Перейти до змісту

Курси польської мови

SanchoysDayvol

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Підкажіть будь-ласка де в Луцьку можна якісно і не дуже дорого вивчити польську мову бажано з якимось подальшим стажуванням за кордоном.

Опубліковано

Бiля 4-i школи е курси при товариствi iм. Косцюшка. Але iх не раджу - ходить донька моеi доброi знайомоi. Каже що викладачка халявить - приходить пiсля пар втомлена, не вчить iх, тiки i мрiе про те щоб вiдпустити.

Опубліковано

Я рік тому ходила на курси польської мови в будинок, там де "Зося". По-моєму, 4-ий поверх, точно не пам"ятаю. :) Заплатила за курси десь біля 500 грн. Дали папірець про закінчення. Деякі дівчата, які навчалися зі мною їздили на стажування. До мене черга не дійшла... :) Хто хотів вчитися, той для себе базу отримав. Я ходила приблизно 3-4 місяці. І це тільки початок, бо як філолог, можу стверджувати, що мову за 4 місяці вивчити нереально!!! Ще є мовні курси в "Ост-Весті" на вокзалі в будівлі Укрмашпромпроекту на 5-му поверсі, якщо я не помиляюсь.... Дзвони (ходи) взнавай, якщо дійсно цікаво. Успіхів! :)

Опубліковано
Я рік тому ходила на курси польської мови в будинок, там де "Зося"

Ти б порадила туди йти? Чи краще не варто? Мене цiкавлять бiльш-менш пристойнi курси, щоб не шкода було потiм витраченого часу...

Опубліковано

Курси там абсолютно нормальні! :) і вчителька була хороша. Особисто я не шкодую, що ходила і дуже сподівайсь, що ще не раз зможу використати набуті знання. :)

Опубліковано

Мда ребята ну вы даете, польша 100 км едь учи по самое не хочу :)

всяко быстрее и надежнее будет

Опубліковано

я можу тобі точну дати відповідь десь 1 жовтня, бо самій дуже треба....порекомендували дуже хорошу людину....але хочеться побачити я к воно, якщо все добре то за тебе словечко скажу....треба ходити 3-4 місяці, коштує 60 грн

Опубліковано

Вчила польську в дуже хорошої вчительки - Вікторії Андріївни. Скажу, що за півроку основи, достатні для вільної розмови і грамотного письма, освоїла. Якщо цікавить, пиши в приват, спробую знайти телефончик.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Тory, є ще дві кандидатури на курси. Чекаємо твоїх вражень.

olaok, то репетитор я так розумію. Скільки коштує заняття?

Опубліковано

Так - то репетитор, я б в принципі, більше схильна називати "вчитель", бо власне не репетитор до чогось як правило готує, а вчитель дає знання. То моя точка зору.

То було досить давно - я закінчила курс більш ніж півтора чи навіть два роки тому. Тому думаю цифра вже не зовсім актуальна.

Але ціни були досить середні.

• 2 тижня потому...
Опубліковано
Підкажіть будь-ласка де в Луцьку можна якісно і не дуже дорого вивчити польську мову бажано з якимось подальшим стажуванням за кордоном.

Коперника 12 (тов-во им. Костюшка), занимается взрослая група на 18.20 вт и чт, начинают учить с алфавита, есть даже девочки, каторые хотят после этих курсов поступить в Польшу в университет. 60 грн. в месяц, преподаватель с университета ведет это всё дело ....если нужно телефон и имя преподавателя обращайтесь в аську или в приват

Опубліковано

Victoria, я так зрозуміла, що ти маєш якесь відношення до цих занять... Прокоментуй будь ласка пост №4 в цій темі...

Опубліковано
Victoria, я так зрозуміла, що ти маєш якесь відношення до цих занять... Прокоментуй будь ласка пост №4 в цій темі...

КОМЕНТУЮ:

Є 2 групи-одна дитяча(викладає один викладач), друга доросла ( викладає зовсім інший викладач). Я відвідую дорослу, проблем немає, викладач з університету цікавий, завжди дає щось новеньке, польську дома не вчу, все запамятовую на заняттях!!!

ЩЕ ПИТАННЯ Є???

Опубліковано

Записався на курси польської в наш рідний ВНУ за 350 грн в семестр, повний курс триває 2 роки, в кінці диплом про закінчення таких курсів. Викладач дуже хороший, загалом дуже цікаво.

• 11 місяців потому...
Опубліковано

народ, допоможіть, плз...може хтось має новіші дані про курси польської мови в Луцьку?...не обов'язково, щоб після закінчення якийсь там мега-диплом був, важливою насамперд є якість знань, які там можна отримати...

• 9 місяців потому...
Опубліковано

краще за все мову вчити у самій Польщі, саме там я її і вивчив, мовою володію вільно, якщо комусь треба то можу допомогти в дальшому освоєнні при базових знаннях, пишіть в РМ

Опубліковано

Навіщо їхати до Польщі? Я колись вивчив польську досконалє слухаючи їхнє радіо - змайстрував антену, в якості приймача - чутливий тюнер (<3 mkV) або автомагнітола. Якщо цікавить - запощу сітку FM-частот.

Зараз взагалі простіше - вбиваєш кприміру в AIMP http://213.251.140.82:8050 - і вуаля - радіо ZET :)

Правда при такому способі треба ще час від часу заглядати до словника, або мати в кого спитати про значення деяких слів.

Опубліковано
Надо поднять темку. Актуальная информация про курсы есть какае-то? Где? Сколько? Качество?

В "гранд персоні" ведуть чудові курси,фірма "Джей ті".Відгуки дуже хороші,навіть вроді дітей на практику мови до Польщі на Балтику возять.

• 1 рік потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...