Перейти до змісту

Як Ви потрапили на борду?

HWman

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

1_1_boardlogo3.png

Отже, давно хотів створити такого роду тему, але весь час було влом, навіть і не знаю чому. Моя історія:

Десь близько двох років тому попросили розмістити оголошення "в інтернеті" про продаж нерухомості, від знайомого ще раніше чув, що є така собі дошка оголошень, зовуть її луцька борда, ну що ж гугл направив сюди, оголошення розмістив, дай думаю гляну шо тут, як тут, порився на форумі, перечитав пару трійку топіків... так і тут залишився :)

Будь ласка аби хоча б з 10 постів аби 2-3 було по темі - було б чудово, ато зараз почнеться тут і політика і якість життя і всяке інше.

• Відповідей 67
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

А мене сюди привів файлообмінник датагруп :0123:

В ті далекі часи коли інтернет не був безлімітним, а 30 Гб в місяць забезпечували потреби повністю.

Опубліковано

мені один знайомий запропонував тут розмістити оголошення про продаж монітору (продав його за 1 день), і відтоді я тут.

Респект Борді :0123:

Опубліковано

30 Гб в місяць забезпечували потреби повністю.

Вони не забезпечували, просто тоді був ліміт і він постійно мусолив.... Коли безлім то ні за що не переживаєш, навіть якщо споживання на рівні 10гб. Саме із-за лімітів і демпінга ОГО, в ті часи купа знайомих покинула Дата-груп.

Опубліковано

Десь близько двох років тому...

....

Будь ласка аби хоча б з 10 постів аби 2-3 було по темі - було б чудово

HWman 4 549 сообщений

..і не говори.... і не говори...

Опубліковано

Підгледів, як на борді постив один давній друг :_12: .

Доречі, коритуючись нагодою, передаю привіт Deemon'ові :0006: !

30 Гб в місяць забезпечували потреби повністю.

Вони не забезпечували, просто тоді був ліміт і він постійно мусолив.... Коли безлім то ні за що не переживаєш, навіть якщо споживання на рівні 10гб. Саме із-за лімітів і демпінга ОГО, в ті часи купа знайомих покинула Дата-груп.

На днях тільки прейшов на повний безліміт. До того користувався "безлімітом" з обмеженням 50 Гб. Пребрав - тільки двійчі за 2-3 роки користування. Другий раз в цьому році. Це і була основна причина переходу, а не значна перевага в шв. (з 5 Мб\с на 50 Мб\с).

Опубліковано

нагуглив :) щось там шукав і випадково попав сюда

спочатку перечитував, :0070: потім помаленьку почав відписуватись,

ось вже на початку березня я тут 5 років! :_04:

Опубліковано

А я вот вспоминала, вспоминала...и не вспомнила как я сюда попала еще в 2007году...сначала мне тут не понравилось, есть у Борды свои...темные стороны, как у Луны)))))))))))Но потом нашла через форум работу у kostya, он много хвалил форум...чаще стала заглядывать, со временем втянулась)))Вот сижу теперь и днем и ночью)))

Опубліковано

кажу як є - не памятаю як попав, в смислі я не був п'яним, просто не памятаю як попав :). Здається, попав сюди тому, що користувався інтернетом від Фотаком.

Опубліковано

в 2008 році друг порекомендував

Довго ж ти збирався з духом :_09:

от так знаходяться "мультікі" :)
Опубліковано

HWman 4 549 сообщений ..і не говори.... і не говори...

99% із цього флуд, простіть мене модери :_11:

спочатку перечитував, потім помаленьку почав відписуватись,

Ось і я так.

Опубліковано

kmd написал в icq и попросил зарегаться

А я якраз тестував нет в Камінь-Каширську, і kmd консультував мене по деяким питанням, потірбно було перевірити що працює, а що ні. Каже зайди на board.lutsk.ua. Нету не було я не зміг зайти, а назву запам'ятав. І вже на роботі зайшов, зарегався і залишився.

Все це тоді називалося словом "Луцькі мережі"

Опубліковано

А як пов'язані Фотаком і Борд? :_08:

Луцькими мережами.

А я подумав що тут щось більше .... :0039: ( дуже часто його тут приплітають)

Опубліковано

дуже часто його тут приплітають

а що більше тобі потрібно? Все починалося із Луцьких мереж, які були частино фотакому. Потім не стало фотакому і не стало луцьких мереж. Залишився форум, борда.

Опубліковано

lerov, наскількі я памятаю, коли підписував контракт на тоє діло під назвою "інтернет", мені дали листівку, де була адреса борди (а може і не було). Ну щось таке, але точно я сюди попав після підключення інету від Фотаком. Я чогось довго думав що борда, це офіційний форум Фотакому

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...