Перейти до змісту

Замок Любарта

slonenok

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сьогодні був у Замку і побачив таку картину.

Ось подивіться який вигляд з вікна.

Вже давно міська влада казала що перенесе страрий ринок. Та в якому місті біля замка такий "СРАЧ" робиться. А ще б, трохи і наш замок потрапив у "7 Чудес України"

post-1509-1188672303.jpg

post-1509-1188672320.jpg

Опубліковано

ну шо нушо..

ну середньовічне сміття доби Любарта...

середньовічний старий ринок.а , думаєте, люди раніше як жили?

ужас.там ще й не таке можна запєчатлєть, якщо чесно.

Опубліковано

Якщо хто не знає - то середні віки й відрізнялися виключною гидотою..

Вилити помиї на вулицю, чи там відро з фекаліми - звичне явище..

Під вичурною перукою (париком) копошилися вші (воші) та інші комахи натільного існування..

Статеві хвороби типу сифілісу чи гонореї (триперу) - поширене та звичне явище!!!

тому - все витримане у дусі віків :smile-zachot:

Але дозволити собі таке у 21-му столітті - фтопку...

так-так - вивезти і спалити за містом, разом з тими хто це робить..

Опубліковано

Згадався випадок з мого життя. Гуляв я по старому місту з однією дівчинкою, з блакитно-сірими очима - добрими, довірливими і глибокими, як... а, пусте. Коротше, захотілося мені вилізти по бур'янам під саму стіну замку. Моя машер побоялася жертвувати панчішками на користь романтики, і під палкі заохочення я поліз один. Виліз. І вздовж всієї стіни на відстані кількох метрів виднілися сліди екскрементів. Плюнув, спустився.

- І що ти там побачив, Ярику?

- Та нічого. Базарники туди на горщик ходять... вся стежка вздовж стіни лайном здобрена.

- Ой... а може, це не люди? Може, це собачки?

- Да [censored] собачки, а хто ж?.. культурні песики ще й дбайливо прикривають свої "піраміди" папірцями зверху...

Опубліковано

slonenok :naezd:

ІМХО

Ну і якого ти х..., вибачте всі поціновувачі естетики, з'ївся на Старий Ринок??

Сміття тобі мішає?! А давай ми експеремент зробимо: біля любого під'їзду не повивозимо сміття кілька тижнів, от і глянимо чи кучка менша буде!

Які претензії до ринку. Ти хоч перед тим як тут гадити на все, піди запитай в любого працівника на тому ринку, скільки він податкІв платить, за що ти думаєш шановні різнокольорові політикі тут пенсію підвищують? Чи може ти думаєш, що мало платять підприємці за те, щоб вивозили сміття з ринку, за утримання території??

Чому не вивозять? ЦЕ треба і питати у вельмишановних високопосадовців!!! Ніколи не задумувався, що такі речі спеціально робляться, слово в слов'ян є таке - "травля" :lopata: ?!.

ІМХО

Опубліковано
slonenok :)

ІМХО

Ну і якого ти х..., вибачте всі поціновувачі естетики, з'ївся на Старий Ринок??

Сміття тобі мішає?! А давай ми експеремент зробимо: біля любого під'їзду не повивозимо сміття кілька тижнів, от і глянимо чи кучка менша буде!

Які претензії до ринку. Ти хоч перед тим як тут гадити на все, піди запитай в любого працівника на тому ринку, скільки він податкІв платить, за що ти думаєш шановні різнокольорові політикі тут пенсію підвищують? Чи може ти думаєш, що мало платять підприємці за те, щоб вивозили сміття з ринку, за утримання території??

Чому не вивозять? ЦЕ треба і питати у вельмишановних високопосадовців!!! Ніколи не задумувався, що такі речі спеціально робляться, слово в слов'ян є таке - "травля" :( ?!.

ІМХО

Сміття мені не мішає, просто не гарно коли приїздять туристи і бачать такий СРАЧ.

А на рахунок кучки сміття біля будинку, будуть ті викидати, хто на верхніх поверхах живе, бо їм не пахне.

