madkot Опубліковано 5 Березня, 2013 в 14:11 #26 Опубліковано 5 Березня, 2013 в 14:11 Ні, в мене був Інтернет від Київстар, ну а Білайн по-моєму дочірня компанія. При чому тут дзвін, воно мені не потрібно булоБілайн - дочірня компанія ))) падсталом. йду за попкорном - АФТАР ЖЖЕШЬ, ПИШИ ИСЧО,,,,,Тормоз!!!Вилазь з під стола хватить робити с..с@ти мені. Ці компанії належать одній корпорації VimpelCom Ltdhttp://ru.wikipedia.... почитай і розберися!!!!Дитинко - ти б вибирав слова і думав що і кому пишеш, бо можна відхопити....якби був уважніший - заглянув у мій профіль на мій вік.а ще був би уважний - то побачив. що ці компанії злилися.
Zheny@ Опубліковано 5 Березня, 2013 в 14:13 #27 Опубліковано 5 Березня, 2013 в 14:13 Білайн=Київстар. Вірніше Київстар проковтнула білайн. І ніякі не дочірні. І ще - білайна вже не існує.Озбройся акронісом. Зроби "слєпок" диска Ц. Перестав вінду (попередньо зроби записи налаштувань ІР і зкопіюй документи і т.д.. )Тоді переставляй.
Andreykos Опубліковано 5 Березня, 2013 в 14:19 Автор #28 Опубліковано 5 Березня, 2013 в 14:19 Ні, в мене був Інтернет від Київстар, ну а Білайн по-моєму дочірня компанія. При чому тут дзвін, воно мені не потрібно булоБілайн - дочірня компанія ))) падсталом. йду за попкорном - АФТАР ЖЖЕШЬ, ПИШИ ИСЧО,,,,,Тормоз!!!Вилазь з під стола хватить робити с..с@ти мені. Ці компанії належать одній корпорації VimpelCom Ltdhttp://ru.wikipedia.... почитай і розберися!!!!Дитинко - ти б вибирав слова і думав що і кому пишеш, бо можна відхопити....якби був уважніший - заглянув у мій профіль на мій вік.а ще був би уважний - то побачив. що ці компанії злилися.Я б не сказав би, що твій коментар "афтарь..." дорослої людини, скоріше зараз так спілкуються підлітки років так 14-16.
Vadimm Опубліковано 5 Березня, 2013 в 14:21 #29 Опубліковано 5 Березня, 2013 в 14:21 знаєш, іноді краще не роботи нічого і прост сказати "НІ" Тишо?! а раптом йому знайома потім скаже "ні"? Шариш) Ну якщо так то заплати другу 50 гривень, він все зробить, а тобі потім буде "так". Як на мене 50 грн за "так" то не є дорого. Ну і якщо щось піде не так то ти завжди зможеш спригнути на друга "то не в мене, то в нього руки криві!". Бо якщо подруга через тебе не зайде вконтакт то ти імовірно в її очах станеш "казлом" і тоді точно "так" не дочекаєшся.
madkot Опубліковано 5 Березня, 2013 в 14:25 #30 Опубліковано 5 Березня, 2013 в 14:25 Я б не сказав би, що твій коментар "афтарь..." дорослої людини, скоріше зараз так спілкуються підлітки років так 14-16.не суди по людині за одне речення.
MANJAK11 Опубліковано 5 Березня, 2013 в 15:10 #31 Опубліковано 5 Березня, 2013 в 15:10 перенiс в гумор
LinerLutsk Опубліковано 5 Березня, 2013 в 16:01 #32 Опубліковано 5 Березня, 2013 в 16:01 Бокс по переписці))))) Аби не було так:
Maniko Опубліковано 5 Березня, 2013 в 16:38 #33 Опубліковано 5 Березня, 2013 в 16:38 І ще - білайна вже не існує.Но сайт то остався...
lerov Опубліковано 5 Березня, 2013 в 16:42 #34 Опубліковано 5 Березня, 2013 в 16:42 І ще - білайна вже не існує. Но сайт то остався... А що тут смішного?
sanbOK Опубліковано 5 Березня, 2013 в 17:05 #35 Опубліковано 5 Березня, 2013 в 17:05 Ні, в мене був Інтернет від Київстар, ну а Білайн по-моєму дочірня компанія. При чому тут дзвін, воно мені не потрібно булоБілайн - дочірня компанія ))) падсталом. йду за попкорном - АФТАР ЖЖЕШЬ, ПИШИ ИСЧО,,,,,Тормоз!!!Вилазь з під стола хватить робити с..с@ти мені. Ці компанії належать одній корпорації VimpelCom Ltdhttp://ru.wikipedia.... почитай і розберися!!!!.... і тут полетіли слюні во всі сторони. ))))і взагалі на підтримку провайдера за настройками подзвонить слабо?З.І. якщо ДГ підключення Митєвий інтернет то там все по ДХЦП, якщо домашні мережі то треба всього навсього ІР-шки прописати (є в пам'ятці абонента), якщо АДСЛ і модем бріджом аналогічно з ДМ ну і авторизатор, якщо ще не відключений скачти, запустити та ввести пароль (є в пам'ятці абонента).
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.