Andreykos Опубліковано 5 Березня, 2013 в 05:37 #1 Опубліковано 5 Березня, 2013 в 05:37 Знайома попросила перевстановити віндоус, в неї інтернет від датагрп.Чи потрібен якийсь диск? бо знаю , що раніше таке було в Київстар.
Yarchik Опубліковано 5 Березня, 2013 в 06:01 #3 Опубліковано 5 Березня, 2013 в 06:01 хай би знайома попросила іншого знайомого...
Zheny@ Опубліковано 5 Березня, 2013 в 06:05 #4 Опубліковано 5 Березня, 2013 в 06:05 Andreykos, ууу... як все погано... Потрібен один диск. Але не їй...
tolik79 Опубліковано 5 Березня, 2013 в 06:09 #5 Опубліковано 5 Березня, 2013 в 06:09 Знайома попросила перевстановити віндоус, в неї інтернет від датагрп.Чи потрібен якийсь диск? бо знаю , що раніше таке було в Київстар.в договорі написані усі дані
Zheny@ Опубліковано 5 Березня, 2013 в 06:19 #6 Опубліковано 5 Березня, 2013 в 06:19 tolik79, Розумієш, якщо людина вміє це робити в принципі, то не питалася б такого. Я думаю, що перевстановлення вінди (в даному випадку) це вставити диск "Zver" і натиснути кнопку "Установить ВСЁ!".ПІсля чого на борді з'являються теми типу "Допоможіть відновити інформацію після перевстановлення віндовз".
Andreykos Опубліковано 5 Березня, 2013 в 11:17 Автор #7 Опубліковано 5 Березня, 2013 в 11:17 Andreykos, ууу... як все погано... Потрібен один диск. Але не їй... Знаєш, тих знань, які я маю мені вистачає. Віндоус я більш-менш вмію встановлювати, тому що в свій час мене це цікавило, а вибач платити 100 грн за встановлення багато хто не може... Запитав я тому, щоб потім не ходити і лишній раз нічого не скачувати, бо рік назад в Київстарі було щось пов"язане з додзвоном і треба було окремо ставити драйвери. Звичайно, ви можете строїти з себе крутих профі, які 5 років відучились і зараз закритими очима ставлять вінду)
Yarchik Опубліковано 5 Березня, 2013 в 11:32 #8 Опубліковано 5 Березня, 2013 в 11:32 Andreykos, встановити вінду зможе й мавпа, навіть якщо її колись це не цікавило.Питання в іншому:1. Встановити віндовс варто грамотно, на свіжовідформатований диск, а не поверх існуючої системи з купою файлів.2. Перед перевстановленням вінди варто потурбуватися про збереження настройок (наприклад, того самого інтернету), аби потім відновити, а також файлів користувача, в т.ч. браузерних закладок, паролів, для дівчаток - обов'язково фоновий малюнок робочого столу і т.п.3. Після перевстановлення вінди треба її налаштувати. Не кажу вже про тонке налаштування шляхом оптимізації роботи служб комп'ютера, а хоча б щоб все працювало, як слід.Якщо в тебе є досвід в цій сфері - уперед! Але якщо немає - будь готовий до того, що почнуться питання на зразок: "А де папочка з моїми фотографіями?"А папочка - тю-тю... Або "А де мої закладки? А я забула пароль від контакта..."
Andreykos Опубліковано 5 Березня, 2013 в 11:37 Автор #9 Опубліковано 5 Березня, 2013 в 11:37 Andreykos, встановити вінду зможе й мавпа, навіть якщо її колись це не цікавило.Питання в іншому:1. Встановити віндовс варто грамотно, на свіжовідформатований диск, а не поверх існуючої системи з купою файлів.2. Перед перевстановленням вінди варто потурбуватися про збереження настройок (наприклад, того самого інтернету), аби потім відновити, а також файлів користувача, в т.ч. браузерних закладок, паролів, для дівчаток - обов'язково фоновий малюнок робочого столу і т.п.3. Після перевстановлення вінди треба її налаштувати. Не кажу вже про тонке налаштування шляхом оптимізації роботи служб комп'ютера, а хоча б щоб все працювало, як слід.Якщо в тебе є досвід в цій сфері - уперед! Але якщо немає - будь готовий до того, що почнуться питання на зразок: "А де папочка з моїми фотографіями?"А папочка - тю-тю... Або "А де мої закладки? А я забула пароль від контакта..."В цьому я розуміюсь десь так на 70%.Але ж бувають і форс-мажори (зникло світло) , тому я на всякий випадок копіюю необхідні фали на вінчестер)
Yarchik Опубліковано 5 Березня, 2013 в 11:41 #10 Опубліковано 5 Березня, 2013 в 11:41 Благослови тебе небо... і твою знайому...
