Перейти до змісту

Жіріновскі далбай

vanus

Рекомендовані повідомлення

ги http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=NUmLa2vBBLo

млін тре було гівном кідатись

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:sm110: :sm110: :sm110: :sm110: :sm110: :sm110: :sm110: :sm110: :sm110:
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені Жирік у своїх виступах нагадує Муссоліні (див. з 1.14 хв.):

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зачьотік сто пудовий.........

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

подивіться Жиріновський в "Прожекторі Періс Хілтон", повний ульот. Він маніпулятор, хоча все розуміє)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

жирік бабі з капустою заплатив, щоб підігріти своє амплуа))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Він розумний мужик...хитрий... і те як він себе поводить це його імідж... йому це вигідно та й не тільки йому відімо :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Він розумний мужик...хитрий...

Не сумніваюсь, що він такий і в житті. Тугий і нервозний. Попали в нього капустою, а веде себе як "істєрічка".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Він розумний мужик...хитрий... і те як він себе поводить це його імідж... йому це вигідно та й не тільки йому відімо :_07:

син євгейки та адвогата?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хмммммммммммммм! Ну вы ребята даёте :) Пословицу знаете?

Нет?

"Своё Гавно не воняет" ........

Вы как бы поняли о чём я? Его по крайней мере его в попу ни кто не драл..... (в прямом смысле)

Постыдитесь ..... :( эта журналюга пыталась пропиариться .......... ФУУУУУУУ ..... опозорила ...СТРАНУ...

Пусть бы попробовала задать провокационный вопрос и остаться на ВЫСОТЕ ... я б её зауважал .... а так ..... КОЗА ДРАНАЯ .....ПОЗОР ДЛЯ СТРАНЫ.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Головну функцію виконує справно - народ ведеться на нього на ура :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Серега, ти тайний член ЛДПР?

І якщо в нас свого гівна вистачає- то нащо нам ще й сусідське?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і шо тут доброгО? якім би він не був піда....... такого робите не потрібно!

це Прирівняти можна як би Тягнибок приїхав в Москву і в нього жбурнули б куснем сала в пику!

що за дитячий садок???

а журналістка тоже коза ше так... так нагло я би навіть сказав мерзко себе прорекламувати і зробити собі репутацію мда....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мєтко поцілила. по телику казали, шо його костюм за 2к зелених…

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да....... От за що не люблять українців,наші знов прославились! Через таких як ця коза,в росіян виникає думка,шо тут одне бидло живе,дуже не культурно,з нашими там, так не поступають

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це росіянам ще повезло. був би жирік у львові чи карпатах, так там місцеві вуйки з шмайзера його розстріляли!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А спробуй росіянам виставити рахунок за те, чого вони не купували-тоді побачиш, як вони поступають.(За що їх всі і бояться, значить поважають).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якби не капуста, то я й не знав би що Жирік до нас приїжджав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це росіянам ще повезло. був би жирік у львові чи карпатах, так там місцеві вуйки з шмайзера його розстріляли!

Не варто переоцінювати Львів, коли приїжджають вищі міра сєго, місцеві чиновники так само в ноги кланяються. Ще не чув жодної історію про когось з шмайсером останнім часом...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

таке відчуття що ти сам Східняк і пишеш десь звідти, попахує пропагандою яку в уши росіянам про Україну ллють...

А по темі моє бачення Жирік сам цю акцію і вмутив, він шоумен ще той, головне увага до персони, да і плюс Україну виставив у світлі мол у нас і жінки екстремістки, і взагалі революційні настрої проти Росії. Профіт...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це бидло мало би бути персоною "НОН-ГРАТА" в Україні. Те що він вчора ліпив в Свободі слова на айсітіві, то просто пздец

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Owlet

це був сарказм-відповідь на пост Owlet

Fagot — аналогічно.

ясна річ у нас тут нема бандерівців, які готові постріляти росіян, як на мене, то тут більш адекватні живуть.

просто мене збентежило повідомлення, коли правильний вчинок "кози" розцінили як міжнародний позор

да, я підтримую капусту, яка летіла в жиріка, і дівку, яка її кинула.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Жиpік досить таки жирний троль. А тут його самого... Та ще й його ж улюбленимим методами...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да, я підтримую капусту, яка летіла в жиріка, і дівку, яка її кинула.

підтримуєш навіть у випадку коли це просто маніпуляція твоєю, та міліонів інших українців та росіян, свідомістю? моя порада - менше потрібно дивитись те що показують по зомбоящику, а якщо вже на щось натрапив - потрібно все сприймати абстрактно, і в першу чергу думати, а кому вигідно демонструвати дане відео, в даному контексті. Російські і наші політики вже давно перейшли межу громадськіх діячів, і перейшли в розряд шоуменів, які піаряться та ліплять пургу з синіх екранів крутіше Джигурди.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тре було кинути гівном

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...