Перейти до змісту

Виставка картин в Coffe In

Plum

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В кав'ярні Coffe In проводяться виставки картин місцевих митців. На даний момент там відкрилась експозиція картин молодої луцької художниці Наталки Юхимчук. Всім, хто любить рибок і кроликів, яскраві фарби і веселий, майже дитячий романтизм -- рекомендую зайти, помилуватись, а можливо і купити шматочок милого добра собі додому чи на подарунок :)

Опубліковано

це на Винниченка, ліворуч від будинку офіцерів (де колись було кафе "Ірина"). Фоток немає, бо виставляти фотки картин, зроблені на телефон, вважаю непристойним :)

Опубліковано

А я все чекаю, що Масік похвастається новим картинами з ароматом кави.

Якщо це ще ті, що були цього тижня,то гарні роботи, мені сподобався Олег Скрипка, саме таким я його і відчуваю, Крокодил-губернатор, пес куб (точної назви не пам'ятаю) такі яскраві і легко захплюючі картини.

Чекаю на чергові анонси.

Опубліковано

Олег Скрипка, саме таким я його і відчуваю, Крокодил-губернатор, пес куб

Так, саме вони :)

Опубліковано

А я все чекаю, що Масік похвастається новим картинами з ароматом кави.

Якщо це ще ті, що були цього тижня,то гарні роботи, мені сподобався Олег Скрипка, саме таким я його і відчуваю, Крокодил-губернатор, пес куб (точної назви не пам'ятаю) такі яскраві і легко захплюючі картини.

Чекаю на чергові анонси.

Laska, Вадим сделал за меня работу, запостил анонс! С пятницы и целый месяц наше кафе будут наполнять пазитиффом картины молодой художницы Наталки, мне они оч пришлись по душе - реальный ПАЗИТИФФ! А самое главное,что посетителям нравится и они с удовольствием "гуляют" по картинам перед тем как попить кофейку! Велкам и Вам!

Опубліковано

сделал за меня работу

завтра зайду за зарплатою на каву :)

такі яскраві і легко захплюючі картини

як і сама Наталка :)

Опубліковано

сделал за меня работу

завтра зайду за зарплатою на каву :)

такі яскраві і легко захплюючі картини

як і сама Наталка :)

Вадя нивапрос ))))) ТОка будет ешо лучше, если во вторник, я завтра с детками на хазяйстве дома!

Опубліковано

Так, дякую, "прогулянка" картинами піднімає настрій після важкого трудового дня :). Відчувається, що авторка в душі - дитина, яка дарує свою радість усім через картини.

Дякую авторці і Масіку (колективу кав*ярні) за позитив!

Опубліковано

Скажу відразу. На картини потрібно йти дивитися вдень!

Художниця також не обходить увагою оформлення своїх робіт - більшість з них у масивних старих рамах.

Деякі з робіт я б однозначно хотіла бачити на стінах у себе в домі :)

• 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...