Zheny@ Опубліковано 5 Березня, 2013 в 12:23 #11 Опубліковано 5 Березня, 2013 в 12:23 Andreykos, Я хотів було розписати, що робити. Ще в першому своєму пості. Але, передумав.Похвала і готові рішення не спонукають до дого, щоб вчитися на помилках. Інакше не навчишся.А от критика - якраз навпаки. Наступного разу, коли ти будеш намагатися перевстановити знайомій вінду - ти згадаєш як тебе тут "образили", і зробиш так як слід.
Slavco Опубліковано 5 Березня, 2013 в 12:26 #12 Опубліковано 5 Березня, 2013 в 12:26 Запиши на якомусь дуже другому місці драйвер до мережевої карти, що встановлена в той приречений комп. Вінда, яку ти будеш ставити, може не встановити сама драйвера до мережевої карточки. Тоді не буде інтернетів. Поставиш драйвер вручну і все. А параметри підключення до Нету треба дивитись в угоді, або виписати існуючі.. "Рука-ліцо".
lerov Опубліковано 5 Березня, 2013 в 12:38 #13 Опубліковано 5 Березня, 2013 в 12:38 Andreykos, ууу... як все погано... Потрібен один диск. Але не їй... Знаєш, тих знань, які я маю мені вистачає. Віндоус я більш-менш вмію встановлювати, тому що в свій час мене це цікавило, а вибач платити 100 грн за встановлення багато хто не може... Запитав я тому, щоб потім не ходити і лишній раз нічого не скачувати, бо рік назад в Київстарі було щось пов"язане з додзвоном і треба було окремо ставити драйвери. Звичайно, ви можете строїти з себе крутих профі, які 5 років відучились і зараз закритими очима ставлять вінду) Сам вигадав ? В цьому я розуміюсь десь так на 70%. А ти скромний P.S. Цікаво десь - це де?
Zheny@ Опубліковано 5 Березня, 2013 в 12:38 #14 Опубліковано 5 Березня, 2013 в 12:38 Він не вигадав.Просто для зручності Білайн (ще) видавав диска, де була програмуліна (не драйвери) яка сама створювала на робочому столі ярличок із логіном, парольм (прописаними) І дозволяла з'єднатися. Це типу, щоб руцями не робити ага...
madkot Опубліковано 5 Березня, 2013 в 12:55 #15 Опубліковано 5 Березня, 2013 в 12:55 Andreykos, ууу... як все погано...Потрібен один диск. Але не їй...Знаєш, тих знань, які я маю мені вистачає. Віндоус я більш-менш вмію встановлювати, тому що в свій час мене це цікавило, а вибач платити 100 грн за встановлення багато хто не може...Запитав я тому, щоб потім не ходити і лишній раз нічого не скачувати, бо рік назад в Київстарі було щось пов"язане з додзвоном і треба було окремо ставити драйвери.Звичайно, ви можете строїти з себе крутих профі, які 5 років відучились і зараз закритими очима ставлять вінду)знаєш, іноді краще не роботи нічого і прост сказати "НІ" - ніж зробити більш-менш і потім жалкувати коли вилізе якась бяка. тут сам буває якісь глюки почнеш лікувати чи при установці щось вилазить - сидиш і думаєш - воно мені треба? ))), це при тому що відлік підготовлених до повноцінної роботи (не лише вінду залити) вже сягає не одну сотню, та й серверів в свій час кілька десятків налаштовував.а 100 грн - це адекватна ціна за адекватну роботу.
Zheny@ Опубліковано 5 Березня, 2013 в 13:16 #16 Опубліковано 5 Березня, 2013 в 13:16 знаєш, іноді краще не роботи нічого і прост сказати "НІ" Тишо?! а раптом йому знайома потім скаже "ні"?
