Перейти до змісту

eleKtrik якщо адмін то все можна?

bablo

Рекомендовані повідомлення

частково приєднуюсь, наступна ПРОПОЗИЦІЯ (ще одна) - такі теми зникають коли сайт створений на основі трьох звязаних вершин, тобто АДМІНИ, МОДЕРАТОРИ, ЮЗЕРИ. в даному сайті вершини не збалансовані, адміни - це суперсила, модератори - сила, юзери - безправні, їм дозволили тут бути. Зробіть методи щоб регулювати силу кожної вершини і буде вам щастя))) бо забери когось одного з цієї системи і автоматично стане гірше. давайте жить дружно))) може хтось зрозуміє що я тут написав).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 220
  • Створено
  • Остання відповідь

а можна всё таки было обойтись без вспоминания Гетто всуе? хиба не?

да,я первый официально получивший статус Тролля, и шо?

когда то я попросил одного из модеров найти среди тысяч моих постов хотя бы один,где проявляются хотя бы признаки хамства,я уже не говорю об открытых оскорблениях, не нашли ни одного....

по поводу минусования без причины- я промолчу....

:)

кстати,верните права паверюзера, всё равно со своими 5 постами я вреда не принесу никому.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чтобы не повторяться:

.... ресурс приватний, і що створений він для задоволення моральної втіхи власників. А всі решта тут - кагбе в гостях. Їм дозволити тут бути. ВСЕ!

Спеціально для вас деталізую, процитована вами фраза вживалась до людей які від модераторів чи адміністрації чогось вимагають, до чогось апелюють чи протестують.

Я, як виразився в свому повідомленні, жбурнув камінь і пішов далі: вказав на явище яке імєєт мєсто бить.

Чи приверне моє повідомлення чиюсь увагу окрім троле-подібних сущностей мене турбує в останню чергу. мавр зробив своє діло...

в тому контексті, в якому я тебе згадав це насправді був тобі комплімент...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да,я первый официально получивший статус Тролля, и шо?

когда то я попросил одного из модеров найти среди тысяч моих постов хотя бы один,где проявляются хотя бы признаки хамства,я уже не говорю об открытых оскорблениях, не нашли ни одного....

по поводу минусования без причины- я промолчу....

:)

кстати,верните права паверюзера, всё равно со своими 5 постами я вреда не принесу никому.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Некорректное сравнения с семьей и друзьями. Это фича интернета-отсутствие близости и тепла между.И с этим надо смирится. Никто не будет готовить специально для вас "крильця" на форуме, ибо всем на форуме не угодишь.

Чем больше отара, тем труднее с ней работать демократическими инструментами.Намного легче и эффективнее будет вырезать часть, чем сюсюкатся и искать подход к каждому-законы джунглей.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

IncvizitoR, ох, як пафосно... відчуття меншовартості ніде не жме? Ви, шановний, справжній Пауертроль у такому випадку - верзете несинітницю з розумним виглядом без жодних підтверджуючих фактів. По-вашому, модератор завжи лише модератор і не може бути звичайною людиною?

А про кнопку "скарга" , про "рука руку миє" та інший бред от вам картінка

tEHOA.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коли я запрошую до себе гостей - стараюсь робити так, щоб їм у мене було комфортно (в межах розумного, звичайно), як і для мене, коли я кудись йду.

Вам не комфортно на борді (в межах розумного)? ;)

Оксана, извини, что отвечаю на вопрос заданный тебе, Арден - тоже, не меня спрашивал, сорри, просто мысли одолевают на эту тему...Думаю на Борде комфортно большинству тех, кто тут находится, особенно много времени...Среди модеров и админов много приятных, умных и с чувством юмора людей, как и среди юзеров...Но есть еще те, кто постоянно грубит, без веских на то причин, да и вообще без причин...по моим наблюдениям чаще всего это первые и вторые...вот почему так???Вот тогда то и бывает неприятно...и думаешь...почему я здесь?Наверное потому что есть, повторюсь, замечательные люди, из за них простые смертные остаются...Я первые 3 года после регистрации почти не отписывалась, что не скажешь...заклюют, потом привыкла...и поняла с кем лучше не связываться...Но взаимоуважение должно быть везде...только без LOL, но МЫ ЖЕ ЛЮДИ!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

