Igrek Опубліковано 17 Серпня, 2007 в 16:39 #1 Опубліковано 17 Серпня, 2007 в 16:39 Поділіться інформацією - як ви проїжджаєте складні перехрестя, місця з кільцевим рухом. Чи зупиняєтеся на світлофорах? Мене щодня вбиває, наприклад перехрестя на Рівненській (а ще коли світлофор не працює...), площа Злуки, а також кільце на Львівській-Володимирській - я їх часто тротуарами об'їжджаю. А світлофори - як коли. На більш складних перехрестях в осоновному зупиняюсь. А на менш складних - під натхнення
Samhayne Опубліковано 17 Серпня, 2007 в 17:00 #2 Опубліковано 17 Серпня, 2007 в 17:00 Стараюсь ездить по правилам, и больше всего не люблю кольцо возле Вашавку, а потом за ним поворот на мост, машин не меряно, кто как хочет так и едет. Стрёмно. Иногда падаю на хвост ТС, соовершающиму такой же манёвр, как и я, и вместе с ним поворачиваю. Если машин нет, иногда нарушаю, особенно ночью.Тротуарами не езжу, слишком много пешеходов....
sts Опубліковано 17 Серпня, 2007 в 22:57 #3 Опубліковано 17 Серпня, 2007 в 22:57 Анекдот в тему: чим відрізняється водій-профі від водія початківця? - водій-початківець їздить по знакам.. а водій-профі - по дорозі Сам їжджу вже давненько... впринципі абсолютно комфортно відчуваю себе навіть на дуже забитій машинами дорозі.. головне переключатись на нижчі передачі, і дуже швидко стартувати... у 98% випадків - порушую правила ДР. ну ненавижу я їх... при потребі запригую на тротуари... при потребі спригую... головне навчитись певним азам їзди на байку... далі все просто... оцінюєш ситуацію, а потім адекватно реагуєш - бровка - так бровка, пропустити - так пропустити, піднажати на педаль - ну так значить треба піднажати...
Адміністратори kmd Опубліковано 18 Серпня, 2007 в 12:02 Адміністратори #4 Опубліковано 18 Серпня, 2007 в 12:02 Я намагаюсь їхати по правилах. Хоча постійно приходиться робити поправки згідо до ситуації.
Andruha_gpz28 Опубліковано 23 Серпня, 2007 в 07:45 #5 Опубліковано 23 Серпня, 2007 в 07:45 Цілком згідний з kmd. Правила не дурні люди придумали, і якби ВСІ учасники руху їх НІКОЛИ НЕ ПОРУШУВАЛИ, ДТП було б значно менше.
Shura Опубліковано 23 Серпня, 2007 в 08:51 #6 Опубліковано 23 Серпня, 2007 в 08:51 Я намагаюсь їхати по правилах. Хоча постійно приходиться робити поправки згідо до ситуації. кстати... автар (kmd) вот еще что вспомнил: http://board.lutsk.ua/forums/index.php?s=&...ndpost&p=115469 и таки это было
druid Опубліковано 29 Серпня, 2007 в 08:29 #7 Опубліковано 29 Серпня, 2007 в 08:29 Знайшов анекдот втєму: На сдаче экзамена по ПДД экзаменатор задает экзаменуемому вопрос: - Вот перекресток, вот ваша машина, вот грузовик, вот трамвай. Кто проедет перекресток первым? Экзаменуемый: "Байкер"! - Да нет здесь никакого байкера. Вот ваша машина, вот грузовик, вот трамвай. Кто проедет перекресток первым? Экзаменуемый (немного подумав): "Байкер"! Экзаменатор: "Да откуда он тут взялся, этот байкер твой???" - Да хрен его знает, откуда эти байкеры берутся!!!
Dr.Martenz Опубліковано 29 Серпня, 2007 в 09:48 #8 Опубліковано 29 Серпня, 2007 в 09:48 млін мене сьогодні маршрутчик підрізав, а я другий день в контактах, в ітоге екстренне гальмування і акуратне завалювання ні бік так шо якшо ваділа мудак ніякі пдд тебе не вбережуть
Гість Zibers Опубліковано 29 Серпня, 2007 в 09:58 #9 Опубліковано 29 Серпня, 2007 в 09:58 Ти вже в контактах ?!?!? Маладцо, це ще один кубометр для моєї жаби . Обережніше тільки....з контактами .... Всім - можливо виберемо один день і побушуємо, подурачимось, позлим, намнем боки маршруткам і покрасимо їх в веселі кольори..а то це вже війна с маршрутками..думаю краще першим проатачить..поки не було пізно і нема в нікого якихось травм чи не дай небо чогось гіршого ізза необережності, хамства і ставлення нижче кульоса підлих водіїв маршрутних таксі до веселих велосипедистів.
ORV Опубліковано 29 Серпня, 2007 в 14:12 #10 Опубліковано 29 Серпня, 2007 в 14:12 Млин достали ети машрутки вчера на мосту как ехать на варшавку казел один прижал так до бровки думал летать научусь
Lexx_Giant Опубліковано 10 Вересня, 2007 в 14:03 #11 Опубліковано 10 Вересня, 2007 в 14:03 блін..... не знаю, як не вичитав цю тему раніше. Проїжджаю все це на максимальній швидкості. До останнього її (швидкість) тримаючи, стараюсь прошмигнути між машинами, показую маневри жестами (не завжди). Є нормальні автомобілісти є дебіли (маршрутки, молодняк за кермом машини тата....) оскільки зразу не розгледиш, рахую, що так і треба. Якщо починають вийо.. і знаю що прав - матюкаю, якщо знаю, що не прав жестом або словами вибачаюсь не доходить - матюкаю.
Plum Опубліковано 10 Вересня, 2007 в 14:24 #12 Опубліковано 10 Вересня, 2007 в 14:24 думаю що байкерам потрібно озброїтись аерозолями з фарбою і "мітити" маршрутки, які не поважають байкерів на дорогах...
vanus Опубліковано 10 Вересня, 2007 в 14:37 #13 Опубліковано 10 Вересня, 2007 в 14:37 Кожен водій МАЄ ПРАВО НАДІЯТИСЬ на те що інші не порушать правила (ПДР)-Порушую правила тільки у нестандартних випадках, намагаюсь не ризикуати,-можу завтикати на світлофор який довгий час перед тим не працював чи там його не було-Порушую принципово саме в Луцьку декілька знаків що забороняють рух оскільки це порушує мої громадянські права вільного пересування і в тих місцях ці знаки вважаю поставленими НЕПРАВИЛЬНО!!!!!! без мого дозволу як виборця :-)
odna Опубліковано 13 Вересня, 2007 в 19:02 #14 Опубліковано 13 Вересня, 2007 в 19:02 Лично я еду по правилам ДР. И вообще с тех пор, как изучила эти самые ПДР, на дороге мне стало проще и спокойней. Конечно надо иметь ввиду и человеческий фактор, и механический, и по ситуации. Например, когда необходимо, я стаю пешеходом и действую по правилам, но уже как пешеход, но всегда, как полноправный участник дорожного движения.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.