Перейти до змісту

Forum upgrade

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

а я підписи відключив і мені не заважатиме, навіть якщо там будуть анімовані картинки розміром 1000х1000 точок :)

• 3 тижня потому...
  • Відповідей 707
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

Підскажіть, а це якийсь апгрейд вигляду форума, що тепер у мене відображається перший пост теми, а потім список відповідей? Можна, щоб було чк раніше: усі відповіді відкриті? А то зовсім не зручно читати. Пробував дивитись в настройках - не розібрався.

• Адміністратори
Опубліковано
А що за Shoutbox у верхньому меню з"явився, який currently offline?

миничат. пока отключен ибо кирилицу не понимает

Опубліковано

С сегодняшнего утра вот такой "апгрейд" заметил на форуме. Антивирус не даёт зайти нормально, обрубает соединение.

trojan.jpg

Опубліковано

Мабуть тому що знову втулили банер по центру екрана з кнопкою "х Close", яка насправді відкриває ще одне вікно. Скін - Нексус.

Опубліковано

Чи можна включити таку фічу, щоб можна було відписатися від підписаної теми з цієї ж теми, не заходячи в "Профіль" - "Підписки" - "Теми" - "Відписатися"? Наприклад, справа на початку кожного топіка є кнопка "Опції", і там є пункт "Підписка на тему". То чи не можна зробити пункт "Відписка від теми"?

Або якщо на мейл приходить повідомлення про відповідь в темі - то щоб в ньому містився і лінк, на який можна клацнути, і відписатися від підписки.

• Адміністратори
Опубліковано
Чи можна включити таку фічу, щоб можна було відписатися від підписаної теми з цієї ж теми, не заходячи в "Профіль" - "Підписки" - "Теми" - "Відписатися"? Наприклад, справа на початку кожного топіка є кнопка "Опції", і там є пункт "Підписка на тему". То чи не можна зробити пункт "Відписка від теми"?

Або якщо на мейл приходить повідомлення про відповідь в темі - то щоб в ньому містився і лінк, на який можна клацнути, і відписатися від підписки.

цена вапроса 100 у.е.

Опубліковано

цена вапроса 100 у.е.

Цена атвєта - 1 х... :)

• Адміністратори
Опубліковано

цена вапроса 100 у.е.

Цена атвєта - 1 х... :)

пофик. ну и ладненько

• 3 тижня потому...
  • 4 тижня потому...
  • Адміністратори
Опубліковано

Для "свежезарегистрированных" пользователей, ограничение про создание новых топиков уменьшено до 3х дней.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Є дві пропозиції (точніше запитання/прохання)

1. Чи можна в нас на борді зробити закладки? Механізм такий. Є якісь топіки, які постійно читаєш. Добавляєш їх в закладки. Коли заходиш на борду -- переходиш в свої закладки і бачиш на одній сторінці посилання на всі ті топіки з інформацією про автора і час останнього поста і т.д.

2. Чи можна в нас на борді зробити щось на зразок закритих абонентських груп? Наприклад, якщо я хочу створити топік, який бачили б тільки дозволені мною юзери. Створив і вказав ніки дозволених юзерів. Ну і щоб список юзерів можна було зберігати на випадок, якщо часто створюєш топіки для однієї і тієї ж групи юзерів.

Опубліковано

Не завадило б визначитись куди постити повідомлення про смерть зірок та інші подібні теми. А то дублюються, то в музиці, то в надзвичайних подіях, то в новинах. Як із Джексоном, так і з Кузьмінським сьогодні (вже 3 теми).

• Адміністратори
Опубліковано
Не завадило б визначитись куди постити повідомлення про смерть зірок та інші подібні теми. А то дублюються, то в музиці, то в надзвичайних подіях, то в новинах. Як із Джексоном, так і з Кузьмінським сьогодні (вже 3 теми).

Створити форум Зоряний цвинтар?

Є дві пропозиції (точніше запитання/прохання)

1. Чи можна в нас на борді зробити закладки? Механізм такий. Є якісь топіки, які постійно читаєш. Добавляєш їх в закладки. Коли заходиш на борду -- переходиш в свої закладки і бачиш на одній сторінці посилання на всі ті топіки з інформацією про автора і час останнього поста і т.д.

2. Чи можна в нас на борді зробити щось на зразок закритих абонентських груп? Наприклад, якщо я хочу створити топік, який бачили б тільки дозволені мною юзери. Створив і вказав ніки дозволених юзерів. Ну і щоб список юзерів можна було зберігати на випадок, якщо часто створюєш топіки для однієї і тієї ж групи юзерів.

1. Немає такої можливості.

2. Також немає. Тільки окремі форуми для конкретних груп.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...