Перейти до змісту

Хочу організувати похід

Kompolom

Рекомендовані повідомлення

• 2 тижня потому...
Опубліковано

я би хотів піти в похід десь на початку червня ( в карпати).

є бажаючі?

Опубліковано

я би хотів піти в похід десь на початку червня ( в карпати).

є бажаючі?

в Карпатах у червнi починаэться сезон дощiв. Колись був у червнi там в походi -тиждень йшов дощ майже цiлодобово

Опубліковано

Все обдумав, йтиму 20 - 25,26 серпня) за основу беру http://www.karpaty.c...ter=13&item=314 трішки зі своїми корегуваннями) йти будемо п'ятеро (група вже сформована). В групі є медик і місцева дівчина яка знає місцевість)

Надіюся що погода не підведе)

Опубліковано

Все обдумав, йтиму 20 - 25,26 серпня) за основу беру http://www.karpaty.c...ter=13&item=314 трішки зі своїми корегуваннями) йти будемо п'ятеро (група вже сформована). В групі є медик і місцева дівчина яка знає місцевість)

Йти на ПІЧ на 5-6 днів - це збочення... це по дві-три години на день йти, а решту часу що робити???

Часу із запасом (за хорошої погоди) на весь Чорногірський хребет.

Опубліковано

Був на Попі Івані (чорногірському) на минулий новий рік. Навіть в зимових умовах (за короткого світлового дня і значно складніших ніж влітку погодних умов) вихід з Шебеного на вершину за день -- елементарно, при тому що виходили не з самого ранку, бо багато часу забрав переїзд з Франківська до Верховини, а звідти до Шебеного.

Ну, при бажанні, підйом можна розтягнути на два дні (зробити зупинку на Марічейці). Але навіть не знаю, що там стільки часу робити. Краще за перший день зайти на вершину, там заночувати і на наступний день піти через Дземброню, Шпиці, а потім на Говерлу, а як вистачить сил, часу і натхнення -- ще і на Петрос і спуститись або в Кваси (біля Шешула або через нього, через полонину Менчул, біля біостаціонару), або через Козменщик в Лазещину. З Петроса ніби є якась стежка в Ясіня, але я нею не ходив, точно не знаю.

Опубліковано

З Петроса ніби є якась стежка в Ясіня, але я нею не ходив, точно не знаю.

навіть не стежка, а маркований маршрут

Опубліковано

Дуже приємно чути, що група вже сформована.

Наскільки я зрозумів, що ми з laser в цю групу не попали?

дуже шкода =( хоч в принципі топікстартер і не оголошував про набір інших учасників.

mykola, якщо ви не передумаєте, то можна було б зколегуватися і все таки організувати щось подібне. нажаль мої друзі або таким не дуже цікавляться, або нема коли, нема здоров'я і т.п. а в карпати піти хочеться, і самому туди ніяк…

Опубліковано

Як можно знудитися в Карпатах?!!

Мені і двох тижнів не вистачає. Ми за один похід можем три хребта пройти з вершинами. Велосипедами це можливо. Але завжди мало. І зовсім не тягне до дому.

Опубліковано

%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D1%802013.jpg

16-18 серпня я їду на "Захід". тобто 19 числа я буду в Луцьку аби прийняти душ і перекласти рюкзак.

Далі бачу 2 варіанти: або зустріти день незалежності в поході (24 серпня на говерлі буде дуже символічно flag_ukraine.gif:_07: ), або в похід після свят. Обидва варіанти для мене рівнозначно прийнятні.

Якщо Микола підтвердить, то можем разом махнути туди, може ще хто бажає? дуже бажано з досвідом. Я в гори не лазив, максимум в криму трохи.

Опубліковано

Якщо йтимете Чорногорою на День Незалежності - не заблукаєте точно. Там стільки народу буде - ледве встигатимете "Добридень" відповідати. Але в горах місця вистачить всім.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...