Перейти до змісту

привод LG super-multi....

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Привіт всім, таке питання зібрав нового компа та є маленька проблема за місяць уже третій раз пропадає Двд-ром.....спочатку грішив на кабель сата(думав десь перегнув) та в результаті помітив що він появляється знов після відімкнення його від БЖ...от тепер сидю і думаю чи то привод-гуано чи то шо нашаманити треба???....може хтось стикався з таким.....? (мат плата-MSI ZH77A-G43, БЖ-Chieftec CFT-750-14CS, Горе-lg supermulti gh24_ns95 sata int bulk black 24x)

Опубліковано

Пробував в біосі привод система бачить а в вінді-ні...систему переставляв між першим і другим вимкненням...і зрозумів шо помагае тількі відключення від бж....коли ставиш диск в нього то вівн шалено гуде не понятну кількість часу і потім заспокоюється але нічого не відбуваеться....

Опубліковано

от тепер собі думаю....він то на гарантії але як докажеш він ж сам собі коли схоче вирубаеться певної послідовності нема........

Опубліковано

от тепер собі думаю....він то на гарантії але як докажеш він ж сам собі коли схоче вирубаеться певної послідовності нема........

Та начебто мають замінити, дефект є, хоч і тимчасовий... А чия гарантійка?

Опубліковано

Та начебто мають замінити, дефект є, хоч і тимчасовий... А чия гарантійка?

Медіамаркет (не в якості антиреклами повністю задоволений послугами, це перший такий "випадок" з комплектуючими)

Опубліковано

ТС, для "чистоти експеременту" варто:

1. По можливості потестити привід на іншій материнці.

2. Подивитися чи є оновлення ПЗ (прошивки) привода на оф-сайті.

Хоча скоріше всього це глюк саме привода, так-що якщо на гарантії - значить в сервіс.

Опубліковано

та як протестити кажу ж він працюе а вирубаеться не під час роботи а в стані "спокою".......рано ще був.....приходжу з роботи включаю вже нема.....на рахунак гарантійки то піду завтра хлопців просити щоб поміняли чи забрали на ремонт.....бо ця ситуація мене трохи вже нервує....першого разу думав шо я тупанув...другого, що-прикра випадковість....третій раз довів шо то не так.....саме головне шо в мене було 4 привода 1 з них НЕк ним я був дуже не довольний, а от LG були норм всі.....трохи тепер розчарований....

Опубліковано

та як протестити кажу ж він працюе а вирубаеться не під час роботи а в стані "спокою".......рано ще був.....приходжу з роботи включаю вже нема.....на рахунак гарантійки то піду завтра хлопців просити щоб поміняли чи забрали на ремонт.....бо ця ситуація мене трохи вже нервує....першого разу думав шо я тупанув...другого, що-прикра випадковість....третій раз довів шо то не так.....саме головне шо в мене було 4 привода 1 з них НЕк ним я був дуже не довольний, а от LG були норм всі.....трохи тепер розчарований....

Яке ремонт, однозначно заміна... хоч кожного тижня на новий ремон приносити...

Опубліковано

Сходив в магазин....там мене відправили в сервісний........в сервісному зробили "квадратні" очі і сказали шо без оригінальної гарантійки хай самі мене обслуговують......вернувся, посварився-сказали шо протягом дня гарантійку підвезуть і мені передзвонять......коротше терпіння все менше і менше

Опубліковано

відзвонились....сказали шо можна занести в сервісний "Медіа", а то шо LG не знає, що оригінальних гарантійок до приводів не постачає то вина LG......завіз, здав-думаю нічого я не добьюсь.....бажання, щось купувати ще там взагалі пропало.

Опубліковано

Сьогодні дзвонили з сервісу.....сказали шо привод-роботчий....нічого я не добився))))) Маю тільки з того "життєвий урок".............і привод з "характером"

Опубліковано

Сьогодні дзвонили з сервісу.....сказали шо привод-роботчий....нічого я не добився))))) Маю тільки з того "життєвий урок".............і привод з "характером"

В підтримку-

особисто мав діло

В Луцьку

Продавець відразу видався зухвалим, недобрим.

На скарги покупців по телефону при мені не цурався -їх посилати.

Надіюсь у мене не винекне необхідності в ремонті,

дуже не хочеться звертатись туди.

А от що до вибору- це право кожного

хочеш дешевше буть-ласка , але без гарантії нормальної та зверхність продавця!!!

Опубліковано

В підтримку-

особисто мав діло

В Луцьку

Продавець відразу видався зухвалим, недобрим.

На скарги покупців по телефону при мені не цурався -їх посилати.

Надіюсь у мене не винекне необхідності в ремонті,

дуже не хочеться звертатись туди.

А от що до вибору- це право кожного

хочеш дешевше буть-ласка , але без гарантії нормальної та зверхність продавця!!!

Просто цікаво, а коли це було? бо наскільки мені відомо вони звільнили одного такого продавалу ввосени.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...