Перейти до змісту

ВСД і ПА хто поборов і як?

Chyprunka

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

ВСД, якщо не помиляюсь, то не лікується. тут головне здоровий спосіб життя - не бухати, не палити, достатньо спати, правильно і регулярно харчуватись, заняття спортом і з цим можна спокійно жити.

що таке ПА?

Опубліковано

Є багато тематичних форумів:

http://www.woman.ru/health/medley7/thread/3871485/

http://forum.antivsd.ru/index.php?topic=6609.0

http://vsd-lechenie.com/vsd_simptomy/5-vsd-panicheskie-ataki.html

та й гугл багато знаходить:https://www.google.com.ua/search?q=%D0%92%D0%A1%D0%94+%D1%96+%D0%BF%D0%B0&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:uk:official&client=firefox-a

Опубліковано

ВСД, якщо не помиляюсь, то не лікується. тут головне здоровий спосіб життя - не бухати, не палити, достатньо спати, правильно і регулярно харчуватись, заняття спортом і з цим можна спокійно жити.

що таке ПА?

я не про лікування, вже вкурсі що це не хвороба - а стан, і що "чарівної пігулки" - німа - я вже вкурсі...

мене цікавить як люди на практиці від цього позбавились, не медекаментозно

Опубліковано

Страждав таким в більш молодому віці (16-20 років), мені допомогла медитація, посуті захворювання такого типу часто мають психологічну природу, навики контролю власної свідомості тут дуже допомагають, наразі жодних проблем не маю, здорового способу життя не притримуюсь :) Спортом можна займатись, кажуть помагає, хоча в запущених випадках воно тільки нашкодить - спровокує криз.

Опубліковано

Страждав таким в більш молодому віці (16-20 років), мені допомогла медитація, посуті захворювання такого типу часто мають психологічну природу, навики контролю власної свідомості тут дуже допомагають, наразі жодних проблем не маю, здорового способу життя не притримуюсь :) Спортом можна займатись, кажуть помагає, хоча в запущених випадках воно тільки нашкодить - спровокує криз.

от на рахунок спорту мене питання і бентежить, якби зі всіх сторін протипоказань німа, якщо вірити лікарям - "годєн", але від любих навантажень (навіть дуже незначних і не тривалих) - та-а-ак "ковбасить", що зовсім невесело стає. Можливо це від 5років майже сидячого способу життя ) та й ВСД мене висушує вже роки 2, ніби то й краще стало, не хотілося б заняттям спортом загнати себе на початок

Опубліковано

Якщо "ковбасить" то потрібно задуматись , хоча причина може бути і в фізичній формі, мій власний досвід - мене починало ковбасити саме від медикаментозного лікування, іноді після ін"єкції чергового пірацетаму по стінці ходив поки криз не проходив, нашим лікарям вірити себе обманути, вже стільки разів на тому попадався, і ближні мої теж, таке відчуття що вони більше шкоди роблять ніж якоїсь користі від них :(

Опубліковано

от на рахунок спорту мене питання і бентежить, якби зі всіх сторін протипоказань німа, якщо вірити лікарям - "годєн", але від любих навантажень (навіть дуже незначних і не тривалих) - та-а-ак "ковбасить", що зовсім невесело стає. Можливо це від 5років майже сидячого способу життя ) та й ВСД мене висушує вже роки 2, ніби то й краще стало, не хотілося б заняттям спортом загнати себе на початок

в любому випадку треба проходити всі необхідні обстеження і консультуватись з толковим лікарем, а він вже скаже, що можна, а що ні.

а сидячим способом життя ви собі ше вагон болячок заробите. з цим краще не жартувати.

Опубліковано

в любому випадку треба проходити всі необхідні обстеження і консультуватись з толковим лікарем, а він вже скаже, що можна, а що ні.

а сидячим способом життя ви собі ше вагон болячок заробите. з цим краще не жартувати.

обстежень я вже пройшов, мені (вибачте, на слові) тілько, що в попу не заглядали, в кінцевому результаті на питання, що робити? - одна відповідь - та ви заспокойтесь, воно все пройде! Той хто відчував всі прєлєсті ВСД знає що заспокоїтись можна тільки до слідуючого "приступу", мені найбільш сподобалась відповідь одного лікаря "Ви просто такі вродились, звикайте"...

А з питанням "толкового лікаря" - де його знайти?

Опубліковано

На скільки я розумію спортом потрібно зайнятись однозначно, просто як кажуть без фанатизму.

Якого лікаря це спеціалізація взагалі? Хто такими питаннями займається?

Мене "лікував" невропатолог

Опубліковано

В мому випадку ВСД це практично сімейна хвороба - мій брат та моя мати теж страждають, ходили по різним лікарям, консультувалися з ким тіки, моя мати хворіє з 20річного віку досьогодні, брату 37 років - хвороба прогресує, перепробували будь-які медикаментозні методи, мені здається по ним можна проводити енциклопедію даного захворювання, я відмовився від медикаментозного лікування(як я казав воно робило тільки шкоду), відмовився від лікарів і будь-яких обмежень, на даний момент я повністю здоровий, ніяких симптомів захворювання в мене немає, спортом я ніяким спеціально не займався, да і до чого тут спорт, прості дихальні медитації(в мому випадку цигун) дали результат, все просто. Тепер можу спокійно константувати що лікар мені не потрібен... а раніше мучився, ВСД неприємна хвороба :(

Опубліковано

А з питанням "толкового лікаря" - де його знайти?

