Перейти до змісту

game.lutsk.ua Пропонується на розгляд

kmd

Рекомендовані повідомлення

• Адміністратори

Дизайн www.game.lutsk.ua

від "Sili"

www.game.lutsk.ua/silia

Допрацювати і підігнати під структуру проека треба, хоч це не є великою прблемою.

Потрібні відгуки.

Читаємо відгукуємось висловлюємось.

тіпа сабж!:))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори
гуд

Мало.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

доработается

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А мені не дуже :):):)

Від первоначальної ідеїї дизайну через брак знань та досвіду залишилось близько 50% :)

Але всежтаки краще ніж стандартний дизайн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нічо не розумію, конкретніше треба

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нічо не розумію, конкретніше треба

Зайди на http://game.lutsk.ua/silia/

Подивившись вискажи тут свою думку :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зайди на http://game.lutsk.ua/silia/

Подивившись вискажи тут свою думку  :)

вот и 1024 мессаг :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вот и 1024 мессаг :)

Воть кажись і закінчили обсуждать дизайн сайту :)

Чьо ніхто нічого більше не думає по цьому поводу? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

Щось по цьому поводу вирішили ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нету у нас эстетов

нам и так хорошо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заказували рецензій.... ну тади пАлучітє і распішітєсь:

1. Шапка вверху з урлом:

- не достатньо контрастний напис "ввв.гаме.... і т д", його б не мішало б або світлим на темному фоні, або ж темним по світлому фоні, тобто фон - якщо з переходами то не такими контрастними - від світлого до геть чорного.

- той же напис краще дивитимиться по центру, логічно не обосновано чого це якась фігурка ігрового персонажу зміщає його в бік, вона шо на сторінці більш важлива за головну назву??? ніпарядок!

- каунтер справа в шапці взагалі на темному фоні пропав і перетворився ефимерного привида, значица фон бажано все ж світлинький

- шо за фігня висить за написом "ввв.гаме.... і т д" ??? - сама не розпізнається і напис не дає читати нормально, думаю зайва, ніхто не захоче сидіти і пів-години медитувати на неї в спробах розгадати її призначення.

- фраза "Луцькі мережі" неконтрастна і пропадає на рябому фоні - або висвітлити фон або наситити темні області фрази

- чому обрізана нижня частина всієї конструкції? Не тільки тінь а й навіть покоцані рамки кругів! Справляє враженя шо або пару ріблів за додаткове місце недоплатили або сторінку верстали на калькуляторі "Сітізен"

2. Менюшка зліва.

- у вспливаючих вікнах обрізуються написи, їх аж капець треба робити ширшими!

3. Центральна частина сторінки:

- чому фон відрізняється від верхньої частини сторінки, де розміщений заголовок, складається враження що верх і низ розділені спеціально і мають різне призначення(а не являються єдиним цілим сайту)

- не використовувати того дурного шрифту з засічками, важче читається і справляє враження що відкрив не сайт а якийсь документ у Ворд"і, яб сказав шо взяти такий як у менюшці.

Думаю шо на перший час буде достатньо, це моя власна думка і взагалі то самі напросились :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Порежь картинку а не целым файликом в 60 кил. и фон css-ом сделай или тем же хтмлом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1. Шапка вверху з урлом:

- той же напис краще дивитимиться по центру, логічно не обосновано чого це якась фігурка ігрового персонажу зміщає його в бік, вона шо на сторінці більш важлива за головну назву??? ніпарядок!

Не ніпарядок а асиметрія :)

- шо за фігня висить за написом "ввв.гаме.... і т д" ??? - сама не розпізнається і напис не дає читати нормально, думаю зайва, ніхто не захоче сидіти і пів-години медитувати на неї в спробах розгадати її призначення.

Взагаліто картинка мала бути більша але за рахунок відведення більшого простору під статі пришлось зменшити.

- чому обрізана нижня частина всієї конструкції? Не тільки тінь а й навіть покоцані рамки кругів! Справляє враженя шо або пару ріблів за додаткове місце недоплатили або сторінку верстали на калькуляторі "Сітізен"

В мене відображаєтся коректно :) Можливо в тебе інше розширення в мене 1024х768

2. Менюшка зліва.

