Перейти до змісту

ВСД і ПА хто поборов і як?

Chyprunka

Рекомендовані повідомлення

Кого мучила ця "болячка" і хто як її поборов, поділіться досвідом...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ВСД, якщо не помиляюсь, то не лікується. тут головне здоровий спосіб життя - не бухати, не палити, достатньо спати, правильно і регулярно харчуватись, заняття спортом і з цим можна спокійно жити.

що таке ПА?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є багато тематичних форумів:

http://www.woman.ru/health/medley7/thread/3871485/

http://forum.antivsd.ru/index.php?topic=6609.0

http://vsd-lechenie.com/vsd_simptomy/5-vsd-panicheskie-ataki.html

та й гугл багато знаходить:https://www.google.com.ua/search?q=%D0%92%D0%A1%D0%94+%D1%96+%D0%BF%D0%B0&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:uk:official&client=firefox-a

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ПА - панічна атака

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

спортом займатись! чим більше тим краще!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ВСД, якщо не помиляюсь, то не лікується. тут головне здоровий спосіб життя - не бухати, не палити, достатньо спати, правильно і регулярно харчуватись, заняття спортом і з цим можна спокійно жити.

що таке ПА?

я не про лікування, вже вкурсі що це не хвороба - а стан, і що "чарівної пігулки" - німа - я вже вкурсі...

мене цікавить як люди на практиці від цього позбавились, не медекаментозно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Страждав таким в більш молодому віці (16-20 років), мені допомогла медитація, посуті захворювання такого типу часто мають психологічну природу, навики контролю власної свідомості тут дуже допомагають, наразі жодних проблем не маю, здорового способу життя не притримуюсь :) Спортом можна займатись, кажуть помагає, хоча в запущених випадках воно тільки нашкодить - спровокує криз.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Страждав таким в більш молодому віці (16-20 років), мені допомогла медитація, посуті захворювання такого типу часто мають психологічну природу, навики контролю власної свідомості тут дуже допомагають, наразі жодних проблем не маю, здорового способу життя не притримуюсь :) Спортом можна займатись, кажуть помагає, хоча в запущених випадках воно тільки нашкодить - спровокує криз.

от на рахунок спорту мене питання і бентежить, якби зі всіх сторін протипоказань німа, якщо вірити лікарям - "годєн", але від любих навантажень (навіть дуже незначних і не тривалих) - та-а-ак "ковбасить", що зовсім невесело стає. Можливо це від 5років майже сидячого способу життя ) та й ВСД мене висушує вже роки 2, ніби то й краще стало, не хотілося б заняттям спортом загнати себе на початок

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо "ковбасить" то потрібно задуматись , хоча причина може бути і в фізичній формі, мій власний досвід - мене починало ковбасити саме від медикаментозного лікування, іноді після ін"єкції чергового пірацетаму по стінці ходив поки криз не проходив, нашим лікарям вірити себе обманути, вже стільки разів на тому попадався, і ближні мої теж, таке відчуття що вони більше шкоди роблять ніж якоїсь користі від них :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

от на рахунок спорту мене питання і бентежить, якби зі всіх сторін протипоказань німа, якщо вірити лікарям - "годєн", але від любих навантажень (навіть дуже незначних і не тривалих) - та-а-ак "ковбасить", що зовсім невесело стає. Можливо це від 5років майже сидячого способу життя ) та й ВСД мене висушує вже роки 2, ніби то й краще стало, не хотілося б заняттям спортом загнати себе на початок

в любому випадку треба проходити всі необхідні обстеження і консультуватись з толковим лікарем, а він вже скаже, що можна, а що ні.

а сидячим способом життя ви собі ше вагон болячок заробите. з цим краще не жартувати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в любому випадку треба проходити всі необхідні обстеження і консультуватись з толковим лікарем, а він вже скаже, що можна, а що ні.

а сидячим способом життя ви собі ше вагон болячок заробите. з цим краще не жартувати.

обстежень я вже пройшов, мені (вибачте, на слові) тілько, що в попу не заглядали, в кінцевому результаті на питання, що робити? - одна відповідь - та ви заспокойтесь, воно все пройде! Той хто відчував всі прєлєсті ВСД знає що заспокоїтись можна тільки до слідуючого "приступу", мені найбільш сподобалась відповідь одного лікаря "Ви просто такі вродились, звикайте"...

А з питанням "толкового лікаря" - де його знайти?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На скільки я розумію спортом потрібно зайнятись однозначно, просто як кажуть без фанатизму.

Якого лікаря це спеціалізація взагалі? Хто такими питаннями займається?

Мене "лікував" невропатолог

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мому випадку ВСД це практично сімейна хвороба - мій брат та моя мати теж страждають, ходили по різним лікарям, консультувалися з ким тіки, моя мати хворіє з 20річного віку досьогодні, брату 37 років - хвороба прогресує, перепробували будь-які медикаментозні методи, мені здається по ним можна проводити енциклопедію даного захворювання, я відмовився від медикаментозного лікування(як я казав воно робило тільки шкоду), відмовився від лікарів і будь-яких обмежень, на даний момент я повністю здоровий, ніяких симптомів захворювання в мене немає, спортом я ніяким спеціально не займався, да і до чого тут спорт, прості дихальні медитації(в мому випадку цигун) дали результат, все просто. Тепер можу спокійно константувати що лікар мені не потрібен... а раніше мучився, ВСД неприємна хвороба :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Fagot,

а де вчилися медитувати? самотужки?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А з питанням "толкового лікаря" - де його знайти?

