Перейти до змісту

Обновление форума

Shura

Рекомендовані повідомлення

ну сколько уже можно?

давно сказано, что под FireFox не работает во всей красе.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 225
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

• Адміністратори

жабаскрипты под лисой и оперой медленней работают

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ещё один плюсик за MS Internet Explorer 7.0 :D

А раньше в строке в самом верху форума (Gallery - Blogs - Члены клана - Downloads - Calendar - Members - Search - Help) был пунктик Reputation. Вернётся ли он? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нє, народ. форум реально глючить. Сторінки дико тормозять при загрузці (ця відкриваєт-сья дві хвилини - пост за постом, а швидкість з ЛМ в мене 300 кбайт/сек), в таскменеджері загрузка процесора (Кор2Дуо 2 ГГц) 50-55%, вентилятор в ноутбуці включається так, як під час кодування відео...

Я розумію, що ява-скрипти можуть повільніше працювати в Опері і Файрфоксі, ніж в ІЕ. Але не настільки. Раніше таких багів не спостерігалося.

Торік, що це може бути?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Опера 9.21, видалення кукіз не помагає(( Поясніть шо можна зробити, але на зрозумілому язику, а не загадочними виразами...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Експериментальним способом вияснилося, що глюки і гальма присутні тільки з біло-блакитним скіном (IPB 2.1 Default), з IP.Board Pro таких багів немає. Цікаво, чому?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У мене на фаєрфоксі все паше добре, і скрипти і інше все чудово. Мені здається діло в банерних системах, а в мене паше бо я банери порізав і вони не грузяться.

От якби ще автологін нормально працював....

Про оперу скажу що вона троха хворенька) іноді не показує всю сторінку поки недогрузить, тому вже пів року юзаю тільки фаєрфокс.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Експериментальним способом вияснилося, що глюки і гальма присутні тільки з біло-блакитним скіном (IPB 2.1 Default), з IP.Board Pro таких багів немає. Цікаво, чому?

Аналогічна ситуація :) прийдеця юзати з цим мрачним скіном, пока...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нахрена було вставлять той пошук від webalta? Все одно його ніхто не юзає, індексація в ньому теж недуже потрібна)

Щей й сцуко не в фреймі, незручно різать...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Из-за этой Вьеб-Альты приходится нажимать Alt+"стрелка влево" вместо Backspase (как раньше), чтобы вернуться на предыдущую страницу. Трохи неудобно :D

А ещё

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ещё не работают PgUp и PgDn, Home и End, что тоже неудобно.

В целом навигация с помощью клавиатуры ухудшилась :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене і автологін працює, а скрипти, і backspace і інші кнопки, і грузиться все нормально. ПРОБЛЕМ НЕМАЄ. FireFox 2.0.0.7, темний скін.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чогось склалось таке враження, що тепер сесія привязується до ІР.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я постійно користуюсь бордою з двох різних компів з абсолютно різними ІР. Ні на одному з них мене не просить залогонитись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

раніше якщо одніює людиною робилось кілька відповідей підряд з перервою меншою ніж 10-15 хвилин, то кожна наступна відповідь приєднувалась до попередньої. Зараз кожна така відповідь йде окремим повідомленням. Це баг чи фіча? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

раніше якщо одніює людиною робилось кілька відповідей підряд з перервою меншою ніж 10-15 хвилин, то кожна наступна відповідь приєднувалась до попередньої. Зараз кожна така відповідь йде окремим повідомленням. Це баг чи фіча? ;)

ИМХО, это зависело не от того, сколько времени прошло, хотя, закономерности не понял.

в принципе, склеивание мессаг, мне тоже больше нравилось.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Добавили додаткову панельку і тепер форум непоміщається в область монітора з розширенням 1024х786 :huh:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так, досить незручно. Доводиться прокручувати сторінки не лише вверх-вниз, а й вправо-вліво :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Понту з панельки для неюзерів ФК не бачу! Бред..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

уже все гаразд :(

забрали панельку

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Tum@n, такое периодически встречается. наверное, когда Торик по коду гуляет :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У мене на Фаєрфоксі все нормально працює з біло-блакитним скіном, крім автологіна, часом прихлдиться перелогінюватись :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1) Автовхід - з другого разу

2)

Мій Профіль · Нові повідомлення  · Мій помічник  ·  · 1 нових листів vars['reputation_on'] and Object->member['id']">  · Моя репутацiя

ось таке - по моєму там щось зайве :)

3) В редугуванні не до всіх кнопок є вспливаючі підказки

4) зникли готові кнопки типу "Додати посилання" і т.д. (замість них підказки - не дуже зручно)

5) при натисканні на Нік форумчанина вивалюється незрозуміла табличка (мабуть там мали би бути якісь відомості про людину - а там пусто)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...