Перейти до змісту

На 40-вому міліція

Микола Тарасенко

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

думаю, згодом в неті з*являться фотки реальні - де буде видно і зоопарк і гопоту :-). Очевидець - я, було цього гівна багато де - на зупинці чергували, за аркою, біля Салюта ну й біля базарчика :)

Опубліковано

Справжній рокер повинен одним своїм брутальним видом заставляти, так званого гопніка, всцятися від переляку і сидіти дома три дні і тремтіти. Але більшість рокерів яких я зустрічаю на вулицях міста вонючі чмошнікі з немитою головою, тому не дивно що вони не вийшли і не надавали під хвіст бикам.

Опубліковано

http://www.volynnews..._u_lutsku_foto/

http://www.volynpost...rm-u-lucku-foto

Почитав ці статті, вирішив глянути, що на борді пишуть))))

Коменти на "Волинських новинах" загнали мене в ступор. Особливо цей:

"Так звані гопники,- це прості хлопці з району, які захищають справжні традиційні цінності українського народу від гомосексуалізму, тоталітарних сект, різного роду субкультур, що проповідують антинародні ідеали, тощо.

Вони - асенізатори та санітари, які, жодної хвилі не вагаючись, роблять саму чорну роботу - чистять суспільство.

Величезна їм подяка. Честь і слава. Молодці."

Коментарі з приводу "рокерів" взагалі не варто брати до уваги, але "гопники,- це прості хлопці з району, які захищають справжні традиційні цінності українського народу", це просто винос мозга)))), невже я такий старий, в моїй молодості "гопи" це пацики типу туфлі під спортивки, стрельнути сігарєту, забрати мєлоч в школоти, нажратись до ригачки, і мозги як в молюска.

Невже сучасні гопніки так прогресували, що почали захищати якісь цінності???

Або це не гопніки, або визначення неправильне вживають, або просвітіть мене про тенденції сучасної "гопнік-субкультури")

Опубліковано

Це писав, швидше всього, найбільш грамотний з них, який зміг закінчити 11 9 класів з першої спроби, звичайно, прогнав дещо з уособленням гопнік-козак-супермен, хоча дуже намагався видатись розумним та мислячим)

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Як на мене, то це або провокація якась, або намагання в очах несвідомих людей скомпрометувати національносвідомі патріотичні сили. Бо з гопотою мали неприємні стосунки більшість з нас, і коли пишуть що "хлопці з району захищають справжні традиційні цінності українського народу", то відразу мимоволі хочеться записатися в українофобські ряди червоних більшовиків.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...