Перейти до змісту

Продам автомобіль ЗАЗ 968М 1988р.в.,

olly_asd

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Шановний...Згідно заводської номерної таблиці, двигун на цьому ЗАЗі не може бути 50 к.с....

...вже не цікаво...

Опубліковано

Хм, а я думав за такі гроші там і карбюратор ДААЗ стоїть із оригінальним колектором, хоч якась була б родзиночка. Хоча за стан по фото непоганий, доглянутий.

Опубліковано

Так 50-ка здається випускалась із ДААЗівським карбом. Це певно звичайна сороковка, техпаспорт побачити б....

Опубліковано

Ну як видно з Ваших фото, у Вас встановлений стандартний карбюратор К-133, що встановлювався на "сороковку". Згідно характеристичної таблиці, на яку Ви послались, На 50ти сильних двигунах встановлювались карбюратори "ДААЗ 2101-20", а від К-133 він відрізняється кардинально. + у Вас стоїть повітряний фільтр масляного типу, а на ВАЗах він паперовий. Тому швидше за все у Вас 40-вий двигун.

Опубліковано

Я просто попросил фото ЗАЗа, а Вы плавно перешли на яйца котячьи! Ну впрочем это как везде!

Ну ти мене й насмышив! Нашо тоби той ЗАЗ!? Ти колекционуеш лахи!? Чи купляеш як запчястини!?))))))))) Бери приклад з мене! За 1к 3а3 повинен бути 3олотим!

Опубліковано

Бачу тут одні спєци зібрались. Вам же ж фото таблички з мотовідсіку виклали. Там чітко написано двигун МеМЗ-968Н - стандартна 40-ка. Окрім того реекспорт як і експорт йшлов з таврійськими дзеркалами заднього виду, щитком з лічильником денного пройденого шляху і т.п. Щодо движка вище написали вірно і про карбюратор і про фільтр. Ще одна відмінність - інші головки з збільшеними камерами згоряння.

Я б промовчав, але коли побачив ціну ... не зрозумів чому не $5k? Мені теж бабки треба, а кому їх не треба... Чому морди на фото немає? По кришці багажника видно що ліва сторона по ходу бита. А обшивка даху чого звисає, знімали? Яка причина? З іншої строрни, правду кажучи, ця машина була б достойною 800 зелених, якби не ці ньюанси та ідеальне днище та пороги, в чому я дуже сумніваюсь. Зараз навіть на сході машин в такому стані немає, нажаль.

Опубліковано

прошу вибачення за оффтоп, але на борді наразі тільки тут зібралось стільки спеців по ЗАЗ..

народ, а хто з вас реально користується (володіє) Запорожцями??

якщо такі є, то велкам до спільноти

Опубліковано

Бачу тут одні спєци зібрались. Вам же ж фото таблички з мотовідсіку виклали. Там чітко написано двигун МеМЗ-968Н - стандартна 40-ка. Окрім того реекспорт як і експорт йшлов з таврійськими дзеркалами заднього виду, щитком з лічильником денного пройденого шляху і т.п. Щодо движка вище написали вірно і про карбюратор і про фільтр. Ще одна відмінність - інші головки з збільшеними камерами згоряння.

Я б промовчав, але коли побачив ціну ... не зрозумів чому не $5k? Мені теж бабки треба, а кому їх не треба... Чому морди на фото немає? По кришці багажника видно що ліва сторона по ходу бита. А обшивка даху чого звисає, знімали? Яка причина? З іншої строрни, правду кажучи, ця машина була б достойною 800 зелених, якби не ці ньюанси та ідеальне днище та пороги, в чому я дуже сумніваюсь. Зараз навіть на сході машин в такому стані немає, нажаль.

Морди на фото немає тому, що внедостатньо відстані в гаражі щоб зробити нормальні фото. На вихідних буду в гаражі попробую вигнати з гаража та сфотографувати краще. Ліва сторона не бита, а є невеличка вмятина на багажнику з лівої сторони. Обшивка даху рідна не знімалась.

Опубліковано

прошу вибачення за оффтоп, але на борді наразі тільки тут зібралось стільки спеців по ЗАЗ..

народ, а хто з вас реально користується (володіє) Запорожцями??

якщо такі є, то велкам до спільноти http://board.lutsk.u...rki-zaporozhec/

Тоже прошу процения за оффтоп. У меня есть ЗАЗ 968М (а было всего 4 штуки), на ходу, состояние конечно не коллекционное. Покупался в таком состоянии как у автора в теме за 115 мертвых американских президентов. Я бы и этого забрал бы за +-200 мертвых американских президентов.

Опубліковано

Напевно ТС пофігу по якій ти ціні купував їх раніше, якщо глянути ТУТ і тут то ціна ТС не видається якоюсь і страшною, а скоріш трішки вище за середню.

Головне щоб стан автомобіля їй відповідав ;)

• 2 місяця потому...
Опубліковано

с виду состояние вполне приличное...но тем не менее правильно люди выше говорили что покупать сабж актуально разве что коллекционеру ретро-авто... ;)

Опубліковано

Дякую за чтиво - було цікаво. Судячи з переписки дійшли до ціни 200 уйов або ~1600 грн тобто по трохи і з ТС дійдете до золотої середити 400-500 уйов.

• 2 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
  • 4 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...