difoto, це не нісенітниця, так закривали мої теми, воочію наблюдав закривання чужих тем, раз навіть писав пост щоб модери навели порядок в чужій темі, але поки дописав пост хтось вже успішно тему прикрив через той же "флейм". Хоча до самої теми не можна було й під мікроскопом придратись. Так, звісно, модер може бути звичайною людиною але він не повинен при цьому користуватись своїми привілеями. І я й не стверджую що модери погані, їх не можна обобщати, я когось поважаю з адекватність та виваженість, когось навіть модератором не вважаю. Але це моє суб’єктивне і особисте, тому й не упомінаю "імьон".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як записується в присягах положення про вірність і боротьбу? Хто знає?

Я присягаю служити своїй країні вірою і правдою і боронити її від ворогів як "зовнішніх так і внутрішніх".

На модерів ніхто не гонить, гонять на людей-модерів (всі ми люди), кому надали честь бути модератором, а він гнобить цю честь.

тому юзери прагнуть мати можливість створити рівновагу, і якщо таке станеться, то Борда буде першим сайтом який створив саморегулюючу систему і буде найпопулярнішою.

всі хочуть отримувати задоволення, а тут основне задоволення це спілкування, обмін інформацією.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

P.S так хто обідив Кусю?

а є одни повік сексуально недовольний модератор, який не лише в даному топіку все тре, а й просто і в всіх остальних, бо в нього час від часу псіхі заходять.

не буду звати імен, я не злопамятна, я отомщу і забуду

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не буду звати імен, я не злопамятна, я отомщу і забуду

а потом еще раз отомстишь :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І ще хочу додати стосовно гостей, раз останнім часом цю фразу чути майже щоразу як хтось спортить воздух.

Коли я до когось прийду в гості (а в гості до аби-кого я не хожу), і помічу що якісь туалетні паразити розрослись в загрожуючу колонію, або ж помічу шо горнішная чи садовнік шмаркаються в олів’є то повідомити про це господаря я вважатиму своїм обов’язком. Не зважаючи на те сподобається сказане мною чи ні.

ПС: особливо хочу наголосити що пишу в цій темі зовсім не через її назву, до модератора електрика не намагався висловити ніяких завуальованих претензій а навпаки вважаю суворе покарання за суворе чи злосне порушення правил цілком вірним наслідком.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І ще хочу додати стосовно гостей, раз останнім часом цю фразу чути майже щоразу як хтось спортить воздух.

а меня на повал убивают гости которые приходят и начинают качать права, требовать каких-то изменений

и причем не друзья или хорошие знакомые, просто прохожие зашедшие на огонёк, их просто пустили погреться, а они ноги на стол :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Модераторы как милиция в нашей жизни - она всегда на страже порядка (в рамках закона) и борьбе со злом, а их как правило именно за это не очень любят - ведь все привыкли жить не поправилам!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну качати права з позиції ноги на стіл то справді єресь, бо слідуючою позицією може бути "упор льожа", я вот хотів був уточнити що поширення правил борди на всіх без виключення суб’єктів цього товарищества то не таке й вже кощунство, але пригадась цитата мусорщика, і інтузіазм якось поіссяк :_02:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Оксаниному прикладі про запрошених гостей є одне "тонке" місце - додому запрошують не всіх підряд, а лише перевірених знайомих. ;) ДАЙОШ ІНВАЙТИ НА БОРДУ!!! =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тема яка стосувалась тільки eleKtrik (а) плавно перейшла в тему про зловживання всіх модерів. Хоча реально жодних фактів хоча б по одному з модераторів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Борда - це свого роду фірма. Що була заснована кількома друзями-однодумцями.

Згодом - у фірму стали набирати "персонал" - користувачів, які могли б там писати. Бо між собою спілкуватися можна і в асці, а ще із кимось - на форумі цікавіше.

А ще згодом, коли фірма набрала обертів з'явилися інші учасники, окрім засновників. Модератори - начальники відділв. Знову ж таки самі вони не назначилися - їх назначив генеральний директор (читайте власник фірми - борди).

Ще згодом, як і люба фірма (форум), затвердила статут (правила користування) та посадові інструкції. Згідно яких кожен, хто працює на фірмі має виконувати ті чи інші роботи аюо слухатися того чи іншого начальника.

