Перейти до змісту

Сніг пішов

vanus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

треба якогось сенсея, який би на практиці повчив, показав. Кажуть, десь в Луцьку чи районі є пані, котра вчить екстремальному водінню. Якби її послугами скористатися :)

Опубліковано

На своїй машині показав би, а на чужій не хочу :)

Але в мене задній привід і технологія їзди на моїй машині зовсім відрізняється від твоєї.

Опубліковано

Yarchik & Plum & всі-всі-всі)))) А чи не ліпше рвонути в Крупу для таких експериментів?? Тим більше, що, думаю, не тільки ви двоє зголоситесь...

Опубліковано

Ми про це думали. Yarchik висловив припущення, що там наметено сантиметрів 40-60 рихлого снігу. Можна поїхати в вівторок зліпити гігантську бабу :D

Опубліковано
Ми про це думали. Yarchik висловив припущення, що там наметено сантиметрів 40-60 рихлого снігу. Можна поїхати в вівторок зліпити гігантську бабу :D

Припущення взагалі-то правильне, тож спочатку туди треба якого катка запустити))))

П.С. В Автопаті вивішу голосування...

Опубліковано

субару на снігу........руль вліво газ в полік і кружимся кружимся кружимся, потім руль вправо задня і апяць кружимся кружимся.

Це було позавчора, а здається тількинощо.

Опубліковано
Yarchik & Plum & всі-всі-всі)))) А чи не ліпше рвонути в Крупу для таких експериментів?? Тим більше, що, думаю, не тільки ви двоє зголоситесь...

Я вже півроку обіцяв дружині поїхати туди хай погасає і ніяк не зберусь :)

А щодо того шо там багато снігу - десяток форумчан вкатає ...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...