Перейти до змісту

скарга на продавця Tyson

zaHARE

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Купив в нього через об'яву на борді докатку,в приватному листуванні запитав чи підійде докатка на вказану модель машини.Продавець відповів,що підійде.Оскільки продавець знаходився у Володимирі-Волинському, обмін гроші-товар зробили через третю особу. Але отримавши докатку вияснилось,що на мою машину вона не стає. За збігом обставин його телефон в мене в контахтах не зберігся,але він був вказаний в переписці,та продавець видалив це повідомлення.

В приват на запити не відповідає.Що наводить на думки про сплановану оману.

Якщо це не так,прошу продавця відгукнутись і повернути кошти.

Опубліковано

Купував у нього рік назад ПС2, все пройшло добре. А номер його ось 0632248555

Опубліковано

Купував у нього рік назад ПС2, все пройшло добре.

Теж більше року тому купувала в нього телефон (б/в з гарантією) - претензій ніяких.
Опубліковано

Купив в нього через об'яву на борді докатку,в приватному листуванні запитав чи підійде докатка на вказану модель машини.Продавець відповів,що підійде.Оскільки продавець знаходився у Володимирі-Волинському, обмін гроші-товар зробили через третю особу. Але отримавши докатку вияснилось,що на мою машину вона не стає. За збігом обставин його телефон в мене в контахтах не зберігся,але він був вказаний в переписці,та продавець видалив це повідомлення.

В приват на запити не відповідає.Що наводить на думки про сплановану оману.

Якщо це не так,прошу продавця відгукнутись і повернути кошти.

Не правда.Ця докатка 4х100 з фольсвагена придбана покупцем ще в листопаді підходить на автомобіль покупця.

Опубліковано

Багато хто власників лад катаються на дисках фольса.

Яке ТС-ру діло до того що там роблять багато власників лад?

Я ні в машинах, ні в дисках ніц не смислю...

АЛЕ раз ТС-р сказав, що йому не підходить - хай навіть за кольором не те що за формою, то, якщо по-людськи - має бути повернення.

Опубліковано

Взагалі то не бажано ставити диски 4*100 на ступиці 4*98 (або навпаки), бо в майбутньому можуть розбитися різьби.

І наскільки я знаю диски з VW мають менший діаметр центрального отвору ніж ВАЗівські, тобто якщо його не розточити до потрібного розміру, такий диск на ВАЗ не стане.

Опубліковано

Продавець продавцем, але якщо купуєш на відстані ти б хоч дійсно би зміряв посадочні місця і розпитав в продавця, які на його розкатці!?

Інколи буває знаєш, що купуєш, але все одно переміряєш... - про себе :)

P.S.

Знаю що багато хто катається на таких дисках, правда в технюанси не вдавався, бо воно мені не тра.

Опубліковано

придбана покупцем ще в листопаді

АЛЕ раз ТС-р сказав, що йому не підходить - хай навіть за кольором не те що за формою, то, якщо по-людськи - має бути повернення.

навіть через декілька місяців?

Опубліковано

навіть через декілька місяців?

Ні.

Просто якось Tyson дивно відповідає за закиди ТС-ра.

ТС-р каже, що писав йому в приват. Не дуже хочу вникати)

Опубліковано

Офф: це вже стало традицією - покупець не розібравшись купує товар, потім вирішує, що товар йому не підходить\не потрібен\не подобається і його треба терміново повернути \місяців через 3\. Ще й купа образ на продавця - той же не здогадався, що товар мені не підійде. Коли мова йде про новий товар, тут повернути без проблем. Але коли товар б/в...

Опубліковано

ТС, зі сторони, скарга взагалі не обгрунтовна, так як в темі чітко написано розмір між болтами 4*100 і ще й виділено жирним шрифтом. Якщо Ви не знаєте параметрів своєї машини, то які можуть бути питання. Ви в гуглі забанені? Ясна справа що продавцю важливо продати свій товар, а чи в курсі він технічної сторони питання це вже його справа і на його совісті.