Andreykos Опубліковано 5 Березня, 2013 в 13:20 Автор #17 Опубліковано 5 Березня, 2013 в 13:20 знаєш, іноді краще не роботи нічого і прост сказати "НІ" Тишо?! а раптом йому знайома потім скаже "ні"? Шариш)
MACCEN Опубліковано 5 Березня, 2013 в 13:20 #18 Опубліковано 5 Березня, 2013 в 13:20 10 євро в день на адсенсі на такому сайті, скрін покажіть а то не вірю. Наші на адсенс не клікають, бо знають що з цього заробить власник сайту, а це не по феншую, як це так на мені ще й зароблять Якщо англоязичний трафік то може бути й 10 і більше, там люди на таке не заморочуються.
lerov Опубліковано 5 Березня, 2013 в 13:22 #19 Опубліковано 5 Березня, 2013 в 13:22 Він не вигадав.Просто для зручності Білайн (ще) видавав диска, де була програмуліна (не драйвери) яка сама створювала на робочому столі ярличок із логіном, парольм (прописаними) І дозволяла з'єднатися. Це типу, щоб руцями не робити ага...1. не КС, білайн2. більше, як два роки3. точно не дрова (програма автоматичних налаштувань мережевого з'єднання)4. качав ту програму з форуму Бізон не знав що був диск5. до чого там додзвон ??? (модему ж не було)ТС чув дзвін, але не знає де він.
Andreykos Опубліковано 5 Березня, 2013 в 13:24 Автор #20 Опубліковано 5 Березня, 2013 в 13:24 Він не вигадав.Просто для зручності Білайн (ще) видавав диска, де була програмуліна (не драйвери) яка сама створювала на робочому столі ярличок із логіном, парольм (прописаними) І дозволяла з'єднатися. Це типу, щоб руцями не робити ага...1. не КС, білайн2. більше, як два роки3. точно не дрова (програма автоматичних налаштувань мережевого з'єднання)4. качав ту програму з форуму Бізон не знав що був диск5. до чого там додзвон ??? (модему ж не було)ТС чув дзвін, але не знає де він.Ні, в мене був Інтернет від Київстар, ну а Білайн по-моєму дочірня компанія. При чому тут дзвін, воно мені не потрібно було
Zheny@ Опубліковано 5 Березня, 2013 в 13:41 #21 Опубліковано 5 Березня, 2013 в 13:41 10 євро в день на адсенсі на такому сайті, скрін покажіть а то не вірю. Наші на адсенс не клікають, бо знають що з цього заробить власник сайту, а це не по феншую, як це так на мені ще й зароблять Якщо англоязичний трафік то може бути й 10 і більше, там люди на таке не заморочуються. Це ти щойно з ким розмовляв??
madkot Опубліковано 5 Березня, 2013 в 13:47 #22 Опубліковано 5 Березня, 2013 в 13:47 Ні, в мене був Інтернет від Київстар, ну а Білайн по-моєму дочірня компанія. При чому тут дзвін, воно мені не потрібно булоБілайн - дочірня компанія ))) падсталом. йду за попкорном - АФТАР ЖЖЕШЬ, ПИШИ ИСЧО,,,,,
LinerLutsk Опубліковано 5 Березня, 2013 в 13:52 #23 Опубліковано 5 Березня, 2013 в 13:52 10 євро в день на адсенсі на такому сайті, скрін покажіть а то не вірю. Наші на адсенс не клікають, бо знають що з цього заробить власник сайту, а це не по феншую, як це так на мені ще й зароблять Якщо англоязичний трафік то може бути й 10 і більше, там люди на таке не заморочуються. Це ти щойно з ким розмовляв?? напевне, заблукав звідси ))))
maxima5171 Опубліковано 5 Березня, 2013 в 13:53 #24 Опубліковано 5 Березня, 2013 в 13:53 10 євро в день на адсенсі на такому сайті, скрін покажіть а то не вірю. Наші на адсенс не клікають, бо знають що з цього заробить власник сайту, а це не по феншую, як це так на мені ще й зароблять Якщо англоязичний трафік то може бути й 10 і більше, там люди на таке не заморочуються. Це ти щойно з ким розмовляв?? +1... не туда троха попав...
Andreykos Опубліковано 5 Березня, 2013 в 14:01 Автор #25 Опубліковано 5 Березня, 2013 в 14:01 Ні, в мене був Інтернет від Київстар, ну а Білайн по-моєму дочірня компанія. При чому тут дзвін, воно мені не потрібно булоБілайн - дочірня компанія ))) падсталом. йду за попкорном - АФТАР ЖЖЕШЬ, ПИШИ ИСЧО,,,,,Тормоз!!!Вилазь з під стола хватить робити с..с@ти мені. Ці компанії належать одній корпорації VimpelCom Ltdhttp://ru.wikipedia.... почитай і розберися!!!!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.