Перейти до змісту

Хто де тримає свого велоконя?

D@ve

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Виникло таке питання в мене ще перед купівлею лосапеда, але оскільки якраз вдома почався ремонт, я незважав на брудні обої, що він залишав після себе (все рівно міняти) і ставив його в кутку у себе в кімнаті. Сам я живу на першому поверсі, балкона, відповідно, немає..

Так ось. Хто де тримає свого педального коня? Признавайтесь.

Опубліковано

этаж первый, но с балконом. балкон застеклен.

Опубліковано

этаж первый, но с балконом. балкон застеклен.

Аналогично, токо этаж шестой...

и после покатушек он на мне домой едет, так как лифт в 00:30 ужжо не работает.

Опубліковано

Ану-ко, балконщеги, колитесь, как велик зиму на балконе переносит ???

Не ржавеет все, что может поржаветь ??? Или может его к зимовке готовить как-то надо ? (Я зимой ездить не собираюсь - здоровье дороже)

Опубліковано

наполовину в кімнаті, наполовину - на лоджії

зимового досвіду ще не маю...але треба буде його повністю або туди або сюди. щоб двері можна було закрити зимою.

Опубліковано

А свого велосипеда тримаю в гаражі. Там зиму переніс нормально.

Мені особисто легше пішки 500 метрів пройтися додому, ніж заносити його в ліфт, та й носити по квартирі до балкону, і там постійно бруд прибирати. :smile3:

Ага, ше от подумав. Напевно, ви просто постійно катаєтесь, тому вам і зручніше мати "коні" на балконі :smile3:

2 Ігрек

А крючок зачьотний. Сам такого маю, правда ще не вчепив до стіни.

• Адміністратори
Опубліковано

Де купити крючок?

У мене байк стоїть в кімнаті. Фактично одна кімната для нього ;)

На зиму поїде в теплий опалюваний гараж.

Опубліковано
Де купити крючок?

Я брав у "Велозоні". Випадково попав, що один в них був. Думаю, можна замовити. Я заплатив правда щось між 50 і 60 грн.

Опубліковано

Я специально для байка выломал встроенный шкаф (чешский проект квартиры) и сделал в проёме шкаф-купе с отделениями собственно под байк и ящики для инструментов. Заняло немного времени, конечно, но было очень интересно. Особенно когда я сделал раму точно по размеру проёма в который она должна была встать... Пришлось вгрызаться в стены :lopata:

Байк находится там со снятым передним колесом. Немного неудобно, каждый раз его нужно собирать-разбирать - зато экономия места и отсутствие грязи в комнатах (ниша в коридоре возле входной двери). Подтолкнуло меня к такому "построению" отсутствие балкона...

post-419-1187469151.jpg post-419-1187469159.jpg post-419-1187469173.jpg

post-419-1187469180.jpg post-419-1187469187.jpg

В лучшие времена в этом "гараже" стояло 2 байка (помещались там довольно успешно, глубина ниши - около 50 см) и куча запчастей, которыми можно было обвесить ещё одну раму :D

Опубліковано
Де купити крючок?

У мене байк стоїть в кімнаті. Фактично одна кімната для нього :D

На зиму поїде в теплий опалюваний гараж.

Магазин "Робінзон", м. Львів, вул. Зелена, не памятаю який номер. :lopata:

Ну а в принципі якщо цікавить, і в Велозоні немає, і якщо ціна не лякає (здається 56 грн.) то звертайся. Мені все-одно мають одну сумочку передавати звідти.

Опубліковано

Да, млін. 99% пощастило. У них або балкон є, або гараж близько від хати. Треба буде, певно, чиплятись на стіни...

Опубліковано

А можна фотку модного зачьотного крючка ??? Без байка. З всіх сторін. Я думаю, що при наявності кількох залізяк і інструментів, його можна зробити за якусь годинку.

Опубліковано

А я велосипед ставлю або в гаражі (10 хв ходьби від дому), або в квартирі в коридорі, це залежить від того коли приїду додому... живу на 8-му поверсі..... поки зайду в ліфт з вєліком, то понаставляю кучу синяків (собі) ;) але вже звикла, точніше розлінилась ходити в гараж :)

Опубліковано

А мона на сушці побратима-друга-сусіда по двору попередньо узгодивши це питання з сусідами і зробивши дублікати

Опубліковано

представьте себе, но у меня есть спецательный велогараж :(

поскольку велосипедов у нас всегда было , есть и будет , то заделали под энто дело отдельную коморку во дворе.

Но уже планирую перебраться в гараж для авто, поскольку становится тесно(одних покрышек да колес насобиралось полтора десятка!)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...