Перейти до змісту

прошу пораду по ноутбуку.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Я б Асус зараз не брав.

Для себе зробив такий висновок з борди. Зайди на борду в тему по продажу ноутів. Найібільше на запчастини продають саме асусів.

Опубліковано

чим більше будеш радитись - тим більше заплутаєшся з вибором.... Прийшов, побачив, почитав - купив...

Lenovo в мене був - гарна якість, хороший ноут, тепер служить іншому хазяїну. Я взяв DELL - цуко скріпить корпус вже... але мені все рівно він подобається, і влаштовують всі характеристикі.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

апну темку. попросили допомоги з вибором ноута. моє завдання - запропонувати кілька варіантів, щоб людина обрала, який їй сподобається.

бюджет - до 4000 грн. (самий максимум)

використання - офісний пакет, програмування, інтернет, HD-відео, музика.

вимоги - діагональ 12-14", мала вага, наявність HDMI, 4 Гб оперативки (на більше, напевно, не варто розраховувати за такі гроші), бажано матовий екран і звичайно ж тиха СО.

найбільша для мене проблема - це вибір виробника. не знаю, як у кого з якістю на сьогоднішній день.

отож, прошу відгукнутись тих, хто купував останнім часом чи просто мав справу з малогабаритними бюджетними ноутами.

Опубліковано

використання - офісний пакет, програмування, інтернет, HD-відео, музика.

http://rozetka.com.ua/lenovo_thinkpad_edge_e430_nznnart/p238469/

І буде вам щастя!!!

І не заморочуйтесь з приводу Lenovo! Класні ноути!!!

Опубліковано

З якістю?? Ні це від регіону залежить... Делл з цивілізованих країн ніколи не хрустить, навіть після 2 років використання, ну звичайно крім Low-end.

Бери те що подобається, всеодно це лотерея. Може і Леново пропрацювати 5 років без запинки, а Делл чи Тошиба вже завтра склякти...

З.ЬІ. Випав в осадок після продажу 2 останіх Alienware... Обоє власники українських Alienware, тільки менших діагоналей. Обоє, при візуальному обстеженні, задавали перше питання: "А чого він не хрустить/скрипить???".

Тому навіть якщо такий вузький сегмент як Alienware, збирається для України кривими ручками, то чого тут рипатись?? Купуй те що пропонують і дякуйте, що не відвертий китай!!

Опубліковано

Foross, :) ти чекав, що тут тобі з'явиться однозначна відповідь?! ;)

Скільки людей - стільки думок. І всі вони користуються різними ноутами. Якби був один ідеальний, інші просто вимерли б :)

Купуй той, який тобі подобається, і все.

Опубліковано

так да)) взяв того асуса ні хвилинки не жалію) працює дуже тихо, процесора хватає на все, дай звиду дужее стильний леново ногі миють)

Опубліковано

дай звиду дужее стильний леново ногі миють)

Тут, як то говориться, на колір і смак... я, наприклад, Асус як бренд не сприймаю, але це не значить що вони ніякі за дизайом.

Опубліковано

стильний леново ногі миють)

Ну якщо ви берете ноут для хизування "стилем" - то... :) А я у роботі з відео-графікою, HD і... проблем не відчуваю!!! Взяв і забув!!! А для хизування Apple маю!:)

Опубліковано

стильний леново ногі миють)

Ну якщо ви берете ноут для хизування "стилем" - то... :) А я у роботі з відео-графікою, HD і... проблем не відчуваю!!! Взяв і забув!!! А для хизування Apple маю! :)

я брав ноут для всього, і він з цим справляєтся)

Опубліковано

я брав ноут для всього, і він з цим справляєтся)

Ну і добре!:) Людина просила допомогти вибрати - я висловив свою думку!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...