Перейти до змісту

не заходить Вконтакт

Andriy_L

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В мене така проблема

на сам сайт заходть а авторизуватися не можу. пише:

Не вдається пройти авторизацію по захищеному з'єднанню. Найчастіше це відбувається, коли на Вашому комп'ютері встановлена ​​невірна поточна дата і час. Будь ласка, перевірте налаштування дати і часу в системі і перезавантажте браузер.

це в Opera така фігня.

а через Internet Explorer заходть, але працюе з глюками.

допоможіть!!!

Опубліковано

В вк не а помилки про час і дату)0

в тебе вірусякі на желізі явно є, чистка допоможе. Ну або відкатай систему на 2місяця назад.

якщо є лишні гроші то пиши в пп. Допоможу

Опубліковано

вірусякі на желізі

Поржав, дякую! Просто сповз під стіл.

Andriy_L,

1) Який антивірус стоїть? (підозрюю, що аваст..)Замінити на НОД32 і просканувати. Або Утиліткою CureIT від ДРВеб-а.

2) Почистити кукі в браузері.

3) замінити браузер на Файрфокс / Хром.

4) Забути про фкантактє і зайнятися чимось корисним.

Опубліковано

В вк не а помилки про час і дату)0

в тебе вірусякі на желізі явно є, чистка допоможе. Ну або відкатай систему на 2місяця назад.

якщо є лишні гроші то пиши в пп. Допоможу

Понос слов, запор мыслей.Не дай Бог приглашать такого "мастера"

Опубліковано

Теж мені проблема. Ай-ай-ай все звіздец, кінець світу.

Ну так радій що не заходить на цей гівносайт. Піди подивись на життя в реалі, а не з контакта.

Опубліковано

Людина спитала, як їй вирішити певну проблему. І як вже мені остогидли нитики, які не можуть стриматися від своїх коментарів типу "піди подивись на реальний світ!!!", "контакт - зло!!!" і щось в цьому дусі.

Щодо самої проблеми, вона полягає в браузері. Можливо "куки" взагалі відключені. Але я б все ж таки радив переходити на firefox. В гіршому випадку на хром :)

Опубліковано

Радій-радій ... ТОже мені, відписалися люди які з борди не вилазять ніколи)))))

Людина спитала, як їй вирішити певну проблему. І як вже мені остогидли нитики, які не можуть стриматися від своїх коментарів типу "піди подивись на реальний світ!!!", "контакт - зло!!!" і щось в цьому дусі.

Щодо самої проблеми, вона полягає в браузері. Можливо "куки" взагалі відключені. Але я б все ж таки радив переходити на firefox. В гіршому випадку на хром :)

Згадалася фраза одного бордівця "Спитай де купити туалетний папір, нарадять ср*ти менше")))))

Опубліковано

Поставив Мозілу і все заканало.дякую

а на раунок того що контакг гівно то це і так ясно.

але самому коли зайти треба і не канає а треба......... мучитися то ну його в опу.

всім дякую за допомогу!!!!

Опубліковано

Zheny@, ви ж досвідчений користувач, і маєте знати, що сам Інтернет є великим болотом, а Контакт - це лише його маленька копія. В Інтернеті є багато чого корисного, але в тисячі разів більше непотрібного.

З плюсів даної соц. мережі можу вважати тільки аудіохостинг. І нічого більше. Просто більшість живе на стериотипах, що в ВК сидять одні "ТП" і ідіоти, часом забуваючи, що ці стериотипи прийшли саме звідти. І чи не легше порекомендувати людині вирішити проблему технічного характеру, аніж вдаватися в деталі чи втручатися в її особисте життя, даючи поради, яких вона не потребує?

Опубліковано

Ну так радій що не заходить на цей гівносайт. Піди подивись на життя в реалі, а не з контакта.

У нас тут свій ВЄ КА ;)

Опубліковано

Інтернет є великим болотом

Для кого болото, а для когось спосіб заробляти, працювати, відпочивати та навчатися. В деякій мірі ВК можна вважати сайтом для відпочинку із певними "але". Просто дехто там фактично живе. На парах на телефоні (переписуються із сусідом по парті..ппц), не встиг прийти додому - вконтакт, бо вдрух там хтось щось на стіні нашкрябав?!

Болотом можна назвати будь-який флейм-форум, окрім технічних (спеціалізованих). Тут тема була, про "скільки часу ви можете провести без борди?". Так вот, можна багато, як людина, особливо, коли є чим зайнятися або хочеться відпочити. Як модератор, то тут дійсно треба жити (особливо барахолка..).

Для мене інтернет - це засіб зв'язку та інструмент для роботи. З дому зайти на робочий сервер і щось там крутити. Зв'язатися із тіткою, що жиє за Уралом, і яку не бачив років та 27-30. Скайп рулить. Не Контакт.

По темі: Я так зрозумів, що ТС вирішив свою проблему і тему можна прикрити.

Опубліковано

Інтернет є великим болотом

Для кого болото, а для когось спосіб заробляти, працювати, відпочивати та навчатися. В деякій мірі ВК можна вважати сайтом для відпочинку із певними "але". Просто дехто там фактично живе. На парах на телефоні (переписуються із сусідом по парті..ппц), не встиг прийти додому - вконтакт, бо вдрух там хтось щось на стіні нашкрябав?!

Болотом можна назвати будь-який флейм-форум, окрім технічних (спеціалізованих). Тут тема була, про "скільки часу ви можете провести без борди?". Так вот, можна багато, як людина, особливо, коли є чим зайнятися або хочеться відпочити. Як модератор, то тут дійсно треба жити (особливо барахолка..).

Для мене інтернет - це засіб зв'язку та інструмент для роботи. З дому зайти на робочий сервер і щось там крутити. Зв'язатися із тіткою, що жиє за Уралом, і яку не бачив років та 27-30. Скайп рулить. Не Контакт.

По темі: Я так зрозумів, що ТС вирішив свою проблему і тему можна прикрити.

Так.тему можна закривати !!!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...