Перейти до змісту

Власники е-книг та планшетів, відгукніться.

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 67
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Ємкість акумуляторів:

Kindle 3 - Li-ion Polymer 1750mAh

Kindle 4\5 - Li-ion Polymer 890mAh

Kindle Touch - Li-ion Polymer 1420mAh

Nook Simple Touch - Li-ion Polymer 1530mAh

Споживання у всіх читалок приблизно однакове, оскільки мають дуже схоже залізо, в кожній - програмний контроллер зображення, кожна має 6" дисплей.

Жеруть батарею: Wi-Fi, програвання mp3, голосове читання тексту, тощо.

Опубліковано

Ємкість акумуляторів:

Kindle 3 - Li-ion Polymer 1750mAh

Kindle 4\5 - Li-ion Polymer 890mAh

Kindle Touch - Li-ion Polymer 1420mAh

Nook Simple Touch - Li-ion Polymer 1530mAh

Споживання у всіх читалок приблизно однакове, оскільки дуже мають схоже залізо, в кожній - програмний контроллер зображення, кожна має 6" дисплей.

Жеруть батарею: Wi-Fi, програвання mp3, голосове читання тексту, тощо.

так, я це знаю, дякую. всі додаткові функції у мене відключені. але не можу зрозуміти, чому ж батарея в некористуванні сама розряджується...в іншій е-книзі, де можна подивитися навіть фільм, батарея хоч рік може не розряджуватися )

Одній людині достаньо поїсти раз в день, а іншій треба тричі за день. То хтось з них бракований?

це філософія :) я ж маю справу з технікою :0159:

• 3 місяця потому...
Опубліковано

Виникла потреба в електронній книжці у зв'язку з тим, що в університеті задають дуже багато літератури, в бібліотеку ходити інколи немає часу, а на ноутбуці читати некомфортно. Бюджет не дуже великий, вимоги: E-ink та надійність (нормальна батарея + щоб було без глюків). MP3, картинки та ігри не потрібні! Можливо хтось підкаже якусь модель та магазин, де можна придбати? Дякую за увагу.

Опубліковано

Недавно приобрела такую http://rozetka.com.ua/texet_tb_721hd_bronze/p226536/?utm_source=rozetka&utm_medium=email&utm_content=product-image&utm_campaign=order-confirmed&utm_nooverride=1

недорого, без лишней кутерьмы, предельно просто в использовании

мне очень нравится. батарея, если только для чтения использовать, держит полных 2 суток (без выключения книги, на момент перерыва в чтении выключаю только подсветку экрана). есть инструкция для разгона батареи.

Бюджетный вариант, который мою книгоманскую натуру вполне устраивает :) Возможно, подойдет и Вам.

Опубліковано

Ternovnik,ні, там надто жирні для мене можливості) мені не планшет треба з TFT екраном, а саме електронну книгу з E-ink екраном, тобто чорно-білу.

Опубліковано

Sony PRS старі читалки, зняті з виробництва, невідомо як себе вестиме акумулятор, контрасність і інерційність дисплея сильно пасує у них в порівнянні з тими, що я назвав вище

Опубліковано

Sony PRS старі читалки, зняті з виробництва, невідомо як себе вестиме акумулятор, контрасність і інерційність дисплея сильно пасує у них в порівнянні з тими, що я назвав вище

питання ще стоїть перед ціною

Опубліковано

Amazon Kindle або Nook Simple Touch - все інше не варте часу, уваги і грошей

Однозначно так. Нук можливо і краще, бо управління і сенсором і кнопками.

Тут Кіндл продають http://board.lutsk.ua/topic/143496-planshet-cube-8-ta-elektronna-kniga-amazon-kindle-wi-fi/#entry1052918489

а на аукро безпечно купувати?

Сам купував на сландо, у жителя м.Рівне, бо якраз їздив туди.

Ще на борді десь тема була про інтернет-магазини Луцька, і пощупати можна і дешевше трохи, ніж в звичайному магазині.

Опубліковано
Ko3bMa, дякую, а на аукро безпечно купувати? Ви користувались Sony PRS 300?

Покупок було десятка два - без проблем; головне вибрати продавця з немалим рейтингом.

Sony була моя перша покупка на аукро, роки 3 тому. Півроку тому придбав ще дві - дівчині і сестрі.

300-та може й знята. Але не інші PRS. В нас на ринку вони не вельми популярні через відсутність "рідної" підтримки fb2.

Акумулятор вже 3 роки веде себе добре, нарікань на роботу жодних. Нещодавно замовив собі одного, спробував для задоволення цікавості змінити.

Робиться все на диво легко, але залишив старого - для чого міняти те, що й так добре працює, на таке ж?

Щодо екрану - інерційність видно, так. Якщо піднести на 2-3см до очей. Перші декілька перелистувань меню.

В тому, що E-Ink в ній більш "старішої" технології Vizplex, нічого поганого не бачу - контрасності вистачає з головою, не жаліюсь.

Альтернативна прошивка - банальна копіпаста файлів; можна й рідну оновити і "прикормити" до fb2 - зробити з книжки "цеглину" дуже непросто.

І взагалі, бажання переходити на щось інше немає. Як читалка електронних книжок вона відпрацьовує на 95%.

Доречі. Не відкидайте дешевий планшет (наприклад) з варіантів.

Опубліковано

Доречі. Не відкидайте дешевий планшет (наприклад) з варіантів.

ні, мультицяцька з ТФТ мене не влаштовує, читати доведеться багато, а на телефонах і планшетах якось не то) Дякую за поради.

Опубліковано

Уже 6 месяцев пользуюсь Nook Simple Touch GlowLight - подсветка - это весч!!! Учитывая то, что читать есть время, в основном, перед сном!!! Доволен книгой на все 100!!!

• 2 місяця потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...