Адміністратори kmd Опубліковано 20 Травня, 2005 в 19:59 Адміністратори Поділитися #1 Опубліковано 20 Травня, 2005 в 19:59 Дизайн www.game.lutsk.ua від "Sili" www.game.lutsk.ua/silia Допрацювати і підігнати під структуру проека треба, хоч це не є великою прблемою. Потрібні відгуки. Читаємо відгукуємось висловлюємось. тіпа сабж!) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 20 Травня, 2005 в 20:01 Поділитися #2 Опубліковано 20 Травня, 2005 в 20:01 гуд Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Адміністратори kmd Опубліковано 20 Травня, 2005 в 20:03 Автор Адміністратори Поділитися #3 Опубліковано 20 Травня, 2005 в 20:03 гудМало. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 20 Травня, 2005 в 20:13 Поділитися #4 Опубліковано 20 Травня, 2005 в 20:13 доработается Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
silia Опубліковано 21 Травня, 2005 в 07:44 Поділитися #5 Опубліковано 21 Травня, 2005 в 07:44 А мені не дуже Від первоначальної ідеїї дизайну через брак знань та досвіду залишилось близько 50% Але всежтаки краще ніж стандартний дизайн. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vanus Опубліковано 21 Травня, 2005 в 11:27 Поділитися #6 Опубліковано 21 Травня, 2005 в 11:27 нічо не розумію, конкретніше треба Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
silia Опубліковано 21 Травня, 2005 в 12:15 Поділитися #7 Опубліковано 21 Травня, 2005 в 12:15 нічо не розумію, конкретніше треба Зайди на http://game.lutsk.ua/silia/ Подивившись вискажи тут свою думку Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 21 Травня, 2005 в 12:37 Поділитися #8 Опубліковано 21 Травня, 2005 в 12:37 Зайди на http://game.lutsk.ua/silia/Подивившись вискажи тут свою думку вот и 1024 мессаг Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
silia Опубліковано 24 Травня, 2005 в 14:27 Поділитися #9 Опубліковано 24 Травня, 2005 в 14:27 вот и 1024 мессаг Воть кажись і закінчили обсуждать дизайн сайту Чьо ніхто нічого більше не думає по цьому поводу? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
silia Опубліковано 20 Червня, 2005 в 20:00 Поділитися #10 Опубліковано 20 Червня, 2005 в 20:00 Щось по цьому поводу вирішили ? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 20 Червня, 2005 в 20:07 Поділитися #11 Опубліковано 20 Червня, 2005 в 20:07 нету у нас эстетовнам и так хорошо Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
IncvizitoR Опубліковано 21 Червня, 2005 в 10:57 Поділитися #12 Опубліковано 21 Червня, 2005 в 10:57 Заказували рецензій.... ну тади пАлучітє і распішітєсь: 1. Шапка вверху з урлом: - не достатньо контрастний напис "ввв.гаме.... і т д", його б не мішало б або світлим на темному фоні, або ж темним по світлому фоні, тобто фон - якщо з переходами то не такими контрастними - від світлого до геть чорного. - той же напис краще дивитимиться по центру, логічно не обосновано чого це якась фігурка ігрового персонажу зміщає його в бік, вона шо на сторінці більш важлива за головну назву??? ніпарядок! - каунтер справа в шапці взагалі на темному фоні пропав і перетворився ефимерного привида, значица фон бажано все ж світлинький - шо за фігня висить за написом "ввв.гаме.... і т д" ??? - сама не розпізнається і напис не дає читати нормально, думаю зайва, ніхто не захоче сидіти і пів-години медитувати на неї в спробах розгадати її призначення. - фраза "Луцькі мережі" неконтрастна і пропадає на рябому фоні - або висвітлити фон або наситити темні області фрази - чому обрізана нижня частина всієї конструкції? Не тільки тінь а й навіть покоцані рамки кругів! Справляє враженя шо або пару ріблів за додаткове місце недоплатили або сторінку верстали на калькуляторі "Сітізен" 2. Менюшка зліва. - у вспливаючих вікнах обрізуються написи, їх аж капець треба робити ширшими! 3. Центральна частина сторінки: - чому фон відрізняється від верхньої частини сторінки, де розміщений заголовок, складається враження що верх і низ розділені спеціально і мають різне призначення(а не являються єдиним цілим сайту) - не використовувати того дурного шрифту з засічками, важче читається і справляє враження що відкрив не сайт а якийсь документ у Ворд"і, яб сказав шо взяти такий як у менюшці. Думаю шо на перший час буде достатньо, це моя власна думка і взагалі то самі напросились Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Адміністратори t0rik Опубліковано 21 Червня, 2005 в 13:35 Адміністратори Поділитися #13 Опубліковано 21 Червня, 2005 в 13:35 Порежь картинку а не целым файликом в 60 кил. и фон css-ом сделай или тем же хтмлом. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