Опубліковано

ну так туристи заїзджають зі сторони покровської церкви, там усе можливе для того зробили :(, і хтось з форумчан правду казав, історично замок і ринок були разом :)

Інша справа, що там затори постійно у день, ну але і в центрі постійно пропки, бля 5 школи, та проте ми ж не збираємось ЦУМ переносити, чи школу :)

Всі хочуть жити в цивілізованій Європі, але мало хто пам'ятає, що у тій цивілізації - годинні пропки звучать цілком нормально :), і ніхто не кричить що щось кудись треба переносити

Опубліковано

на місці базару раніше була річечка і хатиночки жителів Нижнього замку. так що історично разом вони не були))

перенести - однозначно.

старе місто [censored]

КУЛЬТУРНО-історичний заповідник...

пародія.

куди дивиться Тарас Вітамінович..

Опубліковано

Forever Autumn

Доволі давно вже тут паралельно з замком - ринок, і раніше тут він був, ну звичайно не такий, та був!!!

Та і казав вже я

туристи заїзджають зі сторони покровської церкви, там усе можливе для того зробили :)
Опубліковано

REDAKTOR

Ти що вважаєш якщо туристи заїзджають з одної сторони, то другу можна засрати.

Або що вони не бачать з замку що робиться навколо нього.

Опубліковано

проблема в культурі кожного міщанина а не у владі.

Нікуди не треба нічого переносити це нічого не змінить.

Треба переносити центр мислення зі сраки в голову.

Жорсткий контроль та неминуче покарання тих хто смітить на свому торговому місті!!!!!!!

Народ треба ПРИВЧИТИ

НЕ СМІТИТИ

НЕ ЇЗДИТИ ПЯНИМ ЗА КЕРМОМ

Опубліковано

Здається класична війна компромісів.

Влада пропонує перенести ринок на окраїну, базарники не хочуть бо місце паршиве. І так по кругу.

Не знаю що там зараз, але думаю взагалі ніхто ніщо, хоча хто зна.

А щодо сміття і "стежки" ну так люди чого ж ми тут возмущаємся, самі це і робимо, або правильніше сказати соціально несвідомі люди. А скільки в нас таких ну мабуть більше 90%.

• Адміністратори
Опубліковано
vanus, ти прав як би штраф був неминучий, то не так і смітили б.

Штраф - то пережиток дебілізма, жорсткіше треба, для прикладу "свиням" треба носи відрізати щоб той був схожий на рильце, яке і буде вказувати на того ким він є насправді.

Опубліковано

vanus, ти прав як би штраф був неминучий, то не так і смітили б.

треба носи відрізати щоб той був схожий на рильце

Жесть :smile-zachot: продавці - кабанчеги Рокстеді :smile-zachot:

Опубліковано

міська рада прийняла рішення про те щоб базар перенести на ДПЗ в район 24 школи, але хто знає коли це буде

Опубліковано

Victor_1989

Коли такі речі пишеш, треба посилатись на джерело!!! Інакше - фарс!! Ну до прикладу, міська рада переносить ЦУМ в район КРЗ, задля зменшення пропок в центральній частині міста, а також збільшення проїздної частини....

Опубліковано

Хороші фото, а саме головне - з приводу цього, я навіть не сперечатимусь - бардакі!!!

Та є ще і друга сторона медалі - звичайний ринок, який нормально впорядкований, де є дах, і якого на тих фото немає. Просто коли ми говоримо, що щось потрібно переносити то маємо на увазі весь ринок, але коли говоримо про відсутність естетики, то маємо на увазі (і фото додаємо) ситхійний ринок, який немає меж, і який реально створює масу клопотів.

Ці проблемиі, без особливих складнощів можна вирішувати, але хтось вперто стопорить даний процес. Тому, якщо, до прикладу, стихійний продаж продуктів заважав скорпіонівській стоянці, то за дві години його прибрали, і до нині там порядок. Аналогічно можна зробити із територією, про яку ми говоримо!!!

Тільки от не потрібно переносити це на плечі людей, які нормально собі працюють у відведеному для торгівлі місці.

Питання до посадових осіб!!! Хіба це не їх обов'язок слідкувати за тим, щоб дорога була дорогою, а не торгівельною площою...?(!!!)

Опубліковано

Та ну, це справді неправильно. Історична відповідність, бла бла бла - само собою, але не тепер.. коли це не Ринок, який був у 17 столітті, а справжнє стихійне лихо... якось не сильно воно фуричить біля замку... ;)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...