Перейти до змісту

Скарга на difoto

Boss

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 202
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

мої рибацькі чоботи мені лише по коліна?

Zheny@, а ти проголосував в цій темі? :)

Навряд чи, бо в голосувалці немає варіанту "по чоботи" :)

Там є 7 чоловік, які зайшли в тему зі своїм варіантом ;)
Опубліковано

мої рибацькі чоботи мені лише по коліна?

Zheny@, а ти проголосував в цій темі? :)

Навряд чи, бо в голосувалці немає варіанту "по чоботи" :)

Судячи по тому, що в тій темі ти топікстартер, то якусь дисертацію пишеш, чи статистику по борді вичисляєш...

Ну й тема... почали з difoto, пройшлися по Гетто, і скотилися к *уям.

Опубліковано

Судячи по тому, що в тій темі ти топікстартер, то якусь дисертацію пишеш, чи статистику по борді вичисляєш...

судячи по тому що в половині першопочатих тем еротоманії топікстартером є чоловік з короткими халявами, він - "інтєрєсний собєсєднік". =)
Опубліковано

судячи по тому що в половині першопочатих тем еротоманії топікстартером є чоловік з короткими халявами, він - "інтєрєсний собєсєднік". =)

Ну ти ж не на співбесіду до нього хочеш, що так вимагаєш відзвітуватися в тему? :)

Опубліковано

Друзья, давайте будем исходить из того, что "в реале" я точно также могу назвать человека идиотом, если он того заслужил.

Arven Rivendell, а вы сможете выслушать критику в свой адрес в оффлайне, или удалитесь ни с чем? От вас , извините, дерьма лилось на этом форуме немало в сторону оппонентов, пускай и в подарочной обертке.

Готова выслушать вашу критику в оффлайне, мой оффлайн открыт для вас, а вот насчет второго обвинения, кто что искал в обертке, тот то и находил, но я туда такое не ложила...даже не думала...и слышать это неприятно, но в принципе прогнозировано от вас.

Опубліковано

Але до кількості '+' ТС,варто придивитися.Можливо дійсно щось не так?

Ну а якщо придивитись сюди

QJIdG.png

то все очєнь навіть так

Опубліковано

Як це не дивно, але я симпатизую обом ;)

Ничего удивительного, ты ж сама - Ласка :)

Но я уже запуталась, кому обоим? Про что это тут речь? Дифоте с Боссом, Гетто с *уем? Ярчик в сапогах...%)

Опубліковано

и слышать это неприятно, но в принципе прогнозировано от вас.

афигеть как тонко вы меня сейчас одарили своей оценкой. Замечательный диагноз - хам и грубиян. Таки да, я буду хамидлом, если мне будут предъявлять такие "пронозы". :)

А Вакарчук - он эээ.... слушайте лучше АС/ДС, да!

Опубліковано

и слышать это неприятно, но в принципе прогнозировано от вас.

афигеть как тонко вы меня сейчас одарили своей оценкой. Замечательный диагноз - хам и грубиян. Таки да, я буду хамидлом, если мне будут предъявлять такие "пронозы". :)

Ну у вас есть и хорошие стороны, как по мне. В данный момент я вижу честность, это достойно уважения. Это, конечно, не значит, что я мне нравятся некоторые другие ваши стороны, но каждый человек состоит из позитивных и негативных качеств, и я не исключение, вообще исключений нет.

Опубліковано

Boss, а у difoto є індульгенція - в нього над аватаркою так і написано: "Хамидло". Це як би попередження іншим, чого варто очікувати :)

Я тут думав-думав, і дійшов певних висновків.

Чи образою є для людини, якщо її називають "хамидлом"? З'ясуємо це.

"Хамидло походить від слова "хам". Ось що каже Академічний тлумачний словник про значення слова «хам»:

ХАМ, чол.

1. заст. Зневажлива назва людини з нижчих соціальних верств, станів (у мові панівних класів). [Старий пан:] Та як же ти, черв'як, козявка нікчемна, мужик неотесаний, хам, як ти наважився іти проти дворянства? (Степан Васильченко, III, 1960, 474);

// Грубе звертання до кріпака, слуги, наймита. — Подай патинки господині Та принеси мені води, Вимети хату, внеси дрова, Посип індикам, гусям дай, Піди до льоху, до корови, Та швидше, хаме!.. Постривай! Упоравшись, біжи в Вільшану (Тарас Шевченко, I, 1963, 80); — Не кричіть, ми не череда! — Що ти сказав, хаме? З пастухом мене порівнюєш? Геть з двору! (Олесь Донченко, III, 1956, 51).

