Перейти до змісту

Шукаю скляні чашки для еспресо

Yarchik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хто знає, де в Луцьку можна купити точнісінько такі самі скляночки для кави еспресо? "Дуже схожі, але не такі" не підходять - треба з таким самим дном і формою :)

aLOYU.jpg

7ZJkz.jpg

Опубліковано

на складах за варшавкою, там я бачив багато різних кружок, склянок і т.д. і т.п. може там і є, але точно не скажу треба їхати і давитись/питати

Опубліковано

Хто знає, де в Луцьку можна купити точнісінько такі самі скляночки для кави еспресо? "Дуже схожі, але не такі" не підходять - треба з таким самим дном і формою :)

aLOYU.jpg

7ZJkz.jpg

Брэндовую посуду, а я думаю, что рюмка создавалась под Carte Noire, можно достать только у поставщика товара данного брэнда.

Опубліковано

Ух ты, Вадя, сипасиба, буду знать... ))))))) На хфранцузском оф сайте нуара эти рюмки светятся на многих фотках..... Имхо - это брэндовая посуда и на складе возле мясокомбината их не купить.....

Опубліковано

До речі, хтось звернув увагу - на другій запощеній мною картинці зліва зверху є напис - ESPRESSO RISTRETTO.

Відмітимо, що слово espresso написано саме так, як повинно бути - "еспрессо", а не "еКспрессо".

Водночас на тій же картинці біля скляночки є ніби кавова крапля, на якій трошки написано і намальовано.

Так ось, написано там саме EXPRESSO.

Знавці кави, чому так?

Опубліковано

Oli, похожи, но не они, на тех, что ты показываешь - дно тянется до верхней кромки рюмки, на Ярчика фотке - дно заканчивается строго по середине рюмки!

Ярчик, почему именно рюмки? Эспрессо должен быть горячим, а горячую рюмку держать, как минимум, не комфортно!

Опубліковано

Oli, дякую, за старання, але це все "не то".

Ось вдалося знайти цю ж чашку трохи з іншого ракурсу. Тож зверни увагу на те, яке товсте дно.

5enzZ.jpg

Ярчик, почему именно рюмки? Эспрессо должен быть горячим, а горячую рюмку держать, как минимум, не комфортно!

Та я взагалі каву не особо люблю :) Пригощають - п'ю. Сам не готую...

Але якщо кава буде так подана... питиму :) Може навіть кава-машину куплю :)

Опубліковано

Я думаю, что такое дно продумано спецом для того, что бы за него держать рюмку и руке не было горячо!

Ярик, источник последней фотки скинь плиз!

Опубліковано

100% посуда брендовая и в Украине вряд ли купить, разве что можно спрашивать как бонус при покупке кофемашины, но оч сомневаюсь!

И ещё одно объяснение понятия expresso - это капсулы для кофемашины

Опубліковано

"Дуже схожі, але не такі" не підходять

На Алєгро знайшов подібні, але не такі.

Питається: от якими буквами треба писати, що "не такі" не цікавлять? :)

Опубліковано

Yarchik, злий ти...

Та ні. Мені вкрай потрібні ці чашки на подарунок. І коли я бачу, що в цій темі з'явилася відповідь - я з невимовною надією відкриваю топік, сподіваючись, що хтось знайшов ці чашки й написав про це. Адже я чітко зазначив, що чашки "подібні, але не такі" не підходять. Значить, хтось знайшов саме такі, як мені треба! Ура! Тисяча моїх вдячностей тій людині!!!

Відкриваю тему. І що я бачу?

А бачу "такі, но не такі". Ви що, знущаєтеся з мене, так? :_11:

І це з самого ранку... Це ж при таких розклАдах який в мене настрій буде до бордовки... :(

Опубліковано

gaponyuk,

за варшавським ринком,як іти дорогою до воєнної частини,то наступний поворот ,там ще шось типу якоїсь таблички буде-головне дійдіть до військової частини а там і люди підкажуть

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...