Якщо хтось із працівників (користувачів-учасників) починає возмущатися, мовляв ЗП не влаштовує, не згоден із посадовою! таких людей звільняють, або ж карають чимось у вигляді догани.

Сподіваюся зараз - ситуація прояснилася? (не потрібно згадувати ПРО ЗП, я про структуру кажу).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ПРОПОЗИЦІЯ. Створити анонімний рейтинг модераторів. Щоб там усі мали можливість поставити "за" і "проти" і "утримався" по кожному модератору. Тоді буде ясно як його поважають, і зникнуть усі лишні розмови і обговорення. Наважитесь Ви на таке модератори?

Є власники сайту,Їм вирішувати ,а ми можемо подавати свої побажання.Сайт тримається ?Значить популярний. Ккількість користувачів збільшується? Значить вигідно.

Десь приблизно так.

:0011: :0011: :0011:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо хтось із працівників (користувачів-учасників) починає возмущатися, мовляв ЗП не влаштовує, не згоден із посадовою! таких людей звільняють, або ж карають чимось у вигляді догани.

Як ти точно описав стан справ в нашій країні, рота відкрив РАБ получай кнутом... Держава рабів з кляпом у роті.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Згодом - у фірму стали набирати "персонал" - користувачів, які могли б там писати. Бо між собою спілкуватися можна і в асці, а ще із кимось - на форумі цікавіше.

А ще згодом, коли фірма набрала обертів з'явилися інші учасники, окрім засновників. Модератори - начальники відділв. Знову ж таки самі вони не назначилися - їх назначив генеральний директор (читайте власник фірми - борди).

Ще згодом, як і люба фірма (форум), затвердила статут (правила користування) та посадові інструкції. Згідно яких кожен, хто працює на фірмі має виконувати ті чи інші роботи аюо слухатися того чи іншого начальника.

Сподіваюся зараз - ситуація прояснилася? (не потрібно згадувати ПРО ЗП, я про структуру кажу).

Женя, поясни конкретніше - Борда - не абсолютно вільний форум, де будь-хто може ср... гадити будь-що.

Є певні правила й їх БАЖАНО дотримуватись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тут ти якби не правий: працівники на борді адміністрація, і якби не користувачі, то і вам тут нічого робити. Подібних тем би не виникало, якби деякі модератори усвідомлювали, що права - це не привілеї, а робота.

З.І. І не потрібно тут казати, що не мені про це говорити, в мене досвіду модерації більше, як у декого стажу на борді.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скажу коротко, просто в декого тут присутній синдром вахтьора

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це основне.

Як ти точно описав стан справ в нашій країні, рота відкрив РАБ получай кнутом... Держава рабів з кляпом у роті.

ФОрум вільний, реєструйтеся хто хоче. Але є правила. Щоб цей форум не перетворився на срач типу чатів початку 2000-х років, "диван" та "беспредел".

Хочете кричати, матюкатися одне на одного - вперед на пошук альтернативи.

Знову ж таки усім вже не раз казали - що адміни і модери - люди живі. І в них також є емоції. МОжливо проявляють вони їх трохи зачасто. Але й Ви - користувачі - далекі від ідеалу.

ЩОдо рука руку миє - можливо й були поодинокі випадки, але загалом - Діфото Вам свій рівень попередження вивів уже.

декого тут присутній синдром вахтьора

про цеж говорили і неодноразово.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я свою пропозицію висловлюю наступним чином. Варто створити топік (чи навіть розділ) типу "Обговорення дій адміністрації". Встановити для нього окремо прописані правила:

1. Дозволяються обґрунтовані (і грамотно викладені, блін!) скарги на адміністрацію чи модераторів. Наслідком такої скарги може бути покарання для модера - РО на 10 днів, наприклад.

2. У випадку, якщо скарга необґрунтована - юзера чекає теж РО на 10 днів.

3. Обґрунтованість скарги визначатиметься голосуванням інших юзерів (або кількістю "підтримав" під скаргою, або спеціально створеним для цього органом на борді. Наприклад, юзерам пропонується голосувалкою встановити рейтинг довіри до модераторів. Трійка модерів, які наберуть найбільші рейтинги - і будуть такими "суддями-палачами").

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...