Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго вечора всім, хто користувався розкажіть чи варто брати для дому і ігр??? Сьогодні дивився по магазинам кольори "соковиті", може хто вже користується....чи так сильно впливае час "отклика" матриці на комфортність у іграх??? Думаю над заміною свого старенького у нього 2мс, а всі сучасні дивлюсь мають 5-8мс....

Опубліковано

Користуюсь, приємні кольори, великий кут огляду, шлейфів не помічав в динамічних іграх.

Опубліковано

+ правильна передача кольорів, жива картинка.

+ великі кути огляду.

- в дешевих "фіолетовий" чорний колір.

- якийсь "кристалічний ефект", в упор його небачу.

Час відклику - цікаве поняття. 2 чи 5 секунд - час відклику від сірої до сірої цятки. Від білої до білої (чи то до чорної) - ось це справжній час відклику (у мене 16 мс, шлейфів немає).

Опубліковано

Дома 23" Samsung BX2340 LED а на роботі 21.5" HP ZR2240w різниця в матриці, і швидкості відклику, чесно кажучи на новій матриці хоча і це і бюджетний варіант, якість зображення краще, але не суттєво, оскільки там і там використовується технологія LED, але враховуючи ціновий спектр особисто собі взяв би і замінив би TN+film на IPS, а стосовно відклику, не особливо і помітно бо той і той монітор використовувався для ігор.

P.S.: В заключення скажу якщо є можливість, брати новий монітор, то так беріть, він і справді вартий уваги, а більш конкретніше, який вибрати Ви можете дізнатись скориставшись 10ками "обзорів" на різні моделі

Опубліковано

В мене зараз IPS. Традиційні мінуси - поганенький чорний, і невеликі засвіти по краям. Технологія AH-IPS здається їх поборола

Опубліковано

Вже три роки маю Dell 2209wa (6мс),є свої невеличкі граблі але це у всіх вони є.А так супер,та й ціни і вибір зараз просто шикарні.

Опубліковано

LG IPS234V - не варто брати.

брав 4-5міс назад куму, несподобалося: Кут огляду - з низу малий (з інших сторін близько 160 до зміни кольорів), чорний не дуже чорний, а саме головне дуже нерівномірна підсвідка, з білими засвітами по 3 сторонам!

Мені після мого Samsunga T220 він здався "шаховою доскою".

З переваг: швидкість матриці досить низька, що якраз і потрібно для ігор, кольоропередача без сумнівів краща ніж в ТN

Але, як гаратися ігри на тому моніторі з такими засвітами я не уявляю.

Опубліковано

Півроку назад задумався над аналогічним питанням. Після деяких роздумів, перечитавши купи відгуків і т.п., зупинив свій вибір на 24" Dell UltraSharp U2412M

Одним із факторів які посприяли вибору була роздільна здатність 1920x1200 (16:10), ціна+якість. Хоча у відгуках описували що для ігор цілком підходить, були все-таки деякі сумніви (все ж таки 8мс). Тому першим ділом після покупки потестив на CALL of DUTY та Crysis - сумніви розвіялись, шлейфів не помітив, дискомфорту не відчув. Глоу ефект та ефект кристалізації почав помічати тільки після спеціального вивчення цього питання (начитавшись про це). Але на мою думку це не суттєво, якщо спеціально не придивлятись - не помітно.

Більш детально і розширено про цей монітор, вибір і т.п. - ТУТ.

p.s. Особисто я покупкою задоволений цілком і повністю.

Опубліковано

меньше 5 мс. - гуд, більше - не є гуд

офiцiйно то воно так, але коли я брав свiй DELL U2410 на IPS матрицi з часом вiдклику 6мс колись у ORV , то вiн запускав якийсь тест на мому монiторi й на звичайному з 4мс, чогось мiй набагато меньше шлейфiв показував, мабуть таки не тiльки в часi вiдклику *собака зарита* :)

Опубліковано
швидкість матриці досить низька

Ukrainec, тут напевно мається на увазі низька величина відклику матриці(зазвичай від 2-х до 5мс)? ))

Ну - так?! а що інакше?

Я його вмисно не міряв, але пише 5мс. В іграх жодних шлейвів помічено не було.

(хоча на те що написано я б не вівся, а довіряв би більше оглядам)

Опубліковано

меньше 5 мс. - гуд, більше - не є гуд

Не все так однозначно :0001:

Маркетинг ще ніхто не відміняв :0114:

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Надумав взяти цей монітор, як на вашу

думку цей вибір буду користуватись вдома

переважно читання інколи ворд перегляд

фільмів.

Монитор 21.5" LG Electronics

IPS224T-PN

http://hard.rozetka.com.ua/

lg_ips224...omments;page=4

Опубліковано

у меня полгода LG IPS277 в качестве основного (центрального) монитора. тот, что с профессиональной заводской калибровкой. цвета и углы обзора просто супер, как и полагается IPS. вот с чёрным цветом похуже, чем у предыдущего монитора на A-PVA матрице, но оно и понятно – у *VA матриц чёрный самый-самый. есть небольшой нюанс с засветкой в нижнем левом углу, но он не мешает, если не работать в полной темноте. регулировка яркости сделана при помощи ШИМ, но я мерцания не замечаю, хотя очень чувствителен к этому. вообще, LED подсветка рулит – цветовой диапазон очень хороший, можно комфортно работать с изображением. пиксель большой – тоже неплохо, можно сесть чуть подальше от монитора, не надо присматриваться к картинке.

Опубліковано

В мене ось такий монітор в іграх та перегляді відео зображення супер і у ньому 2мс http://hard.rozetka....aracteristics :_25:

Зображення на ньому "супер" - хіба якщо дивитись на нього перпендикулярно його площині. При відхиленнях (особливо вниз) - кольори або вицвітають, або навіть інвертуються.

Ну я на нього з під низу не заглядую а так супер!!!!!!!!!!!!!!!!

Опубліковано

Ura, здесь идёт обсуждение мониторов с IPS матрицей. твой – с TN. пусть он хоть сто раз "супер".

dual, на большой диагонали (23" и выше), а именно там лучше всего чувствуется разница между TN, MVA/PVA и IPS; цена уже имеет серьезное значение, особенно если монитор приобретается для домашнего, а не профессионального использования. я бы и сам остался на A-PVA, но задолбали проблемы с цветопередачей. а так как апгрейд монитора обычно делается на 2-3 года, то взял уже на самой современной IPS матрице, где практически побороли и проблемы с быстродействием, и кристаллизацией изображения. кроме того, IPS277 просто офигенно выглядит с его "цельной" панелью, напоминает большой планшет на подставке.

Опубліковано

Ura, здесь идёт обсуждение мониторов с IPS матрицей. твой – с TN. пусть он хоть сто раз "супер".

Ну якщо щось не так то перепрошую...

Опубліковано

Ну якщо щось не так

в школу в 5-й клас. Там якраз проходять розділові знаки. Якщо ти не навчишся їх ставити, то я змушений буду скаржитися на ВСІ твої пости.

По темі. Жду завтра:) Щоб врешті порадуватися хай не повноцінний IPS, за те по якості Явно кращий за будь-який TN. Ще хочу (а так і буде) на моніторі 3 входи. VGA (d-sub) - DVI - HDMI. Особливо радий HDMI - відяха має такий вихід (і мамка теж).

Хотілося б ще спробувати приєднати 6 моніторів (на відяcі 2 DVI + HDMI і на материнці D-sub + DVI + HDMI )(де взяти?? :) )

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...