Перейти до змісту

Де вибрати дачу?

Nutka

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго дня.

Таке питання: хочемо купити дачу, э два варiанти. Одна дача на Променi, а друга в Гаразджi. Якi плюси i мiнуси того чи iншого мiсця. Ваша думка?

Опубліковано

Гаразджа + озера,ліс.

Це також для мене один з жирних плюсів.

Опишу більш детально інформацію.

На Промені: 8 соток(+), хатина 3*4(-), в гарному стані, потребує незначної доробки, участок в низовині(-), 500 м від зупинки. Ціна дешевша на 1 тис у.о.

В Гаразджі: 6 соток, Хатина 5*6, трохи потребує ремонту, участок рівний, але не оброблений. 50-70м від зупинки. + ставки, ліс.

Приваблює і той і той варіант, щоб вибрали ви?

Опубліковано

На Полонці є Чорногузка і між Полонкою і переїздом є ставки, щоб з вудкою посидіти.

А взагалі - от що значить правильно поставлене питання: в одній темі - краще Промінь, тут - Гараджа. :)

Опубліковано

На Полонці є Чорногузка і між Полонкою і переїздом є ставки, щоб з вудкою посидіти.

А взагалі - от що значить правильно поставлене питання: в одній темі - краще Промінь, тут - Гараджа. :)

Тодi не будо варiанту Гаразджа, а тепер ось думаэмо, де вибрати. А про Чорногузку я реально забула, тепер я взагалi в ступоpi. Хоч бери i двi купляй. Ту тему створювала, бо реально не знала, що туди iде.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

бери в Гаразджі.

п.с. Проміньська маршрутка й так постійно забита.

Дивлячись де дача в Промені.

Є електричка й купа автобусів в напрямку Берестечка : Суховоля, Демидівка, Лаврів...

В гаразджі + це озеро й ліс.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...