Перейти до змісту

Пропала тяга машини

SaShurik

Рекомендовані повідомлення

Потрібна допомога!

Таврія Славута 1.2, карбюратор.

Машина не хоче розганятися (ледь до 80 км/год розганяюсь), давлячи більше педаль сильно перегазовує.

Мотор працює рівномірно, заводиться без проблем. Їздив до карбюраторщика, сказав, що все нормально.

Хто що може підказати, порадити спеціаліста?!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене таке було колись із-за загадженої вихлопухи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заміряйте компресію.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Машина не хоче розганятися (ледь до 80 км/год розганяюсь), давлячи більше педаль сильно перегазовує. Їздив до карбюраторщика, сказав, що все нормально.

Вкажи дані цього карбюраторщика, щоб не витрачати часу на огляд ним авто в майбутньому.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

може щеплення буксує? як варіант підтянути троха

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заправлялись де?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зчеплення перевір.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

gaponyuk,

100% чоловік правий!

У нас було подібне на пікапчику робочому.

Карбюратор на стенд - ремонт. і все ок. тепер розхід 7-7,5л.

І не так все дорого коштує

+ 100%

Машина не хоче розганятися (ледь до 80 км/год розганяюсь), давлячи більше педаль сильно перегазовує. Їздив до карбюраторщика, сказав, що все нормально.

Вкажи дані цього карбюраторщика, щоб не витрачати часу на огляд ним авто в майбутньому.

Підтримую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На мою думку, якщо двигун адекватно реагує на педаль газу - карбюратор тут ні до чого. Думаю проблема в трансмісії (щеплення і далі по ланцюгу). Напевно прийшла пора відвідати автосервіс - хай специ глянуть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

міряй компресію- не має тяги жопа мотору - мене в друга таке було- в кінці перед ремонтом навіть рушити було важко, не те що їхати настільки була вбита поршнева, або попробуй з буксами ришути- буш знати чи зчеплення нормальне... до тогож розхід мав би збільнитись-моторже горе-хоч ітяги не має...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1) подивись зажиганіє,теж немалий факт,

2) 90% що карбюратора треба пробути, або замінити " пісюнчики"

3) щеплення тут непричому.

4) якби поганим заправився, тоб двигун рівномінро не робив би,

5) перевір свічки.

в мене таке було колись із-за загадженої вихлопухи.

якби була загажена вихлопуха, моторби давився на холостих.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щось подібне було з дев"яткою, але вона ще й душилася. Загнав на станцію при ЛДТУ, там карбюраторщик Федорович 2 години над нею "колдував", замінив деякі деталі (ремкомплекти), виставив запалення і карбюратор. Вже другий рік пішов - норма. Хороший майстер якщо в чомусь і не розбирається, то принаймі порадить до кого необхідно звернутися. Самому лізти в ті "дєбрі" не раджу, однозначно - віддати в руки майстрам.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

. Самому лізти в ті "дєбрі" не раджу, однозначно - віддати в руки майстрам.

з цим незгоден, які дебрі можуть бути з таврією? потрібно хоть чомусь самому вчитись, станется на дорозі тоді теж домайстра будеш звонити?

щась мінімальне, але потрібно знати по своїй машині.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На мою думку, якщо двигун адекватно реагує на педаль газу - карбюратор тут ні до чого. Думаю проблема в трансмісії (щеплення і далі по ланцюгу). Напевно прийшла пора відвідати автосервіс - хай специ глянуть.

І де ж це в нас є сервіс по Славутам з спЄцами?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В карбюраторщика був, автомайстерня вїзд перед гаражами ДОСАФв, взяв 150 грн. Хтось може підказати телефон карбюраторщика ЛНТУ Федоровича.

З буска рушає нормально, вже пробував, також думав що щеплення.

