Перейти до змісту

ПРОДАМ ДАЧУ с. Промінь

crazyromaha

Рекомендовані повідомлення

Продам дачу в с. Промінь 5-а лінія. Є світло і вода +вкопаний резервуар для води, як запас води містікстю 1000л. Участок 0.06 га=6соток, на якому є цегляний будинок (червоний) 30кв.м, одноповерховий з чердаком. Є грубка і льох 1.5*1.5*1.5м розмірами. А також, участок обгорожений сіткую, спереду є залізна брама, заїзд для машини асфальтований, обмостка навкруги будинку також асфальтована. Є виноградник з металевою конструкцією. Бунок має 2-ві кімнати, прихожу і терасу. На території є душова кабіна, туалет цегляний і сарайчик 3*2м. Ростуть плодові дерева і смородина. Доріжка від будинку до туалету і сарайчика вистелена бетонними плитами. Вода не стоїть зимою/весною, доїзд хороший, 200 метрів від зупинки, і 500 метрів від повороту на с. Промінь.

Фотографії зможу предоставити, і відповім на всі запитання.

ЦІНА: 9600у.о

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ЦІНА: 9590у.о

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

фото будь-ласка

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фотографії зможу предоставити, і відповім на всі запитання.

ЦІНА: 9600у.о

наявнiсть фото завжди дае бiльше шасiв продати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для початку хочу бачити справді зацікавлених людей, фотографії і все інше буде потім.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для початку хочу бачити справді зацікавлених людей, фотографії і все інше буде потім.

цiкава ви людина, це якби ви процесор продавали б, то фото нiкому не потрiбне, бо вони всi однаковi, а дачi всi рiзнi, й сума чималенька, та й нiби ви бiльш заiнтересованi щоб продати (й мабуть якнайшвидше) нiж потенцiальний покупець купити. Хоча, дiло ваше

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

UP.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

фото???????

Фотографії будуть трішки пізніше, коли погода стане кращою, щоб більш повно показати обєкт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ЦІНА: 9580у.о

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...
  • 3 тижня потому...
  • 3 тижня потому...

Пропозиція актуальна. Кого цікавить, пишемо в приват. Фотографій не виставляю. Детальний опис території і приміщення здійснив, більш детальну інформацію, можна отримати після візуального перегляду даного місця.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фотографій не виставляю. Детальний опис території і приміщення здійснив, більш детальну інформацію, можна отримати після візуального перегляду даного місця.

Спочатку обіцяв фото, потім ставиш умови... таке відчуття, що це не тобі треба продати... тим паче, що для Променя це зависока ціна і послугу ти нікому не робиш. Тому людей треба зацікавити, а то закрадається підозра, що фотографувати, то нема що, і опис твій - фуфло!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і місце хоча б орієнтовне на гуглокарті бажано показати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і місце хоча б орієнтовне на гуглокарті бажано показати

Від повороту на ліво на промінь, потрібно 400 метрів вперед в сторону с. Лаврова їхати. І далі метрів 100-150 в право від дороги. Все просто і звичайно. Будинок в дуже хорошу стані. Його просто потрібно бачити візуально, а не по фотографіях.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фотографій не виставляю. Детальний опис території і приміщення здійснив, більш детальну інформацію, можна отримати після візуального перегляду даного місця.

Спочатку обіцяв фото, потім ставиш умови... таке відчуття, що це не тобі треба продати... тим паче, що для Променя це зависока ціна і послугу ти нікому не робиш. Тому людей треба зацікавити, а то закрадається підозра, що фотографувати, то нема що, і опис твій - фуфло!

Опис не дасть повноцінної оцінки будинку і території вцілому - з цим я згідний. Я говорю про те, якщо людина і справді зацікавлена купівлею даного виду нерухомості, то краще буде відвідати обєкт і подивитись відразу на все. Декілька фотографій не зможуть передати повноцінної інформації про будинок чи територію, тому вважаю що опис - рівноцінний фотографіям. Якщо все влаштовує, можна відвідати, побачити, і отримати повну інформацію будь-якого типу. І нефіг арать тут, епте)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То це "Калина" чи "Промінь"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З карти видно, що це "Калина"на 100%

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це дачний масив Промінь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це дачний масив Промінь.

Мені якби все одно, але для чого вводити людей в оману?

Bezimyanni_4381867_8021660.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це дачний масив Промінь.

Мені якби все одно, але для чого вводити людей в оману?

Bezimyanni_4381867_8021660.jpg

Ну значить був не правий, хоча не факт що так було завжди. На карті показав, питання з нумерацією думаю вирішили.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фото пол года ждать ?

Будут)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...