Перейти до змісту

Паяльна станція - поради по моделі та продавцю

Venom

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго дня, можливо хтось користується та може порадити паяльну станцію та продавця в Луцьку.

Опубліковано

Більше року користуюсь Lukey 898, паяю рідко. Спочатку брав компресорну, але йшла вібрація на мікроскоп, тому замінив на турбінну. Цілком задоволений роботою, головне правильно підібрати жала, припої флюси і температурні режими...Купувати дешевше через інет, хоча і у Луцьку є вони в наявності, але тра порівнювати ціни...

Зііі запчастини на Lukey не проблема ;)

Опубліковано

В мене Lukey 702

Хотів брати Lukey-853D з БЖ , але не було в наявності , то мені запропонували Lukey 702 + окремий БЖ TXN-1502d по ціні Lukey-853D , взяв , задоволений

Опубліковано

Користуюся Lukey 852D+FAN. До того була Lukey 852D+ з компресором. З турбінкою краще :-)

Lukey 702 компактніша, знайомий користується, задоволений.

Опубліковано

Дякую, але якби ще хтось підказав, де в Луцьку є в наявності...

Бачив в магазині біля старого базару. Як від ЦУМа іти до базару з вул. Лесі українки повертаємо на іншу вулицю і в її кінці магазин Радіодеталі (чи шось таке). Це там де магазини Шара.

Опубліковано

Дякую, але якби ще хтось підказав, де в Луцьку є в наявності...

Бачив в магазині біля старого базару. Як від ЦУМа іти до базару з вул. Лесі українки повертаємо на іншу вулицю і в її кінці магазин Радіодеталі (чи шось таке). Це там де магазини Шара.

Певно маеться на увазi "Ратекс", цiни там уг.

Опубліковано

Паяльник там жах :_20: , рідне жало треба викинути відразу, щоб вберегти нерви, і обов'язково поправити нагрівач, а ще при можливості замінити кабель.

Опубліковано

Aoyue 852 я теж юзав. Нормальна паялка, імхо.

Але щось ми тут умнічаєм, а не ясно чого. Уточнив би Веном, для яких саме робіт потрібна станція, і якого типу. А то в продавців і паяльник з регулюванням температури то паяльна станція, і фен, і фен з паяльником, і інфрачервоні, і ERSA...

А може таку ? ) http://www.martin-smt.de/en/rework-technology/products/rework-expert-106.html

Опубліковано

В мене Aoyue Int 968. Паялка непогана, є відсмоктувач. Єдине що компресор трохи слабенько качає, інколи не вистачає напору повітря. Вона дорожча. За співідношенням ціна/характеристики віддав би перевагу Lukey 852D+FAN.

200571172744436.jpg

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...