2. розм., лайл. Зухвала, груба, нахабна людина. — Погано, Голику! — Не розумію. — Хам ти, брате, ось що. — Трохи є (Олександр Довженко, II, 1959, 162); Хвилину завагався [Ілакович], як йому поступити: покласти край недопустимій розперезаності маклера, просто повернувшись спиною до хама, чи вдати, ніби нічого незвичайного в його поведінці й не помітив (Ірина Вільде, III, 1968, 35).

Ось що означає слово "хам". А "хамидло - це ще більш груба форма цього слова. І якщо називати людину словом "хам" - то людина може образитися. А регулярне обзивання людини "хамидлом" може взагалі призвести до тривалої депресії. Це ж очевидно!

Як я вже зазначав, під ніком difoto і над його аватаркою красується це неввічливе слово - "хамидло".

Чи заслужив його difoto? Складно сказати. Але він добровільно взяв на себе цю ношу, і несе її на свою Голгофу. Хіба difoto хоч раз сказав: "Ні, я не хамидло!"? Такого не було. З покірністю, достойною католицького монаха, difoto смиренно погоджується, даючи можливість кожному юзеру БЕЗКАРНО сказати: "Агов, difoto, ти - хамидло!"

Повторюю: кожен юзер може БЕЗКАРНО, без порушення правил форуму, обізвати difoto хамидлом. І це лише тому, що difoto добровільно взяв на себе цей гіркий титул.

То чи можемо ми судити difoto, який заради нас з вами усіх разом пішов на ці страждання? Чи можемо ми судити його за те, що він дозволив собі по відношенні до кількох юзерів лише частинку того, що тисячі юзерів можуть дозволити собі по відношенню до difoto? Ні. Судити difoto за це було б аморально.

То чи винен difoto? Ви самі бачите: не винен. Він винен лише в тому, що живе бордою, але за це не судять. За це заохочують!

Тому, панове присяжні засідателі, я прошу виправдати difoto, і негайно возвести його в ранг святих. Дякую.

це мені нагадало

• Адміністратори
Опубліковано

Діфото злісно наказаний за хамство! Ді ти наказаний. :)

Темко переїхало. :)

Опубліковано

Boss, я що, писав, що він жид чи негр? Вчіться читати і не троліть.

А що такого у слові жид? Колись так називали євреїв і старші лди досі так називають.

Жид, як і польськеŻyd, чеськеŽid, словацькеŽidia чи болгарськеЖид, бере початок від праслов'янського*židъ, запозиченого в дописемний період з італ.giudeo, яке, в свою чергу, походить від лат.judaeus — «юдей», яке зводиться до гебрейського Yehűdhĩ утвореного від особового імені Іehűdã «Іуда».

І тим більше Мінюст дозволив вживати:

http://www.ukranews....012/12/18/86153

На рахунок Вакарчука згодний, крім того, він дамский угодник. Усі - пісні звернення до жінки, крім "Мікі маус". Дуже багато плагіату:

Океан Ельзи "Відпусти" - Jay Jay Johanson "Anywhere anytime" + мелодия к\ф СКАЗКА О ЗВЕЗДНОМ МАЛЬЧИКЕ Рыбникова

Океан Ельзи "Susy" - мотиви Rolling Stones "Angie"

Океан Ельзи "Кішка" - Air “Sexy Boy”

Океан Ельзи "Дякую" - David Coverdale & Jimmy Page - "Don't Leave Me This Way"

Океан Ельзи "Глорія" - Pink Floyd "Money"

Океан Ельзи "Ти і я" - Dire Straits "Money for Nothing"

Океан Ельзи "Більше для нас" - Theatre Brook "Uragiri no Yuuyake" + The Shadows "Eye Of The Tiger"

Океан Ельзи "Ніколи" - Chris Norman "Stumbling in"

Океан Ельзи "Холодно" - Oasis "Stop Crying your Heart Out"

Океан Ельзи "Все буде добре" - Red Hot Chili Peppers "Parallel Universe"

Океан Ельзи „Зелені Очі” - Marilyn Manson "The Red Carpet Grave" + Ricky Martin „Living La Vida Loca”

Океан Ельзи "Ото була весна" - The Doors "Peace Frog"

Океан Ельзи "Long Time Ago" - Weether Say "It Ain't So"

Океан Ельзи "Сосни" - The Cure "Lovesong"

Океан Ельзи "Новий день" - ДДТ "В последнюю осень"

кліп Океан Ельзи "Така як ти" - Dorians feat. Artyom Manukyan "Yes Kulam"

Опубліковано

Сірожа, ти ідіот :)

P.S.: в кращих традиціях даної теми :)

P.P.S: не слухаю ОЕ після того як Хусточка пішов... бо все цікаве в цього гурту було від нього, а все фігове від Вакарчука.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...