можна самому)

Ню-ню.

В Таза є специфіка встановлення ЦЗ у задні дверки, та й отвори доведеться на дроти сверлити...

формула, з лівої сторони в кутку майже є магазинчик автозвука, продавець Юра, хороші і не дорогі замки))

Представлені на ринку цз фактично ідентичні, за винятком декількох моделей) А так різняться лишень коробкою і накруткою конкретного продавця...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую що відгукнулись, досвіду нема , так що не варіант! Треба спеціаліст!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ню-ню.

В Таза є специфіка встановлення ЦЗ у задні дверки, та й отвори доведеться на дроти сверлити...

ану просвіти мене яка там специфіка встановлення?) ато я собі ставив і незамітив))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую що відгукнулись, досвіду нема , так що не варіант! Треба спеціаліст!!!!

066 322 40 14 Сергій.Сьогодні ставив центральний на мій GOLF.Все зроблено якісно все робить чьотко.За ціну нічого сказати не можу так як робив друг))звоніть домовляйтесь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ану просвіти мене яка там специфіка встановлення?) ато я собі ставив і незамітив))

Сюкрєт, але за однеї нехітрої маніпуляції - тягі ходять у 2 рази легше))) Та і ресурс цз подовжується)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

0502220504 Віталік кваліфікований спеціаліст. в нього можна все і купити.

0502220504 Віталік кваліфікований спеціаліст. в нього можна все і купити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

купити можете на Формулі. Там вибір великий. Раджу електрика на ПітСтоп в Струмівці. 066-343-97-78. Телефонуйте, домовляйтеся. Помірні ціни, адекватні спеціалісти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ойой чути фанатізмом, ставив собі без ніяких " особих" маніпуляцій 3 рік ходдить без проблем, головне тяги правельно проложити і все

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ойой чути фанатізмом, ставив собі без ніяких " особих" маніпуляцій 3 рік ходдить без проблем, головне тяги правеИльно проложити і все

Тобі видніше).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ойой чути фанатізмом, ставив собі без ніяких " особих" маніпуляцій 3 рік ходдить без проблем, головне тяги правельно проложити і все

Тобі видніше).

нуц ти напиши в чьом там прикол, чи тут , чи в ЛС. ато малолі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...