Ігор Шиманський.Можеш прочитати його книжки,а можеш спробувати зустрітись вживу.

Пару років назад спілкувався з людиною,яка живе по його системі.Живе понад 8 років після того,як лікарі його "поховали".Лікарі не можуть пояснити.

Також в твому випадку рекомендую йогу.

Опубліковано

Fagot,

а де вчилися медитувати? самотужки?

Фактично так , книжкам, відеоурокам та інтернет стає в пригоді, інформації зараз навколо дуже багато, хтів поїхати на семінари в Київ, але якось не зрослось, пізніше зрозумів що і не потрібно...

• 3 місяця потому...
Опубліковано

По фізіології процес такий: ВСД виникає тому що наднирники не виробляють гормон. Що ж тормозить наднирники? 1) це ендокринна система, а єдиний постійний фактор виходу ендокринної системи з ладу це емоційний фактор, емоція - це страсть: роздратування, гнів, образа, а будь яка страсть - це гріх. (медитація це заспокійливе і гармонія для душі і організму, а дихання сприяє розслабленню тіла і правильному руху крові).

2) наднирники ще запускає щитовидна залоза. щоб перевірити зробіть йодову сітку на запястях рук о 20.00, саме тоді вмикається щитовидка. якщо є збої то йод зникне швидко, з якої руки раніше зникло з того боку у вас щитовидна півдоля більше не працює.

Опубліковано

По фізіології процес такий: ВСД виникає тому що наднирники не виробляють гормон. Що ж тормозить наднирники? 1) це ендокринна система, а єдиний постійний фактор виходу ендокринної системи з ладу це емоційний фактор, емоція - це страсть: роздратування, гнів, образа, а будь яка страсть - це гріх. (медитація це заспокійливе і гармонія для душі і організму, а дихання сприяє розслабленню тіла і правильному руху крові).

2) наднирники ще запускає щитовидна залоза. щоб перевірити зробіть йодову сітку на запястях рук о 20.00, саме тоді вмикається щитовидка. якщо є збої то йод зникне швидко, з якої руки раніше зникло з того боку у вас щитовидна півдоля більше не працює.

так то воно так, з щитовидкою проблеми в нас мабуть в кожного другого, а тих хто її лікувати вміє близько до нуля.

Перевіряв щитовидку: розміри нормальні, на УЗІ в лівій долі знайшли вузол 21 на 15мм, з криком "це точно злоякісне і вам торба однозначна, і поріжем ми вас в салат" зробили пункцію, потім сказали "а фіг його знає ми невпевнені, але різати треба", на питання а як впевнитись відповіли "щоб бути впевненими нам треба розрізати і провести аналізи"... тупік

короче тоді в мене нерви і "порвались в хлам", 27 років насморк був раз в пять років а тут "злоякісні" утворення

здавав гормони(не один раз) - ТТГ, Т4 і антитіла в нормі, на якомусь 3 лікареві здав ще Тиреоглобулін - більш як в два рази вищий, питався що то за гормон і на що він впливає - внятної відповід так і не почув ні від кого, в просторах інету пишуть що даний гормон ніколи не береться до уваги тільки в випадках коли видалили щитовидку і при плануванні вагітності в жінок... тупік

знайшов лікаря з яким поговорив як з людиною сказав так "куди б я не звернувся скажуть одне -різати(бо такі в них інструкції, і ніхто відповідальності брати не захоче)," і ще додав мол "за 2 роки (кожних півроку проходив УЗІ) вузол не збільшився, і не змінився? -ні, ну то забудь і живи далі бо вгробиш себе сам ні за що ні прощо" може він і правий...тупік

А так то я давно запідозрив що ендокринна в мене "шалить", але гормони не провіряв, щось мені страшнувато лізти в ту сферу медецини як мені пояснили ранувато в такому віці "падати" на гормональну терапію, тай як показав тяжкий досвід з ендокринологами в нас зовсім сумно...

Дякую за пораду, 1) з емоціями в мене нелади страшні, всі гашу в собі як хороші так і погані, колись прозивали Сфінксом за зовнішній спокій - а в середині 3 світова і ядерні згарища, і поговорить про це ні з ким бо не поймуть або обклавши матом потащать в ближній бар

сітку зроблю - гляну, що та як

Опубліковано

сам знаю) бо теж на вигляд спокійний, але коли буває по роботі чи в університеті спілкувався з відверто тупими то аж емоції зашкалювало, зазвичай негативних). Спасало одне, спорт: футбол, плавання, теніс, і відпочинок на природі.

а зараз вже збився з тої теми, нащо напрягатись, таким способом людину не зміниш тільки собі гірше(, тому спокій, позитив і правильні вчинки, якщо комусь то не подобається хай сам додупляється чому так.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...