- у вспливаючих вікнах обрізуються написи, їх аж капець треба робити ширшими!

Зновуж таки, напевне розширення.

3. Центральна частина сторінки:

- чому фон відрізняється від верхньої частини сторінки, де розміщений заголовок, складається враження що верх і низ розділені спеціально і мають різне призначення(а не являються єдиним цілим сайту)

Це вже, вроді, не я зробив. Точно не памятаю, але вроді було спочатку однотипне.

- не використовувати того дурного шрифту з засічками, важче читається і справляє враження що відкрив не сайт а якийсь документ у Ворд"і, яб сказав шо взяти такий як у менюшці.

не догнав про що ти, які засічки?

Думаю шо на перший час буде достатньо, це моя власна думка і взагалі то самі напросились  :)

Взагалі то це мій перший блін. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гы :)

Сіля радуйся шо інквізитор на мопеді зараз сидить і часу в нього для нетсерфінгу замало. А то він тут би понаписував тобі. ВІН ж страшний і грозний дизайнер з н-річним стажем.

Р.С. Інквізитор як там тобі без виділеного каналу отдельного кабінету іще кучою непоітних приколів старої роботи :):):)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

за что же вас турнули?

p.s. или вы радуетесь что не посадили?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливо в тебе інше розширення в мене 1024х768

Може бути, сьогодні зайшов з правильного комп’ютера то з менюшкою все нормально. Але на ту сторінку будуть заходити з різними розширеннями екрану так шо треба передбачати однакове відображення на різні настройки

не догнав про що ти, які засічки?

які на шрифту сторінки, ним написано: "Тут ви можете завантажити ігри з нашого каталогу...", "Деякі ігри подані у вигляді ..." Цей шрифт - кака яка дуже паршиво сприймається, треба використовувати такий або подібний як у менюшці зліва.

Р.С. Інквізитор як там тобі без виділеного каналу отдельного кабінету іще кучою непоітних приколів старої роботи 

як співає Софія Ротару: "Сумно, сумно аж за край..." :)

за что же вас турнули?

p.s. или вы радуетесь что не посадили?

<{POST_SNAPBACK}>

кого це турнули? :) я просто перейшов на інше місце роботи

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1. Шапка вверху з урлом:

- не достатньо контрастний напис "ввв.гаме.... і т д", його б не мішало б або світлим на темному фоні, або ж темним по світлому фоні, тобто фон - якщо з переходами то не такими контрастними - від світлого до геть чорного.

- каунтер справа в шапці взагалі на темному фоні пропав і перетворився ефимерного привида, значица фон бажано все ж світлинький

- фраза "Луцькі мережі" неконтрастна і пропадає на рябому фоні - або висвітлити фон або наситити темні області фрази

Нарешті поняв свою помилку. В мене на моніторі виставлена висока "Гама" тому і зробив під себе забувши що в решти інакше а на стандарті якесь взагалі темне вийшло :P

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...
Дизайн  www.game.lutsk.ua

від "Sili"

www.game.lutsk.ua/silia

Допрацювати і підігнати під структуру проека треба, хоч це не є великою прблемою.

Потрібні відгуки.

Читаємо відгукуємось висловлюємось.

тіпа сабж!:))

<{POST_SNAPBACK}>

Ну насмішили, всього дві рпгешки... мені то звичайно всеодно (модем), але чого так мало?

P.S. І не готіка, а готика. Взагалі! Чого тільки одна частина?

Тпру... в мене вже - " Gothic2 Night of the Raven". Єдіт твую налєво!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Але в цілому зроблена професійно, навіть не розумію чого не можна

продивитись html код...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

імхо дизайн якраз вписується у стиль всього серверу.:ura:..

це є добре.:D

але хочеться звичайно зміну дизайну всього порталу..

бо імхо , то не є дизайн...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

неееееет,

никаких изменений!!!!!!!!!!!

только к этому расположению(дизайну) привыкли

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підтримую Zevs_IsverА. Мені подобається!!

Просто більш відшліфувати :ura:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ніфіга народ. Нада все міняти до бісової бабусі. (основна ще куди не йшла а от решта)

Потрібно зробити нормальні ресурси нарешті. :ura:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...