Jump to content

Не дай Бог до такого допитись

vicit

Recommended Posts

Posted

Не знаю чи по темі, та запощу сюди. Зранку почув крик на вулиці, вийшов на балкон, під рукою був фотоапарат... Нічого особливого, неадекватний чувак, та на 1 хв 10 сек відео чуть несталася трагедія

Posted

Не знаю чи по темі, та запощу сюди. Зранку почув крик на вулиці, вийшов на балкон, під рукою був фотоапарат... Нічого особливого, неадекватний чувак, та на 1 хв 10 сек відео чуть несталася трагедія

Більше всього що "Біла гарячка"

Posted

я би на місці водія Т5 вийшов би і такого пропі..она виписав би дибілу, шо йому би до кінця життя би не захотілось горілки чи ще шось вживати!

цеж із за такого придурка могла би сісти за грати ні в чьому не виновна людина....

одне слово мудак!

Posted

я би на місці водія Т5 вийшов би і такого пропі..она виписав би дибілу, шо йому би до кінця життя би не захотілось горілки чи ще шось вживати!

цеж із за такого придурка могла би сісти за грати ні в чьому не виновна людина....

одне слово мудак!

"Грешно смеяться над больными людьми"

Posted

добре хоть люди допомогли не дали замерзнути

і попасти під колеса автомобіля 2-го разу вже б напевно непронесло

Posted

Та біда це чорна. Не дай Боже мати в сім"ї такого родича. А в нього ж теж мама є,і є хтось,кому він потрібен...був.Шкода людину.

Posted

Ой люди...Я був свідком такої халепи-епілепсія разом з "бєлочкою" хапнули одного чувака - так я його ледь впізнав - очі й лице стали як в китайоза,тіпло його як ганчірку вітром.І це водій-професіонал!А якби він за кермом своєї фури був в той момент?

Posted

А с шоферами такие случаи нередки. На работе пить нельзя. В выходные дорвутся, а если еще затяжные праздники, то хана. Выходят на работу, снова сухой закон и - здрасте. Был случай, друг рассказывал. Он сопровождал груз. Водила вел, как обычно. Приехали, разгрузились. Надо ехать, а шофер странно себя ведет, как будто ищет что-то, на вопросы не реагирует. Правда, тихо помешался. Скорую вызвали, белочку диагностировали.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Create New...