Перейти до змісту

"Вставай, Україно" - акція від опозиції

kudrom

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 275
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Цікаво трохи. 10 тисяч від Тернополя, це досить багато, кожен 20-й, в нас на футбол стільки не ходить :)

Сьогодні Кличко захворів, кажуть температура, але був Наливайченко від "УДАРу"

988fadd-jatsenjuk,-tjagnibok-i-nalivajchenko-na-marshi-u-ternopoli.jpg

От, в Тернополі. Яценюк в цій кепочці кумедно виглядає, ніби пацан, який випадково попав в кадр, коли фоткали солідного дядька Тягнибока :)

В принципі, певна організація є, на відміну від попередніх акцій "опозиції", спільні дії і як на мене то досить масово. Але то Захід, більш показовим буде Схід і саме Київ, якраз вже 2-го числа. При таких розкладах, якщо в Тернополі навіть за підрахунками міліції 4 тисячі, то як мінімум 6 було, тобто в Києві має бути тисяч 50, а це вже кількість, на яку ніякого Беркута не вистачить.

Тільки я щось не можу в жодному матеріалі знайти мети акції :) Ніби як марширують, фотки викладають, поки що єдине, що почув конкретне - це призначення київських виборів (хоча не зрозуміло, як тут допоможуть акції в регіонах) та в загальних фразах щось про Україну без Януковича. Ніби як все правильно, але треба конкретику, хто, кого і яким чином :)

Опубліковано
на мості біля залізничного вокзалу

Ну випустять її. Якщо ніхто толком не буде трусити нинішню владу - випустять рівно тоді, коли потрібно.

Ну збере вона біля себе народ, ну поведе. Перейдуть Регіони в опозицію. Думаєте, пані Ю дуже відійде від "курсу партії"? Навряд <_<

p.s. а якщо навіть владі щось і зроблять, то і на неї покладуть болт

Опубліковано

Якби Україна була би протестною нацією ----- ми би давно були б УКРАЇНОЮ!!! А так...

Опубліковано

Хто бажає взяти участь в акції у Луцьку - понеділок (8 квітня) о 15 год. колона вирушає від пам"ятника Тарасу Шевченку. Буде Яценюк, Тягнибок, Кличко.

Опубліковано

Я мабуть прийду, гляну наскільки реальна двіжуха :)

Акція в Києві -6-7 тисяч показала, що і кияни досить таки пасивні, якщо такі самі цифри набирає Тернопіль, ну і що опозиція не навчилась спільній організації і піару своїх акцій. Або дійсно не надто зацікавлена в них, тут одразу не зрозумієш...

Опубліковано

сорі... вчора було 8.. сьогодні вже уточнили, що 9.

місце проведення ще також не погоджено.

вся точна інформація буде завтра в місцевій пресі.

Опубліковано

Ви що, в нас кидання сніжками в депутатів - це теракт і лідери опозиції просять вибачення за такі жорсткі дії! :)

Опубліковано

15 тисяч для Києва - це слабенько, хоча вже не 3. Мені здається в Луцьку тисяч 5 буде мінімум, а Луцьк явно не в три рази менший за Київ

Опубліковано

"Вставай, Україно" - акція від опозиції

Колись була "Україна без Кучми" - сама назва чітко і промовисто давала зрозуміти, чого хочуть організатори. В назві "Вставай Україно", з одної сторони ніби є щось дуже потужнє, а з іншої, якщо тверезо підійти - пустота. І це інтригує:) Мушу піти і послухати, що вони від України і від нас хочуть, що їх не влаштовує і побачити чемпіона світу з боксу.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...