Перейти до змісту

Linark - обманює покупців

datacopy

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Замовив у нього 2-ва планшета Ainol з теми http://board.lutsk.ua/topic/126774-prodam-plansheti-ainol-v-najavnost-v-lucku-z-garant/

Один був в наявності, то обіцяв в пятницю 15.02.13 передзвонити та продати. 2-гий обіцяв на суботу 16.02.13.

Субота, неділя понеділок - мої пододинокі дзінкі без відповіді.

Понеділок - повідомлення у приват - і знову пропав.

Так що не рекомендую з ним зв'язуватись. Дуже недобросовісний продавець.

p.s. Тему з моїх комплейном просто видалили, замісь того щоб дати йому можливість прокоментувати...

Опубліковано

Це ще не обманює. Він же ж не взяв в тебе гроші і не пропав з кінцями, як зараз часто буває.

А життя така штука що форс-мажор в будь-яку мить може статись.

Опубліковано

Слухай шановний, що це за х..ня, в чому я тебе обманув? чи я в вас взяв гроші?

в тому що я був не на звязку в вихідні дні і цим вас образив, бувають накладки і я здається відписав вчора в пп і уточнив актуальність замовлення, на що отримав відповідь: Хіба що буде якась мега знижка!

хочете халяви , ідіть купуйте на Аукро.

і не треба ср.ти в темі і створювати нові, а якщо хочете про щось поговорити в вас є мій номер.

Прошу модераторів видалити тему, або перенести цю істерику в флейм, якщо пан хоче ще поговорити

З.І вибачте за емоції.

Опубліковано

Один був в наявності, то обіцяв в пятницю 15.02.13 передзвонити та продати. 2-гий обіцяв на суботу 16.02.13.

Понеділок - повідомлення у приват - і знову пропав.

Ви щось плутаєте дні ; ви до мене звернулись в пятницю 22.02.13 р.

Шановний datacopy я хочу почути ваші аргументи, можна по телефону можна в пп або тему, в чому я "Дуже недобросовісний продавець" а то ви тему закинули, а аргументи ні

З.І якщо я своєї несвоєчасною відповіддю нарушив якісь ваші глобальні плани-вибачте.

Опубліковано

Мені шось по гарантії дай знать плз... бо люди хвилюються, а я крайній... Без претензій, просто вийди на зв"язок.

Блін, Mix в тебе ж є мій номер телефону, набери.

Опубліковано

тему переношу у флейм, видаляти думаю не варто, бо хто зайде й прочитае, той зробить правильнi висновки й зрозумiе, кому тут реклама, а кому антиреклама получилися

Опубліковано

перечитав декілька разів вброс - не знайшов об"єктивних причин для "нєгодованія".

От якби ТС, замовивши товар, проводив попередню оплату замовлення або хоча б якийсь завдаток, тоді згоден... а так, інколи краще жувати, ніж говорити.

Опубліковано

Продавец может и адекватный, только у меня так и не получилось у него купить планшет.

Написал я 21 февраля, как раз заранее 8 марта на подарок. В наличии не было, сказал что через день два привезет, ок. 26 фев. отписал "ніби приїхав, зараз подзвоню на АЛюкс і дам знати, бо фізично не встигаю.". Без вопросов, все мы люди, жду... 2 сообщения от меня с просьбой прояснить ситуацию... ответов не получил...уже 6 марта. Ок, у меня нет никаких претензий к продавцу, это просто факт.

Опубліковано

клон detected

Замовив у нього 2-ва планшета Ainol з теми http://board.lutsk.u...lucku-z-garant/ Один був в наявності, то обіцяв в пятницю 15.02.13 передзвонити та продати. 2-гий обіцяв на суботу 16.02.13. Субота, неділя понеділок - мої пододинокі дзінкі без відповіді. Понеділок - повідомлення у приват - і знову пропав. Так що не рекомендую з ним зв'язуватись. Дуже недобросовісний продавець. p.s. Тему з моїх комплейном просто видалили, замісь того щоб дати йому можливість прокоментувати...

Продавец может и адекватный, только у меня так и не получилось у него купить планшет. Написал я 21 февраля, как раз заранее 8 марта на подарок. В наличии не было, сказал что через день два привезет, ок. 26 фев. отписал "ніби приїхав, зараз подзвоню на АЛюкс і дам знати, бо фізично не встигаю.". Без вопросов, все мы люди, жду... 2 сообщения от меня с просьбой прояснить ситуацию... ответов не получил...уже 6 марта. Ок, у меня нет никаких претензий к продавцу, это просто факт.

Опубліковано

Чому клон?

Я бачу картинку такою:

продавець не вперше "пропадає", не виконуються попередні домовленності , що приносить розчарування потенційним клінтам і не бажання мати справи на майбутнє.

Опубліковано

крім усього співпадають і дати замовлення "двох" користувачів. схоже на збіг?

хоть убий не бачу де дати співпадають! тикни носом!
Опубліковано

Ви щось плутаєте дні ; ви до мене звернулись в пятницю 22.02.13 р.

Написал я 21 февраля

Думаю, Linark, краще знає

не впевнений, що така аналогічна запарка могла трапитися практично в один день з двома різними людьми.

Опубліковано

Вопросов больше не имею... Ошибочка вышла. Прошу понять и простить.

Але погодьтеся, схожі ситуації, правда?

Опубліковано

Могла статися, планшет привабливий потенційним покупцям за ціною. В обох випадках люди чекали.

В магазин привезли "дефіцит", створилася черга бажаючих з одинаковими "клонованими" намірами придбати.

Опубліковано

Saddy, я Антаріуса знаю особисто, це не клон

А що, те що ти знаєш людину особисто виключає можливість мати нею два акаунта? Інтєрєєєєєсно. Хоча також не бачу зв'язку між цими ніби-то клонами.

А по темі, не знаю як це назвати, має Linark звичку пообіцяти і не виконати, наприклад обіцяє знайти запчастину і подзвонити чи написати в ПП, але чи забуває чи що. Обманом це назвати важко, але факт є факт. Купував в нього болгарку і перфоратор, єслі шо.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...