Ігор Шиманський.Можеш прочитати його книжки,а можеш спробувати зустрітись вживу.

Пару років назад спілкувався з людиною,яка живе по його системі.Живе понад 8 років після того,як лікарі його "поховали".Лікарі не можуть пояснити.

Також в твому випадку рекомендую йогу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Fagot,

а де вчилися медитувати? самотужки?

Фактично так , книжкам, відеоурокам та інтернет стає в пригоді, інформації зараз навколо дуже багато, хтів поїхати на семінари в Київ, але якось не зрослось, пізніше зрозумів що і не потрібно...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 місяця потому...

По фізіології процес такий: ВСД виникає тому що наднирники не виробляють гормон. Що ж тормозить наднирники? 1) це ендокринна система, а єдиний постійний фактор виходу ендокринної системи з ладу це емоційний фактор, емоція - це страсть: роздратування, гнів, образа, а будь яка страсть - це гріх. (медитація це заспокійливе і гармонія для душі і організму, а дихання сприяє розслабленню тіла і правильному руху крові).

2) наднирники ще запускає щитовидна залоза. щоб перевірити зробіть йодову сітку на запястях рук о 20.00, саме тоді вмикається щитовидка. якщо є збої то йод зникне швидко, з якої руки раніше зникло з того боку у вас щитовидна півдоля більше не працює.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По фізіології процес такий: ВСД виникає тому що наднирники не виробляють гормон. Що ж тормозить наднирники? 1) це ендокринна система, а єдиний постійний фактор виходу ендокринної системи з ладу це емоційний фактор, емоція - це страсть: роздратування, гнів, образа, а будь яка страсть - це гріх. (медитація це заспокійливе і гармонія для душі і організму, а дихання сприяє розслабленню тіла і правильному руху крові).

2) наднирники ще запускає щитовидна залоза. щоб перевірити зробіть йодову сітку на запястях рук о 20.00, саме тоді вмикається щитовидка. якщо є збої то йод зникне швидко, з якої руки раніше зникло з того боку у вас щитовидна півдоля більше не працює.

так то воно так, з щитовидкою проблеми в нас мабуть в кожного другого, а тих хто її лікувати вміє близько до нуля.

Перевіряв щитовидку: розміри нормальні, на УЗІ в лівій долі знайшли вузол 21 на 15мм, з криком "це точно злоякісне і вам торба однозначна, і поріжем ми вас в салат" зробили пункцію, потім сказали "а фіг його знає ми невпевнені, але різати треба", на питання а як впевнитись відповіли "щоб бути впевненими нам треба розрізати і провести аналізи"... тупік

короче тоді в мене нерви і "порвались в хлам", 27 років насморк був раз в пять років а тут "злоякісні" утворення

здавав гормони(не один раз) - ТТГ, Т4 і антитіла в нормі, на якомусь 3 лікареві здав ще Тиреоглобулін - більш як в два рази вищий, питався що то за гормон і на що він впливає - внятної відповід так і не почув ні від кого, в просторах інету пишуть що даний гормон ніколи не береться до уваги тільки в випадках коли видалили щитовидку і при плануванні вагітності в жінок... тупік

знайшов лікаря з яким поговорив як з людиною сказав так "куди б я не звернувся скажуть одне -різати(бо такі в них інструкції, і ніхто відповідальності брати не захоче)," і ще додав мол "за 2 роки (кожних півроку проходив УЗІ) вузол не збільшився, і не змінився? -ні, ну то забудь і живи далі бо вгробиш себе сам ні за що ні прощо" може він і правий...тупік

А так то я давно запідозрив що ендокринна в мене "шалить", але гормони не провіряв, щось мені страшнувато лізти в ту сферу медецини як мені пояснили ранувато в такому віці "падати" на гормональну терапію, тай як показав тяжкий досвід з ендокринологами в нас зовсім сумно...

Дякую за пораду, 1) з емоціями в мене нелади страшні, всі гашу в собі як хороші так і погані, колись прозивали Сфінксом за зовнішній спокій - а в середині 3 світова і ядерні згарища, і поговорить про це ні з ким бо не поймуть або обклавши матом потащать в ближній бар

сітку зроблю - гляну, що та як

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сам знаю) бо теж на вигляд спокійний, але коли буває по роботі чи в університеті спілкувався з відверто тупими то аж емоції зашкалювало, зазвичай негативних). Спасало одне, спорт: футбол, плавання, теніс, і відпочинок на природі.

а зараз вже збився з тої теми, нащо напрягатись, таким способом людину не зміниш тільки собі гірше(, тому спокій, позитив і правильні вчинки, якщо комусь то не подобається хай сам додупляється чому так.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...