Перейти до змісту

порадьте ADSL модем

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

порадьте ADSL мопед чотирьох партовий, якій би підтримував портмаппінг 1000000 % і він би работав без глюків. на даний мамєнт єсть DSL-524T, версійа прашивкі ру сама остання - V3.02B01T01.RU-A.20061215. но портмаппінг не фурдикає. нід хелп ;)

Опубліковано
порадьте ADSL мопед чотирьох партовий, якій би підтримував портмаппінг 1000000 % і він би работав без глюків. на даний мамєнт єсть DSL-524T, версійа прашивкі ру сама остання - V3.02B01T01.RU-A.20061215. но портмаппінг не фурдикає.

2 OTAM:

Попередження і read only на три дні за багаторазове порушення пункту 2.4 Правил. Наступний раз буде бан на два тижні

Опубліковано
порадьте ADSL мопед чотирьох партовий, якій би підтримував портмаппінг 1000000 % і він би работав без глюків. на даний мамєнт єсть DSL-524T, версійа прашивкі ру сама остання - V3.02B01T01.RU-A.20061215. но портмаппінг не фурдикає. нід хелп :)

Я могу порекомендовать каким-то образом узнать, какая техника стоит на АТС, на которой собирается использоваться модем (Zyxel, Calisto etc), и покупать такого же производителя модем... Если стоит оборудование Zyxel, то рекомендую покупать модем Zyxel prestige 660 ru. По цена-качество он нормальный. Лично меня ни разу не подводил пока :-)

Опубліковано

Наскільки я розумію використовуватись буде на АТС Укртелекому. А от яке там обладанна стоїть для іх ОГО це вже хз.

Опубліковано
Наскільки я розумію використовуватись буде на АТС Укртелекому. А от яке там обладанна стоїть для іх ОГО це вже хз.

Насколько я знаю, у меня стоит "Зиксель", в районе Луческа стоит Калисто.....дальше не знаю, но знаю что разница между производителями на АТС и МОДЕМА есть, тоесть так как я писал выше, желательно использовать одного производителя.

• Адміністратори
Опубліковано

si-2000. Calisto того ж виробника.

Опубліковано

2OTAM простіше модем в свіч запхати, я б навіть сказав так правильніше.

PS перелік рекомендованого обладнання можна знайти тут http://my.ukrtelecom.ua/ua/group_wide/dsl_init/adsl_modem/, єдине що я можу сказати - вся мережева техніка D-Link фігня страшна, ніколи нею не потрібно користуватися.

Опубліковано

На мою думку саме D-Link це обладнання одне з кращих у співвідношенні практичності\ціни\якості. Тому не треба гнать. Неможу сказати про ADSL модеми, а от про бездротове мережеве обладнання та про свічі, роутери і веб-камери враження позитивні.

Опубліковано
єдине що я можу сказати - вся мережева техніка D-Link фігня страшна, ніколи нею не потрібно користуватися.

:D мда... і чим тебе не влаштовує техніка від D-Link?

ЗІ Майже рік користуюся ADSL модемом, і свічем цієї фірми... вроді все гуд :), проблем не виникало :)

Опубліковано
єдине що я можу сказати - вся мережева техніка D-Link фігня страшна, ніколи нею не потрібно користуватися.
:angry: К такому надо ИМХО добавлять раз десять :glare: . У меня четыре девайса D-Link работают в режиме 24\7 последние полгода, проблем 0
Насколько я знаю, у меня стоит "Зиксель"

у Укртелекома Zyxel-я нету, не ИМХО

2 OTAM

Попробуй на форуме длинка поискать альтернативные прошивки. Под 500Т точно есть, может и для твоего найдется

Опубліковано
і чим тебе не влаштовує техніка від D-Link?
Тим що їх техніка працює в обхід усіх RFC і стандартів.
Попробуй на форуме длинка поискать альтернативные прошивки. Под 500Т точно есть, может и для твоего найдется

Це 1 з аргументів, чому не варто юзати Д-Лінк. =)

Опубліковано
Тим що їх техніка працює в обхід усіх RFC і стандартів.
Лично мне, как домашнему юзеру, плевать на стандарты. Техника работает, инет есть, проблем нет;)
Це 1 з аргументів, чому не варто юзати Д-Лінк. =)

А Вы, простите, что юзаете?

Вы-то, судя по нику, адванснутый юзер. Небось какой-нить циско системс;)

Опубліковано

ІМНО Для дома брати щось супер продвінуте викинуті на вітер гроші, D-Link особисто перевірив досить непогані ADSL роутери( головне шо не гріються ;) )

А портмаппінг дійсно не працює, на Callisto та ж сама фігня, якщо ця функція потрібна для пірінгових сіток то не тре замарачуватись - сам сижу з закритими портами і нічьо, аплод в нормі, а якщо потрібен якийсь сервіс типу ftp, тоді да - трабла.

Опубліковано
Лично мне, как домашнему юзеру, плевать на стандарты. Техника работает, инет есть, проблем нет
Цілком згідний, правильна думка. Але це є показник відношення до клієнтів, і контролю за виготовленням продукції, з таким відношенням хай самі користуються свїм барахлом.
на Callisto та ж сама фігня

На калісті все нормально працює, імхо най кращий модем.

Опубліковано

Цікаво, чим же тобі Д-Лінкі не вгодили. Ми довгий час їх використовуєм, і у великих кількостях. Працюють 24/7 на повних швидкостях. Проблем не помічалось. Особливо, якщо взяти до уваги їх ціну.

254T старий модем. Придивись до нового DSL-2540U.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...