Перейти до змісту

Травіан

silia

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 94
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Читай тему уважніше :)

в першому пості все пише

ЗИ. на рахунок аллі я пасс. Я вже вступив в нормальне аллі , і уходити з його не збираюсь.

Так як воно мене цілком влаштовує, плюс до того міста союзників близькі один до одного, що вигідно при воєних діях :)

Опубліковано

Есть предложение.

Заметил что народ играет в эту игру, и многим нравится и у всех в душе есть желание создать Луцкий алл. Только есть проблемка мы раскинуты по всей карте по разных серверах ( и поэтому алла норм у нас не получится.

Вот по этому предлогаю народу поиграть покаместь в свое удовольствие на разных серверах разными расами, и выбртать то что его и не забывайте распростронять эту игру среди друзей)

Для норм алла нада:

1. Нормальное количествло людей

2. Хороший онлайн игроков

3. И регатся все сразу тоесть одновременно на одном серваке если в 12.00 то все в 12.00 а не через час, два или на следущий день (чем мы ближе друг к другу тем нам легче, а врагу труднее)

P.s. Подумайте на эту тему.

Говорю сразу что после того как чегото достиг на другом сервере начинать на новом с нуля не очень хочется.

Всем удачи.

Опубліковано

Привіт silia!

Акаунт заблокований через порушення тобою правил гри. Кожний гравець має право володіти тільки одним акаунтом. Однобічне постачання сировини в більших обсягах заборонено між гравцями, що грають на одному комп'ютері або гравцями що є заступниками один одному.

З метою запобігання повторного блокування, прочитай будь ласка правила гри ще раз:

» Правила гри

Якщо ти хочеш продовжити гру, то напиши повідомлення

гравцеві Multihunter та розберися з ним стосовно цієї ситуації.

:smile3:

• 2 тижня потому...
Опубліковано

поясніть де брати ресурси...понастраював я копальні і т.д., вроді б мало прибавлятись ресурсів - а ніфіга...

Опубліковано

построй есче склады и коморы!!!

если ты построил фермы и у тебя много народу то зерно будет очень медленно пополняццо!!!

Опубліковано

якраз-то з зерном всьо норм, а от глина гацтво не хоче добуватись, в мене дві глиняні копальні, але глина не прибавляєтсья (

• 1 місяць потому...
  • 4 тижня потому...
  • 3 тижня потому...
Опубліковано

не ... я только на ру4 остался ... на всех других, на которых играл, то поудалял.

Avatar, а ты сколько уже наса имееш, какое место, раса? ;)

Опубліковано

нормально ... но что мне в спиде не нравитцо, так это то, что там очень часто надо быть онлайн. тут, на обычном поменьше + я римлян, а это 2-а здания одновременно строитцо.

п.с.римлян, 500 место, 9-ть деревень, >5.5 к наса

Опубліковано
нормально ... но что мне в спиде не нравитцо, так это то, что там очень часто надо быть онлайн. тут, на обычном поменьше + я римлян, а это 2-а здания одновременно строитцо.

п.с.римлян, 500 место, 9-ть деревень, >5.5 к наса

Я на всех других поудалялл акки, на спид тоже уже забил...

Так что если кто захочет поиграть - пишыте.

• 1 місяць потому...
  • 2 року потому...
Опубліковано

Запрошую всіх хто грає в траву, або кому цікаво що це таке.

Кому цікаво прошу перейти по даній ссилці: http://www.travian.com.ua/

Народ хто грає в Луцьку в цю захопливу гру прошу вас відгукнутись, можливо в подальшому можна булоб створити свою команду.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...