Мені ще радять замінити бензонасос, може недокачувати, його щодня 7-8 раз треба качнути ще й педалькою кілька раз щоб завелась.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В карбюраторщика був, автомайстерня вїзд перед гаражами ДОСАФв, взяв 150 грн. Хтось може підказати телефон карбюраторщика ЛНТУ Федоровича.

Мені ще радять замінити бензонасос, може недокачувати, його щодня 7-8 раз треба качнути ще й педалькою кілька раз щоб завелась.

Можу порекомендувати карбюраторщика, до якого їздить чверть лучан.

099-755-06-94 Саша

Робить якісно і надійно. Розводняком не займається.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Самотужки посеред дороги тяги авто не добавиш, навіть таврії. Це не дрібний ремонт. Та й щоб не доводилося зупинятися в дорозі, авто час від часу необхідно давати в руки майстрів для профілактики. Якщо не болять зуби - це не привід ігнорувати огляд стоматолога.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З буска рушає нормально, вже пробував, також думав що щеплення.

зніми шланга з вихідного, качни пару раз, якщо з напором виприскує бензин,, то все нормалньо , або газани на холостих, стазу дасть про себе знати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Самотужки посеред дороги тяги авто не добавиш, навіть таврії. Це не дрібний ремонт. Та й щоб не доводилося зупинятися в дорозі, авто час від часу необхідно давати в руки майстрів для профілактики. Якщо не болять зуби - це не привід ігнорувати огляд стоматолога.

невдале порівняння, ти сам собі зуби лікуєш? ні, а що запаленян непоміняєш? не настроєш запалення? масло непоміняєш? свічки непоміняєш? про колеса , ходову взагалі мовчу.

Можу порекомендувати карбюраторщика, до якого їздить чверть лучан.

099-755-06-94 Саша

Робить якісно і надійно. Розводняком не займається.

місце знаходження? якщо в районі 4 школи то так, так нормальний карбюраторщик.

п.с чверть луцан не їздять на карбюраторах;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ні, а що запаленян непоміняєш? - цього виразу я не зрозумів.

не настроєш запалення? - я ні. Мені бувало "майстри" налаштовували (не в Луцьку) - або витрати більще 12л/100км або заводити через тиждень з буксира доводилося.

про колеса , ходову взагалі мовчу - заміна колеса і деталей ходової - невдале порівняння.

Я можу зробити чи порадити лише те, в чому розбираюся. Я не майстер "на всі руки".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

яко рушає з буксами-то тоді точно до карбюраторщика...

на мою думку втебе 2 камера не працює

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

яко рушає з буксами-то тоді точно до карбюраторщика...

на мою думку втебе 2 камера не працює

щоб розугнати таврію до 80 2 камери непотрібно.

ні, а що запаленян непоміняєш? - цього виразу я не зрозумів.

не настроєш запалення? - я ні. Мені бувало "майстри" налаштовували (не в Луцьку) - або витрати більще 12л/100км або заводити через тиждень з буксира доводилося.

про колеса , ходову взагалі мовчу - заміна колеса і деталей ходової - невдале порівняння.

Я можу зробити чи порадити лише те, в чому розбираюся. Я не майстер "на всі руки".

ну тоді тобі допоможе література по твоїй машині, бо такі елементарні речі потрібно вміти робити.

чому невдале? чи не поміняєш колодки?, амотрихатори? прежини ?. там нічого навіть думати нетреба.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може забився паливний фільтр або каталізатор.

Яущо забитий каталізатор то не завжди на холостих буде давитись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

місце знаходження? якщо в районі 4 школи то так, так нормальний карбюраторщик.

п.с чверть луцан не їздять на карбюраторах ;)

Останній раз був в районі автозаводу (їздив до нього 1,5 роки тому і більше проблем з карбом не спостерігалось).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може забився паливний фільтр або каталізатор.

Яущо забитий каталізатор то не завжди на холостих буде давитись.

.. я походу щось пропустив у вітчизняному автопромі :0159: , у карбюраторної Таврії є каталізатор? :_09:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...