silia Опубліковано 21 Червня, 2005 в 17:27 Поділитися #14 Опубліковано 21 Червня, 2005 в 17:27 Заказували рецензій.... ну тади пАлучітє і распішітєсь: 1. Шапка вверху з урлом: - той же напис краще дивитимиться по центру, логічно не обосновано чого це якась фігурка ігрового персонажу зміщає його в бік, вона шо на сторінці більш важлива за головну назву??? ніпарядок! Не ніпарядок а асиметрія - шо за фігня висить за написом "ввв.гаме.... і т д" ??? - сама не розпізнається і напис не дає читати нормально, думаю зайва, ніхто не захоче сидіти і пів-години медитувати на неї в спробах розгадати її призначення. Взагаліто картинка мала бути більша але за рахунок відведення більшого простору під статі пришлось зменшити. - чому обрізана нижня частина всієї конструкції? Не тільки тінь а й навіть покоцані рамки кругів! Справляє враженя шо або пару ріблів за додаткове місце недоплатили або сторінку верстали на калькуляторі "Сітізен" В мене відображаєтся коректно Можливо в тебе інше розширення в мене 1024х768 2. Менюшка зліва. - у вспливаючих вікнах обрізуються написи, їх аж капець треба робити ширшими! Зновуж таки, напевне розширення. 3. Центральна частина сторінки: - чому фон відрізняється від верхньої частини сторінки, де розміщений заголовок, складається враження що верх і низ розділені спеціально і мають різне призначення(а не являються єдиним цілим сайту) Це вже, вроді, не я зробив. Точно не памятаю, але вроді було спочатку однотипне. - не використовувати того дурного шрифту з засічками, важче читається і справляє враження що відкрив не сайт а якийсь документ у Ворд"і, яб сказав шо взяти такий як у менюшці. не догнав про що ти, які засічки? Думаю шо на перший час буде достатньо, це моя власна думка і взагалі то самі напросились Взагалі то це мій перший блін. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zeuss Опубліковано 22 Червня, 2005 в 09:12 Поділитися #15 Опубліковано 22 Червня, 2005 в 09:12 Гы Сіля радуйся шо інквізитор на мопеді зараз сидить і часу в нього для нетсерфінгу замало. А то він тут би понаписував тобі. ВІН ж страшний і грозний дизайнер з н-річним стажем. Р.С. Інквізитор як там тобі без виділеного каналу отдельного кабінету іще кучою непоітних приколів старої роботи Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 22 Червня, 2005 в 09:40 Поділитися #16 Опубліковано 22 Червня, 2005 в 09:40 за что же вас турнули?p.s. или вы радуетесь что не посадили? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
IncvizitoR Опубліковано 25 Червня, 2005 в 14:31 Поділитися #17 Опубліковано 25 Червня, 2005 в 14:31 Можливо в тебе інше розширення в мене 1024х768 Може бути, сьогодні зайшов з правильного комп’ютера то з менюшкою все нормально. Але на ту сторінку будуть заходити з різними розширеннями екрану так шо треба передбачати однакове відображення на різні настройки не догнав про що ти, які засічки? які на шрифту сторінки, ним написано: "Тут ви можете завантажити ігри з нашого каталогу...", "Деякі ігри подані у вигляді ..." Цей шрифт - кака яка дуже паршиво сприймається, треба використовувати такий або подібний як у менюшці зліва. Р.С. Інквізитор як там тобі без виділеного каналу отдельного кабінету іще кучою непоітних приколів старої роботи як співає Софія Ротару: "Сумно, сумно аж за край..." за что же вас турнули?p.s. или вы радуетесь что не посадили? <{POST_SNAPBACK}> кого це турнули? я просто перейшов на інше місце роботи Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
silia Опубліковано 2 Липня, 2005 в 18:43 Поділитися #18 Опубліковано 2 Липня, 2005 в 18:43 Заказували рецензій.... ну тади пАлучітє і распішітєсь: 1. Шапка вверху з урлом: - не достатньо контрастний напис "ввв.гаме.... і т д", його б не мішало б або світлим на темному фоні, або ж темним по світлому фоні, тобто фон - якщо з переходами то не такими контрастними - від світлого до геть чорного. - каунтер справа в шапці взагалі на темному фоні пропав і перетворився ефимерного привида, значица фон бажано все ж світлинький - фраза "Луцькі мережі" неконтрастна і пропадає на рябому фоні - або висвітлити фон або наситити темні області фрази Нарешті поняв свою помилку. В мене на моніторі виставлена висока "Гама" тому і зробив під себе забувши що в решти інакше а на стандарті якесь взагалі темне вийшло Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Вадім Опубліковано 6 Серпня, 2005 в 18:08 Поділитися #19 Опубліковано 6 Серпня, 2005 в 18:08 Дизайн www.game.lutsk.ua від "Sili" www.game.lutsk.ua/silia Допрацювати і підігнати під структуру проека треба, хоч це не є великою прблемою. Потрібні відгуки. Читаємо відгукуємось висловлюємось. тіпа сабж!) <{POST_SNAPBACK}> Ну насмішили, всього дві рпгешки... мені то звичайно всеодно (модем), але чого так мало? P.S. І не готіка, а готика. Взагалі! Чого тільки одна частина? Тпру... в мене вже - " Gothic2 Night of the Raven". Єдіт твую налєво! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Вадім Опубліковано 12 Серпня, 2005 в 16:44 Поділитися #20 Опубліковано 12 Серпня, 2005 в 16:44 Але в цілому зроблена професійно, навіть не розумію чого не можна продивитись html код... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
noven Опубліковано 28 Жовтня, 2005 в 14:34 Поділитися #21 Опубліковано 28 Жовтня, 2005 в 14:34 імхо дизайн якраз вписується у стиль всього серверу... це є добре. але хочеться звичайно зміну дизайну всього порталу.. бо імхо , то не є дизайн... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 28 Жовтня, 2005 в 14:36 Поділитися #22 Опубліковано 28 Жовтня, 2005 в 14:36 неееееет,никаких изменений!!!!!!!!!!!только к этому расположению(дизайну) привыкли Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Songoku Опубліковано 28 Жовтня, 2005 в 15:25 Поділитися #23 Опубліковано 28 Жовтня, 2005 в 15:25 Підтримую Zevs_IsverА. Мені подобається!! Просто більш відшліфувати Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
silia Опубліковано 28 Жовтня, 2005 в 16:06 Поділитися #24 Опубліковано 28 Жовтня, 2005 в 16:06 Ніфіга народ. Нада все міняти до бісової бабусі. (основна ще куди не йшла а от решта) Потрібно зробити нормальні ресурси нарешті. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.