Диски з розміром 4*100 не варто використовувати, так як один болт закручується під кутом/не до кінця тому навантаження на нього найбільше і відповідно це небезпечно.

ТС, вистав на продаж докатку і тема закрита. Удачі в продажу!

Опубліковано

в приватному листуванні запитав чи підійде докатка на вказану модель машини.Продавець відповів,що підійде.

В приват на запити не відповідає.

Потрібно щоб продавець відповів на ці запитання - чи дійсно він написав що підходить? (ми не всі суперспеци в усіх галузях життя. І буває таке що ми надіємось на пораду продавця)

Чи дійсно він не відповідав?

А "висушить-невисушить" мозг, "знає-незнає" що купує це вже тема для роздумів кожного особисто.

Опубліковано

Де ж ти був друже раніше? Адже дійсно 25.10.2012 ти купив, а лише зараз віднайшов час скаржитися?! Чому одразу після покупки не перевірив?

Я тут рочків 4 назад дещо на борді купив, домовився про манібек в 3 дні (на той час для мене це було дикість "гарантія на Б/В"), вмикнув річ через 5 днів, згоріла через 2. Думаєте я собі локті не кусав чому я одразу не спробував?

Що тут вже зробиш?

Хіба що доточиш, розпиляєш і буде лежати. Докатка це така річ на якій їздиш макс 30км/рік з максимально-дозволеною швидкісттю 60км/год. Нічого з ним не станеться, якщо докатка буде трішки доточена, а отвори допиляні ;)

За своє життя бачив лише раз авто з такою дивною запаскою, надіюсь ніколи не побачити.

Ні цв"яха, ні дроту тобі на дорозі ;)

Опубліковано

Де ж ти був друже раніше? Адже дійсно 25.10.2012 ти купив, а лише зараз віднайшов час скаржитися?! Чому одразу після покупки не провірив?

Я тут рочків 4 назад дещо на борді купив, домовився про манібек в 3 дні (на той час для мене це було дикість "гарантія на Б/В"), вмикнув річ через 5 днів, згоріла через 2. Думаєте я собі локті не кусав чому я одразу не спробував?

Що тут вже зробиш?

Хіба що доточиш, розпиляєш і буде лежати. Докатка це така річ на якій їздиш макс 30км/рік з максимально-дозволеною швидкісттю 60км/год. Нічого з ним не станеться, якщо докатка буде трішки доточена, а отвори допиляні ;)

За своє життя бачив лише раз авто з такою дивною запаскою, надіюсь ніколи не побачити.

Ні цв"яха, ні дроту тобі на дорозі ;)

Прошу до уваги Ваз 2109 взаді та спереді диски фольсваген 4-100

post-11313-0-57600300-1358648481_thumb.j

Опубліковано

Та яка різниця, ти теж мав би перевірити перед тим коли таку річ, продаєш на інше авто.

Хоча зважаючи на факти (не знаю, що твориться в переписці ПП), як на мене ТС винен в більші мірі, зважаючи складну на схему покупки і можливу схему повернення!

Опубліковано

Це покупець скаржиться на продавця через три місяці після покупки?????????????

Для тих хто не може порахувати "в умі": тіпа да.

Опубліковано

ага!

і з цього можна зробити такі висновки)), що ТС мутний хрен, який проповідує таку дійсно класну філософію і образ здорового життя про вегетаріанство, а коли це стосується матеріального блага десь вся його філосовська духовність зникає, я вважаю його сміло можна перенести у тему нічєво лічного только бізнес, от жеш урод.

П.С. твої духовні браття по неділях на Щорса знають що ти так за матеріальні ціності печешся?, чи у вас там всі такі, і подібне притягує подібне?

Опубліковано

А що там на Щорса за духовні браття?

що по ніку і по фото під ніком ТС важко здогадатися:)?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...