Перейти до змісту

Посоветуйте хорошую веб студию в Луцке

Thorgalll

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Посоветуйте хорошую веб студию в Луцке.

Нужна веб студия, которая бы сделал качественно сайт и в короткий срок 2-3 недели.

Возможно ошибся разделом :( Не знаю где ещё спросить.

Опубліковано

Можу порадити хорошого спеціаліста-одиночку. Робить якісно та швидко. Відправив номер телефону в пп.

Опубліковано

можу порадити хорошого спеціаліста зі Львова. Працює на одну з Львівських веб студій. Якщо потрібен номер то пишіть

Опубліковано

Можу порадити хорошого спеціаліста-одиночку. Робить якісно та швидко. Відправив номер телефону в пп.

Мне бы всё таки кантору, что бы сапорт был по оперативней

можу порадити хорошого спеціаліста зі Львова. Працює на одну з Львівських веб студій. Якщо потрібен номер то пишіть

Весь фак в том что нужна Луцкая студия. Во Львове то и у меня есть, отличнейшие ребята, к ним я обращусь если тут не найду.

Опубліковано

Працює Ідейл, ще й як. Мав з ними справу, рекомендую.

Правда за 2-3 тижні сайт буде сируватим, потім тра допилювати.

Опубліковано

Ага, правда, Ідейл працює, то я вам авторітєтно заявляю :)

Чекайте скоро нас на екранах з новими гарними роботами.

Нажаль, через те, що ми маємо досить багато роботи і любимо своїх клієнтів, то мусимо нехтувати своїм сайтом і своїми проектами задля якісного виконання робіт та підтримки великих та масштабних проектів.

До речі, шукаємо програмістів на роботу у прекрасний колектив, з дуже хорошими перспективами росту та розвитку.

Опубліковано

До речі, шукаємо програмістів на роботу у прекрасний колектив, з дуже хорошими перспективами росту та розвитку.

Колектив, да, атлічний. Шкода тільки, що фотки неможна нікому показать :_07:

• 1 рік потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...