Перейти до змісту

Курси польської мови

SanchoysDayvol

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сьогодні дзвонила в Ост-Вест - 48 грн/ заняття (індивідуально), 209грн/12 занять (група від 4-х чоловік). Поки що нову групу не сформовано, тож можемо зібрати свою - чим більше людей, тим дешевше.

Опубліковано

Сьогодні дзвонила в Ост-Вест - 48 грн/ заняття (індивідуально), 209грн/12 занять (група від 4-х чоловік). Поки що нову групу не сформовано, тож можемо зібрати свою - чим більше людей, тим дешевше.

Я за :g05:

Залишилось тільки з часом визначитись... :smile-zachot:

Мені найбільше підходить в НД, а Вам?

Опубліковано

Я днями буду на консультації в суботньо-недільній школі при ТПК ім. E. Фелінської, дізнаюсь і одразу напишу ;)

Мені у консульстві порадили до них звернутись. Ось адреса/телефон: Луцьк, вул. Крилова, 5. Тел.(+38 0332) 72-54-99 (голова Валентин Ваколюк)

Опубліковано

Курси польської є ще в офісі Гранд-Персони на Кривому Валу. Фірма називається JT Group, директор Жанна. А викладач, здається, той, що вів курси у "Зосі"

• 2 року потому...
Опубліковано

апнем тему. Шукаю для себе курси польської, порадьте щось наразі актуальне

Пораджу навчитися вживати польське na razie в українській :_07:

• 9 місяців потому...
Опубліковано

Я ходив на курси по завершенню яких здаєш екзамен і дають сертифікат Польський. Дорого але дуже якісно.

VK - club47608980 (ІМ - Іноземна мова)

Ось інфа зі сторінки:

Польська мова для вступників у ВУЗи Республіка Польща та кваліфікованих спеціалістів, які бажають працювати у Республіці Польща. Професійне навчання польської мови з залученням викладачів польських вищих учбових закладів.

Teлефонуй вже: 0502278376, 0975111180, 0931336816

Опубліковано

Цікавлять курси польської мови. Порадьте щось, будь ласка. Шукаю для себе.

Uczmy się polskiego досить непоганий відеокурс польського телебачення. Можна подивитись польські мультики для дітей - bajki edukacyjne po polsku-. Це звичайно рекомендація для вивчення мови "з нуля". Щодо курсів іноземних мов, які наплодились останнім часом, жодного рекомендувати не можу.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...