Перейти до змісту

Мероприятия на день независимости

Chill

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Господа, кто в курсе, что будет 24 и 25? В плане культурно-развлекательных мероприятий? А то здесь не нашел, может просто плохо искал...

Думаю, не мне одному будет полезно, признавайтесь, плиз, кто что знает :D

P.S. По ходу сам нашел кое-что:

ПТ – 24.08– 10:00 – Київський майдан-пр.Волі-вул.Винниченка-пр.Перемоги-Меморіал Слави – урочисте віче та святкова хода з покладанням квітів до пам'ятних знаків борцям за волю і незалежність України

ПТ – 24.08– 10:00 – Луцький замок – Міжнародний молодіжний фестиваль історичного фехтування і реконструкції історичних подій "Сталева троянда"

ПТ – 24.08– 11:00 – Луцький замок – Міжнародний ярмарок за участю майстрів народної творчості

ПТ – 24.08– 13:00 – Театральний майдан – громадська акція "Українська вишиванка"

ПТ– 24.08– 20:00 – центральний вхід в парк культури і відпочинку ім.Лесі Українки – мистецька акція "Вишиванко, моя вишиванко"

СБ – 25.08– 9:00 – центральний парк культури і відпочинку ім.Лесі Українки –конкурс флористичної майстерності в рамках свята квітів "Луцьк квітучий"

НД – 26.08– 19:00 – облмуздрамтеатр – Міжнародний джазовий фестиваль "New Cooperation. Замость-Луцьк-2007"

НД – 26.08– 19:00 – Народний дім "Просвіта" – урочиста церемонія закриття 3-го фестивалю аматорського та професійного кіно "Моє місто - моє життя"

Кто может что знает про какой-то концерт в субботу?

Опубліковано

25 числа при вході в парк буде концерт Бортнікова та OutCry-я + ще якісь киїські гості. Саша казав, що буде мега крутий звук. Так що раджу прийти.

Опубліковано
Ото вже культурная пльограма.... тьху на них!

Поеду в лес!

И то правда :D

Но на концерт можно было бы сходить...

Опубліковано

Кузьма та рух електронів по-луцьки.

По ходу виступу зірки пропала електроенергія на сцені, хоча навколо всі вивіски світилися. Наші організатори як завжди підготувалися...

Опубліковано
Кузьма та рух електронів по-луцьки.

По ходу виступу зірки пропала електроенергія на сцені, хоча навколо всі вивіски світилися. Наші організатори як завжди підготувалися...

Лол однако... :bayan:

Вот чому і до нас так всі і хочуть їхать виступать... :D

Опубліковано

Ага... Был я вчерась на том концерте :blink: Кузьма то еще выступил, а вот малышка Ньютон... Хз... Хотя говорили. что где-то через пол часика свет все ж дали, но народ успел разойтись :blink:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...